Erik iecei resimli

tramissu

göbiş değl artık bebiş :)
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
1.956
4
38
malum erik mevsimindeyiz papaz erikleri de dahil her tür erikle yapılabılıyor mürdüm eriği de olsa diğer eriklerde olsa karıştırıpda hepsını yapıyorum tek başınada yapılabılıyor bazen erıklerk kalıyor ya hafif yumusamaya başlıyor we kutur kuturlugu gidiyor işte o zaman bı kaç tane de olsa atmıyorum we buzluga koyuyorum daha sonra cogalınca da bu şekilde soguk içecek yapıyorum hatta bazen erik ağacımız war cok oluyor we yenmıyor bolca yapıyorum ama bu kez suyunu az tutuyorum we sıcakken kavanozlara koyuyorum kış için de kullanabılıyorum sulandırarak yada pastaları ıslatmak içinde kullanılabılır ....inşallah begenırsınız .....

erikler yıkanıyor:))

erik
şeker
su

ne kadar istersenız erikler tencerede haşlanıyor
içine zewkinize göre şeker we su koyuluyor kaynatılıyor
koyu olmuyor tabııkı erikler yumuşayana kadar kaynatılıyor
kewgirden geçiriliyor
sogutulup içiliyor .....
afiyet olsun ....

s6300785.jpg

demek hertürlü erikle oluyo
harikasin yine balim ya
süper fikir
hem saglikli hem dogal seker olsa dahi icinde
denemekte fayda var
aklimin bir kösesine kaydediyorum
insallah denicem
ellerine saglik balim benim
süpersin yine

erigi buldukta icecegi kaldi,daha bizim buralara gelmedi heralde,hic biyerde goremedim,,,

ama alirsam bu icecegide yapicam,,,soguk soguk oooooh ne guzelzemuszemus

off nasıl boyle bogazından sonra gectığı her yerı serınlete serınlete gecıyor bacım makkkksus mu yapiosunusss bunu yawwww.içim gitti ellerine sağlık.. :sm_confused:

ahh cok severım ben bunuuu
evde erıkler cok kalınca annem yapardııı
nefıs oluyoooo
ellerıne saglık

demek hertürlü erikle oluyo
harikasin yine balim ya
süper fikir
hem saglikli hem dogal seker olsa dahi icinde
denemekte fayda var
aklimin bir kösesine kaydediyorum
insallah denicem
ellerine saglik balim benim
süpersin yine
walla ben yaptım oldu canım her turlu erıkle denemekte fayda war tatlım ...
inşallah begenırsın canım benım afıyet olsun ....
o senın harıkalıgın tatlım ...
erigi buldukta icecegi kaldi,daha bizim buralara gelmedi heralde,hic biyerde goremedim,,,
ama alirsam bu icecegide yapicam,,,soguk soguk oooooh ne guzelzemuszemus
gelınce denersin o zaman sende canım ....
şimdiye kadr gelmiştir zaten ben gec gördüm mesajları cnm gercektende soguk soguk yaz için süper oluyor inşallah begenırsın
off nasıl boyle bogazından sonra gectığı her yerı serınlete serınlete gecıyor bacım makkkksus mu yapiosunusss bunu yawwww.içim gitti ellerine sağlık.. :sm_confused:
:)))
canım benım yaptım bugun ben özenme gel içmeye canım ....
afıyet olsun canım
ahh cok severım ben bunuuu
evde erıkler cok kalınca annem yapardııı
nefıs oluyoooo
ellerıne saglık
bende annemden ögrendım ıyıkı warlar yoksa bız ne ögrenırdık bılemıyorum walla ....
afıyet olsun
evet, aynen benim annem de yapar. gerçekten mükemmel oluyor. Ellerine sağlık :nazar:
afıyet olsun ....

ben bunu ter turlu meyveyle yaptim en guzeli erik oldu ohhhhhhhhh mis gibi olsada icsek dedirten bir icecek ellerine saglik canim

X