- 27 Mart 2011
- 92
- 0
Arkadaşlar bende bir ara sivilce sorunu yaşadım ama sabır isteyen bir olay 6 ay tedavi süreci bilirsiniz bu kremi kullandım yüzümüde sürekli suyla yıkadım sabun falan kullanmadım ben kendi açımdan tavsiye etmiyorum gözenekleri tıkıyor diyorlar. suyla zaten iyice durulluyorum her neyse dermetolog vermişti bu ilacı gerçekten çok iyi geldi bana tabi ilk sürdüğüğümde aşırı kızartıyo ve soyuyo ama umrumda olmadı zaten kızarık ve cildim soyuluyordu sürdüm sürdüm en az 1 ay falan inanılmaz yani geçirdi iyikide bırakmamışım çünkü sürüp işe yaramadı diye bırakmışlığım çoktur ya sivilce ilacı bana etki ettiğine göre sizede eder iyi bir ilaç sabır istiyor ve şuanda ilacı sürüyorum yüzüm alışmış sanırsam ne kızarıklık ne bir şey ertesi güne sivilceyi söndürüyor ben kesinlikle tavsiye ederim zaten antiyobetikliymiş
KULLANIMI : Ben şöyle kullanıyordum akşam yüzümü suyla yıkayıp peçeteyle kuruluyordum sonra bir güzel nokta kadar etretin alıyordum sadece sivilcelerimin üstüne bir güzel sürüyordum hafifte ovalayarak dağıtıyordum sonra kızarıyor soyuluyor falan ama sabaha düzeliyordu az da olsa sabah yıkıyordum sürmüyordum çünkü akşam sürülmeli güneşe bununla çıkılmamalıymış her akşam yapın kesin görürsünüz etkisini tabi doktora gitmekte fayda var yinede ben ilk başlarda çok yoğun sürdüm nokta kadar sürülmesi gerekiyormuş meyer bilmiyordum nasıl kullanıcağımı tahriş etmiştim o yüzden az sürün tahriş edersenizde 3 4 gün ara verin tekrar başlayın yani 1 ay içinde görüceksiniz diyorum ben
KULLANIMI : Ben şöyle kullanıyordum akşam yüzümü suyla yıkayıp peçeteyle kuruluyordum sonra bir güzel nokta kadar etretin alıyordum sadece sivilcelerimin üstüne bir güzel sürüyordum hafifte ovalayarak dağıtıyordum sonra kızarıyor soyuluyor falan ama sabaha düzeliyordu az da olsa sabah yıkıyordum sürmüyordum çünkü akşam sürülmeli güneşe bununla çıkılmamalıymış her akşam yapın kesin görürsünüz etkisini tabi doktora gitmekte fayda var yinede ben ilk başlarda çok yoğun sürdüm nokta kadar sürülmesi gerekiyormuş meyer bilmiyordum nasıl kullanıcağımı tahriş etmiştim o yüzden az sürün tahriş edersenizde 3 4 gün ara verin tekrar başlayın yani 1 ay içinde görüceksiniz diyorum ben