Cinsiyeti belli mi?Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi durumu mu?Şimdi mesela 40 tl imiş 100 gramı ,paraya kıyıp alır mısın?off off, bide benmde canım çekmiyeydierik yokluğuyla rokaya limon sıkıp yiyorum.. Duşun
ben ekşi yiyip hakkı çıkarcam işşallhCinsiyeti belli mi?Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi durumu mu?Şimdi mesela 40 tl imiş 100 gramı ,paraya kıyıp alır mısın?
vallaha değil kızzbu aşerme olayı tamamen psikolojik.. 2 hamilelik geçirdim hiç aşermedim
Bende karpuzu çok yerdim.Alındığı gün biterdi.Bir gün eşim annemlerde karpuza girişmiş,kardeşim yavaş yesene demiş.Eşim de ablan yüzünden yiyebiliyor muyum,sadece aldığımı görüyorum hemen bitiyor demiş.vallaha değil kızzben o kadar tatlı yerdim hamileliğimden beri tatlı koymuyorum ağzıma.. Sabahın korunde burnuma karpuz kokusu geliyo duşun
ama şukadarı abartı hani gece eşini kaldırıp illede yiyecemler
vallaha değil kızzben o kadar tatlı yerdim hamileliğimden beri tatlı koymuyorum ağzıma.. Sabahın korunde burnuma karpuz kokusu geliyo duşun
O yanlis ya. Ben kizda deli gibi tatli yedim. Oglanda limon yiyordum o kadar eksi aserdim.Cinsiyeti belli mi?Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi durumu mu?Şimdi mesela 40 tl imiş 100 gramı ,paraya kıyıp alır mısın?
Ben agzima nar surmezken deli gibi nar yedim oglanda. Eksi eksi olanlari nasil yerdim ya. Bi oturusta bi kilo nar yiyodum. Annemler oglanda leke cikacak yeme derken "amann anne kocakarj laflariyla gelme bana" diyordum. Sonuc oglanin iki kasinin arasinda ve pipisinin ucunda kirmizi nar tanesi kadar leke varvallaha değil kızzben o kadar tatlı yerdim hamileliğimden beri tatlı koymuyorum ağzıma.. Sabahın korunde burnuma karpuz kokusu geliyo duşun
Vücudun bu tatlı veya ekşi isteme ihtiyacı neye göre değişiyor acaba?O yanlis ya. Ben kizda deli gibi tatli yedim. Oglanda limon yiyordum o kadar eksi aserdim.
hamileyken yemedim ben protesto için,Ham kivinin tadıda eriğe benziyor.Gözünü kapatıp erik gibi hayal ederek yesen olmaz mı?
aa ciddi misinBen agzima nar surmezken deli gibi nar yedim oglanda. Eksi eksi olanlari nasil yerdim ya. Bi oturusta bi kilo nar yiyodum. Annemler oglanda leke cikacak yeme derken "amann anne kocakarj laflariyla gelme bana" diyordum. Sonuc oglanin iki kasinin arasinda ve pipisinin ucunda kirmizi nar tanesi kadar leke var
Ve erik hala 300 lira1 yıllık konu hortlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?