mukadderin Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Ekim 2015 Mesajlar 63 Emoji Skoru 14 Puanlar 88 Yaş 44 29 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi mukadderin #1 kızımda kaba motor geriligivar..kendisi 6 yasinda..ergoterapi önerildi..bu yöntemi uygulayan ya da bilgisi olan var mı
kızımda kaba motor geriligivar..kendisi 6 yasinda..ergoterapi önerildi..bu yöntemi uygulayan ya da bilgisi olan var mı
N nazli1991 Guru Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2011 Mesajlar 138 Emoji Skoru 49 Puanlar 318 Yer Almanya 3 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi mukadderin #2 mukadderin .!.: kızımda kaba motor geriligivar..kendisi 6 yasinda..ergoterapi önerildi..bu yöntemi uygulayan ya da bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Merhaba, ergoterapiye başladınızmı? Benim kızım 23 aylık eğilip kalkmada problem yaşıyor. Aynı şekilde ergoterapi önerildi.
mukadderin .!.: kızımda kaba motor geriligivar..kendisi 6 yasinda..ergoterapi önerildi..bu yöntemi uygulayan ya da bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Merhaba, ergoterapiye başladınızmı? Benim kızım 23 aylık eğilip kalkmada problem yaşıyor. Aynı şekilde ergoterapi önerildi.
mukadderin Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Ekim 2015 Mesajlar 63 Emoji Skoru 14 Puanlar 88 Yaş 44 29 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi mukadderin #3 nazli1991 .!.: Merhaba, ergoterapiye başladınızmı? Benim kızım 23 aylık eğilip kalkmada problem yaşıyor. Aynı şekilde ergoterapi önerildi. Genişletmek için tıkla... bir sure aldi..lakin ben bir farklilik goremedim..bu yuzden sonlandirdik..sizin su anki durumunuz nasil?
nazli1991 .!.: Merhaba, ergoterapiye başladınızmı? Benim kızım 23 aylık eğilip kalkmada problem yaşıyor. Aynı şekilde ergoterapi önerildi. Genişletmek için tıkla... bir sure aldi..lakin ben bir farklilik goremedim..bu yuzden sonlandirdik..sizin su anki durumunuz nasil?