Erica Çil Ve Leke Kremi.....

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
34
benim yüzümde göz altları ve burun yoğun olmakla beraber dağınık çillerim var doktor çil tedavisi başlattı kullandığım ilaçlar işe yarıyor fakat aşırı kuruluk yaptı cildimde soyuluyorda aynı zmanda ilaçlar akşam 20-21-22 de sürülüyorm saatli yani gündüzde iyi bir krem kullanmak istiyorum ericayı buldum hem nemlendirme sağlıyormuş hemde lekeler için çift özellikli kullananlar var mı memnunlarmı ???

ayrıca doktorum başlattığı tedavide kullandığım ilaçlar:KK43:merak edenler için)
gündüz 11de difestol güneş kremiyle birlikte sürülüyor
saat 20de acnelyse
21de expigment %4
22d locoid lipokrem %0,1

uzun oldu ama teşekkürler...a.s.

bende erica yı duydum çiller için kullanan varsa önerilerini bekliyorum birde nerde satın alıcaz

ericayı nerden bulabiliriz.

canım bayadır cevap yazamadım bu konuya birçok alışveriş sitelerinde var bulabilirsin ben daha alıpda kullanamadım yaa merak ediyorum fiyatıda öyle çok bişey değil di hatırladığım kadarıyla a.s.

çil tedavisi hüsranla sonuçlandı arkasında başka başka lekeler bıraktı hemde artık tek çare lazer heralde ankarada biyer araştırdım görüştümde tek seansta çilleri yok ettiklerini söylediler birgün param olursa şayet :Saruboceq: bir sürü şey var yaptıracağım araştırıyorum şimdilik

X