S
sun_and_cloud
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sun_and_cloud
Arkadaşlar merhaba. Bu forumdaki ilk mesajım. Forumu sürekli takip ediyordum, ama ancak üye olabildim.Böyle güzel bir forum oluşturduğunuz için öncelikle herkesi tebrik ediyorum. Benim ergenlik çağından itibaren bariz bir sivilce problemim vardı. Şimdilik bunu atlattım sayılır. Ama o dönemlerde annemin tüm ikazlarına rağmen yüzümle çok oynadığım için özellikle yanaklarımda büyük gözenekler şeklinde izler kaldı. Çok çukur şeklinde değil ama yine de yakından dikkati çekiyor. Bir sorunum da cildimdeki renk düzensizlikleri. Sivilce olmadıpında bile yer yer kırmızıklar oluyor ve sivilceli gibi duruyor. Yüzüm boynuma göre daha kırmızı ve nefret ediyorum bu durumdan.Sarışın beyaz tenli olunca hassas bir tenim var. Forumda bu konularla ilgili çok başlık var ama neyi uygulayacağımı şaşırdım. Kimi arkadaşlarımız bazı yanık ,ameliyat izlerinde kullanılan tıbbi ilaçları önermiş, kimileri bitkisel karışımlar, kimileri kozmetik veya dermakozmetik ürünler. Aranızda bende senin gibiydim, şunu yaptım çare buldum diyenler var mı? Artık bu kızarıklıklardan, gözeneklerden , izlerden kurtulmak istiyorum Bi sivilce çıksa geçince bile izi çok uzun süre kalıyor
Şimdiden herkese teşekkürler:)
Şimdiden herkese teşekkürler:)