Ben bu ilacı 1 yıl kullandım hiç bir sonuç alamadımgerçi benim kullanış şeklim daha farklı. Doktor bana bu ilaçla birlikte dermalogicanın ürünlerini de vermişti, haftada bir gün de bunu yüzüme sürüyordum ama hiç bir işe yaramadı belki de her gün sürmek gerekiyordur bilemiyorum :S gerçi sivilcenin üzerine çokça sürünce söndürüyo geçiriyo ama işte ben böyle kullandığımda hiç bir işe yaramadı yüzümde soyulma bile olmadı..
ben de uzun süre kullandım ama sonuç yüzümün kızarması soyulması cildimin kötü manada bozulmasına sebebiyet verdi malesef tabi ciltten cilde değişir ama benim cildime hiç iyi gelmedi kıpkırmızıydı suratım sürekli kaşınma yanma bana kötü geldi baya bir yani
fazla sürmüş olabilirsin belkide :S ama tabi cildden cilde göre gerçekten değişiyor oysa çok iyi bir kremdi
aynen canım cilde göre değişiyor ya biraz ondan kaynaklı çünkü bak ne güzel sana işe yaramış aynı şekilde bir tane ablam var onunla aynı zamanda başlamıştık ona da yaradı şahsen benim cildim biraz hassas doktorum da aynı şeyi söylemişti yüzümü öyle görünce sonra işte bir krem vermişti onu kullanmıştım ben de kremin verdiği zarar için. cildi uygun olanalr için gayet iyi bir krem onu da göz ardı etmemek lazım tabi
bende agnefug 5 ilk zamanlar daha sonra agnefug10 olanından tretin eşliğinde kullanmıştım dönüşümlü olarak birgün agnefug diğer gün tretin ama erıtretin de antibiyotik etkisi varmış öyle duymuştum ben ağız yoluyla aldığım için bide agnefug zaten başlıbaşına etkisini gösterdiği için sadece tretin olanından vermişti.. sürekli sivilce çıkmıyorsa evet etkili bir yöntem cildide soyduğu için yeniliyor iz falan pek olmuyor..ama sürekli sivilce sorunu yaşıyorsanız bir dermatologa gözükün derim hatta cildiyeler bile pek etkili olamıyor 1 yıl boyunca sivilce tedavisi görmüş biri olarak söylüyorum bunları benim çok yoktu ama çıktığı zaman geçmek bilmezdi inatçılardı biraz... o yüzden tek başına tretin pekde işe yaramaz eğer sürekli ve inatçı sivilceleriniz varsaa
evet canım bende yardımcı olıyım dedim ilk önce bi dermetolaga gidilmeli tabi hassasiyete bakılmalı uygunmu değilmi falan ama uygun olanlar için gerçekten iyi
garip yada gerçekten herkesin cildine göre değişiyor ama çok iyi bir sivilce kremi aslında benim kuzneimde kullandı ona verdim geçirmiş onunda ama ynalız bunu kullanıyordum ben akşamları geçirdi çok şükür