• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler eritretin ve nadixa

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cilgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
44
0
86
37
İstanbul
arkadaslar cilt doktoruna gittim siyah noktalar için bu iki kremi ve birtane yüz temizleme jeli verdi onu daha almadım kullanmaya başlayalı 5gün oldu yüzümde sivilceler artı ve daha olumlu bir etkisini görmedim kullanımda memnun kalanlar varmı ne kadar süre sonra kesin çözümler alınıyor.ve ben siyah noktalar için kullanıyorum bu kremleri ne alakaysa kıllanma yapmıyor dimi off ya delircem bu üçüncü cildiyeye gidişim bir defa azerdarm,nadixa ve dilfteri kullanmıstım sonuc hüsran şimdide böle olsun istemiyorum:(lütfen yardım bilgisi olan arkadaşlarım

Nadixa'y bende kullanıyorum gerçekten çok faydalı. Düzenli kullanırsan sende faydasını göreceksindir.

arkadasım bişey sorabilirmiyim?ben siyah noktalar için gittim doktor bana bunuda verdi nadixayıönceden bende kullanmıstım ama sivilceler üzerine şimdi ise tüm yüzüme kullanıyorum sen nasıl kullandın bilgi verebilirmisin şimdiden teşekkürler

Bana temizleyici bir sabun verdi akşam onunla yüzümü yıkıyorum, ardından Alzetrem diye bir ilacım var onu sürüyorum 3 saat sonra tekrar sabunla yıkayıp yatmadan önce Nadixa'yı sürüyorum. Gerçekten çok memnunum.

Bana temizleyici bir sabun verdi akşam onunla yüzümü yıkıyorum, ardından Alzetrem diye bir ilacım var onu sürüyorum 3 saat sonra tekrar sabunla yıkayıp yatmadan önce Nadixa'yı sürüyorum. Gerçekten çok memnunum.

Dr.um bugün bana da aynen bu ilaçları verdi ve bu şekilde kullanmamı söyledi, sen ne kadar zamandr kullanıyosun canım ve etkisi nasıl? ve aynı dr.amı gidiyoruz acaba :D

Canım eritretini ben 3 ay kullandım lekeler ve sivileceler için, hiç bir değişiklik olmadı yüzümü soydu pul pul yaptı sadece... ıÇok kötü bir görüntüydü hem acıyordu hemde krem falan fayda etmiyordu üstüne fondoten sürdüm gözükmesin diye ama o bile kavlak kavlak duruyordu...Tekrar doktora gittim yeniden eritretin ve adını hatırlayamıyorum bir krem daha yazdı bulursam onun adınıda yazarım. 1 ay kadar daha kullandım bi gelişme göremeyince bıraktım, umarım sende işe yarar canım.

arkadaşlar benim 2 aya yaklaştı yüzüm pulpul dökülüyor filan daha gitmedi siyah noktalarım yüzümde görmedigim kadar sivilce gördüm bitene kadar kullancam inş faydası olur:S

Back
X