Çatlaklar Ergenlik çatlakları :((

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

jroseb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
1
0
26
Merhaba, şu 1,5 yıldır yavaş yavaş vucudumda çatlaklar oluşuyor kilolu bi insan da değilim fakat boyum çok kısa bi sürede 7cm kadar attı ve o sıra çok sık kilo alıp verdim bu yüzden diz kapağım, alt bacak kısmım ve kalçalarıma kadar çatlaklar oluştu arada kırmızı yeni oluşanlar da var fakat ince ince beyaz olanlar da şu sıra çok morelim bozuluyor gördükçe.
Uygulayıp sonuç aldığınız yağlar, kremler vs. varsa ve yazarsanız çok sevinirim.

Benimde o yaşlarda olmuştu bacak aralarında alt bacaklarda sonra zamanla kilo oturunca onlarda düzeldi

Çatlaklar düzelmez. Görünüşleri iyileşebilir onlar bir yara değil yırtık. Canım sen onlar hala kırmızı iken önlem al bir dermatoloğa git krem versin sana. Acele et hatta. Lireac en az 3 kutu yardımcı olur diye düşünüyorum ama sen kesin bi doktora görün. Beyaza dönüşmeden acele et. Bak başka sayfalarda da var bu konular sürekli konuşuyoruz biz beyaz çatlaklar olarak henüz kesin bir çözüm bulamadık. Sen şanslı olanlardansın. aman Allahım sanki bende kırmızı çatlaklar varmış gibi stres yaptım. Sende kendi ergenliğimi gördüm benim de o zamanlar başladı. Keşke annemin aman geçer fazla kafaya takıyorsun boşver demesine bakmadan doktora gitseydim şuan bacaklarımda basenlerimde popomda belimde bu kadar çatlaklar olmazdı :KK43:

Son düzenleme:
İnstagram dan bi ilaç almıştım daha 1 kere kullandım bayağı azalma oldu. 4-8 seansta geçer dedi. Bende artık geçeceğine inanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahte profilini de al git burdan reklam yapacaksın belli. Yıllardır geçmeyen çatlağa bi kere kullanmayla çözüm bulmuşmuş yer mi millet bunu

Kızlar en iyi lierac ben kullandım 1 kutu geçmedi ama kalinlar inceldi. Ama 1 kutu olduğu için ole kaldılar dermolorol duydum para biriktirip alcam ve lierac alcam internetten karlı oluyor ama güvenli site ariyorum. Onlarla geccegine degilde daahada azalcagina inaniyorum

Bugüne kadar uygulanmış bütün tedavilerden çok daha başarılı bir yöntem var artık.Fibroderms Türkiye de hatta dünyada yepyeni ve çok başarılı bir sistem.Dilerseniz daha detaylı bilgi paylaşabilirim sizinle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli bir krem kullanıp sonuc alan varsa yardımcı olabilirmi benim basenimde çok fazla var kuaforumun tavsiyesiyle aloevera kremlerinden aldım 2 hafta oldu henüz ama umudum yok :KK43:

X