• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eritema multiforme ve herpes virüsü

Kalpsiz38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
301
178
123
Öncelikle herkese hayırlı geceler dilerim benim bir derdim var gerçekten büyük bir dert!
16 senelik herpes hastasıymışsım hastalığımın adını giden sene biyopsi sonucu öğrendim genital herpes değil çok şükür elimin üstü kolum ayaklarımın üstü bazen bacaklarım çok ilerlerse gözüm ve dudağımın kenarında çıkıyor her sene yazın olur ilaçla iğneyle dururdu ama giden sene oğlumu emzirirken çıktı ve 8 ay oldu hala geçmiyor 6 ay valtrex hap tedavisi gördüm kontrolde bıraktırdı doktor 15 gün ne sürdü geriye kaldığı yerden devam ediyor canım çok sıkkın bu yüzden oğlumu 15 aylıkken sütten kestim doktor bu hastakığın geçmeyeceğini sadece çıkmaması için ilaç kullanacağımızı söyledi benim gibi olan varmı varsa nasıl bi çare buldunuz allah razisı için YARDIM EDİN

Herpesliler olarak kendi kurduğumuz sitemiz var burada faydalı gelen yiyecekler ve aşı çalışmalarını takip edip paylaşıyoruz ayrıca konuşamadığımız şeyleri birlikte paylaşıyoruz. Katılmak isterseniz ...... adresine göz atabilirsiniz. Geçmiş olsun yalnız değilsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herpesliler olarak kendi kurduğumuz sitemiz var burada faydalı gelen yiyecekler ve aşı çalışmalarını takip edip paylaşıyoruz ayrıca konuşamadığımız şeyleri birlikte paylaşıyoruz. Katılmak isterseniz ...... adresine göz atabilirsiniz. Geçmiş olsun yalnız değilsiniz.
Adresinize nasıl ulaşırız ?

Arkadaşlar türünün tek örneğimiyim neden kimse bişey yazmıyor gerçekten bir çıkmzdayım böyle bir hastalık geçireniniz varsa yada sizler geçirdiyseniz neler yaptınız psikolojik olarak çöküş yaşıyorum 😥

Back