• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erhan Çelik, Ahmet Hakan'ı yıktı geçti!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Erhan Çelik'in önlenemez yükselişi!
Özel hayatında zor günler geçiren Erhan Çelik ekrandaki yükselişini sürdürdü ve dün akşam ilk kez Ahmet Hakan'lı Kanal D haberi geçerek Total reytinglerde 15. sırada yer aldı!

erhan-celik-in-onlenemez-yukselisi--8475088.Jpeg

Gülben Ergen'le iki yıllık evliliği sona eren Erhan Çelik, başarıyı ekranda yakaladı. Reytinglerde her geçen gün yükselen TRT Haber dün akşam kendi zirvesini yaparak Total'de 15. sırada yer aldı.

Bunun bir başka anlamı daha vardı. Erhan Çelik bu sonuçlarla Kanal D Ana Haber'e iddialı bir giriş yapan ama retinglerde istediği sonuçları alamayan Ahmet Hakan'ı da geride bırakmış oldu.

Erhan Çelik'le TRT Haber hem Total reytinglerde hem AB grubunda Ahmet Hakan'la Kanal D haberi geride bıraktı ve büyük başarının altına imza atmış oldu. (Milliyet.com.tr)
http://www.milliyet.com.tr/erhan-celik-in-onlenemez-yukselisi--magazin-2389276/

Ahmet Hakan ne ara Kanal D'ye geçti?
Gülben Ergen'in kocası Mustafa Erdoğan değil miydi?
Erhan Çelik kim?
Sonuçlara bakarak halkımızın tarafsız haber yapan TRT'yi izlemesi zaten normal değil mi?

(Sadece son sorunun cevabını biliyorum =( )

Ahmet Hakan ne ara Kanal D'ye geçti?
Gülben Ergen'in kocası Mustafa Erdoğan değil miydi?
Erhan Çelik kim?
Sonuçlara bakarak halkımızın tarafsız haber yapan TRT'yi izlemesi zaten normal değil mi?

(Sadece son sorunun cevabını biliyorum =( )

ya sen magazinde çok geri kalmışın :D

Ahmet Hakan tartışma programında iyi ama haberlerde umduğum gibi olmadı.Birkaç kez izledim ama beğenmedim.İlk haber sunacağı fragmanı izleyince daha farklı hayal etmiştim.

aslına bakarsan erhan çelikte iyi değil, haber sunarken sürekli tekliyor, cümleyi toparlayamıyor, spikerlik geçmişi, ya da bu konuda bi eğitimi yok sanırım, neden bu kadar popüler olduğunu anlamadım, muhtemelen erdoğana yakınlığından ve gülben ergenle evliliğinden dolayı bence
zaten akşamları tv lerde ana haberleri sunanlar değilde, gündüz ara haberleri sunan spikerler daha iyi bence

aslına bakarsan erhan çelikte iyi değil, haber sunarken sürekli tekliyor, cümleyi toparlayamıyor, spikerlik geçmişi, ya da bu konuda bi eğitimi yok sanırım, neden bu kadar popüler olduğunu anlamadım, muhtemelen erdoğana yakınlığından ve gülben ergenle evliliğinden dolayı bence
zaten akşamları tv lerde ana haberleri sunanlar değilde, gündüz ara haberleri sunan spikerler daha iyi bence
Yine sabah haberlerini sunanlardan iyidir:KK53:.Daha önce de Kanal 7 de sunmuştu.Ben bir kanala bağımlı kalamıyorum devamlı zaping.

Geçmişte Gülben Ergen'in eşi olduğu için TRT de istemeyen çoktu.İmza kampanyaları bile yapan vardı.:olamaz:
yok ya sen de magazini kaçırmışın bak:KK48: değişti o durum çoktan, beraber saray davetlerine katıldılar ya, hatta burda paylaşmıştım ben de, gülben ergen erhan çelikten sonra dönüş yaptıydı:KK53:

Back