• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller ERİCA adlı kremı duyan ya da kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
evet ben kullandım,gerçekten de cilt rengini açıyor ve lekeleri de azaltıyor. Benim cildim yağlı,bana bir zararı olmadı aamaşimdi kullanmayı bıraktım yüzümde yine güneş lekeleri oluştu.Ben 1 ay felen kullanmıştım yüzümün rengini ve lekelerin rengini açtı.

evet ben kullandım,gerçekten de cilt rengini açıyor ve lekeleri de azaltıyor. Benim cildim yağlı,bana bir zararı olmadı aamaşimdi kullanmayı bıraktım yüzümde yine güneş lekeleri oluştu.Ben 1 ay felen kullanmıştım yüzümün rengini ve lekelerin rengini açtı.

nasıl kullanıyorsun bıraktıktan sonra eski haline geldimi yüzün?

ben de bu gün aktardan 15 liraya aldım.kullanmaya başlayacağım bu gece yatmadan önce.bakalım şu çillerime bir çözüm olabilecek mi

13 gündür kullanıyorum gayet memnunum şuan cilt rengim açılmaya başladı.öncesinde activa brun almıştım uzun süre kullandım fakat bunun 13 gn de yaptığı etkiyi o yapamamıştı.verdiğim paraya acıyorum cidden.

bugün babam ilvina salyangoz kremi ve erica çil ve leke kremini almış. kullanmaya başlıycam ikisini birden mi kullanıyım sizce? Umarım işe yarar cevabınızı bekliyorum hanımlar

ya bende almayı düşünüyorum bundan kullanıp fayda gören var mı hala çok iyi bir güneş kremi kullanıyorum bu yaz çillerim hortlamadı fazla bide giderebilirsem çok süper olucak 10 gün sonra nişanım var 10 günde fayda edebildiği kadar eder napalım geçsinde ne zaman geçerse geçsin şu çillerim

aldım erıca leke kremini mor bi kutuda geldi dün akşam sürmeye başladım 10 gün kadar sonra sonuçları burdan yazarım

aldım erıca leke kremini mor bi kutuda geldi dün akşam sürmeye başladım 10 gün kadar sonra sonuçları burdan yazarım

slm kremi denedinmi merak ettim sonuç nasıldı birde ben 2 sene önce almıştım beyaz kıtudaydı ben çok memnun kaldım acaba ambalajımı değişti yoksa ikisi farklımı?

Canım krem genel anlmada güzel ama ben kendimde farkettiğim bi şey yüzünden pek işime yaramadıgını gördüm oda şu; benim çillerim lekelrim nerden baksan 10 yıllık ve son 3 yıldır bişeyler yapma çabası içindeyim krem yüzüme bi aydınlık verdi ten rengini hafiften beyazlatıyo doğallık veriyo ama lekerim aman aman geçti diyemem malesef hafifletti ama geçirmedi kimyasal peeling yapmadan da geçebileceğini sanmıyorum canım ya :50:

ben de ericanın leke için olanını kullanıyorum. çok güzel kıvamı ve kokusu. cildimi beyazlatıyor çok çabuk emiliyor yağlanma parlama yapmıyor. leke geçirme konusunda ise sabırla ve düzenli kullanmak, gece uyumadan kullanmak gerekiyor.güneşe çıkılmayacak.bende 2 ay sonunda etki etmeye başladı.şuan baya bi farklı cildim.onunla birlikte aydınlatıcı özellikte başka ürünler de kullandım temizleyici ve maske olarak.sonuç süper... seneye erica salyangozu kullancam.

Kızlar benim annemde de doğumlardan ötürü lekeler vardı ben ona avonun kremini aldım gece gündüz gözaltı kremi fakat annem fazla dikkat etmiyor etmediği halde gözle görünür bir değişiklik oldu öneririm

bende cilt rengimin açılmasını istiyorum kullansam olur mu?

15 gün kadar oldu kullanmaya başlayalı ve çok memnunum.
Cildim çok hassas ve bembeyaz, zaman zaman güneş lekeleri oluşabiliyor ben de işe yaradı ayrıca kokusu ve nemlendirmesi de harika.

Back
X