• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergenlik cagina girmek üzere olan kizl anneleri ,lütfen yardim!!!!!!

sedef76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2007
27
1
86
48
Almanya
kizlar merhabalar,benim on yasinda bir kizim var.Su ana kadar cok agir,cok caliskan bir cocok masallah.Aslinda ona her konuyu acik acik konusmayi alistirdim.
Son zamanlarda malum koltuk altinda tüyler cikmaya basladi,ve o bunda asiri rahatsiz oluyor.Konuyu ben aciyom okapatiyor,baska konuya giriyor,bende üzerine gitmiyorum.Yaa ilerde tüyler icin ona ne ögretim.Ben kendimde o zaman tras ettin,ama memmun degilim.Agdaya falen dayanirmi bilmiyom,su an konusmak istemiyor.Daha cok arkadaslariyla paylasiyor.Bende nasil hareket edecemi bilmiyom.Kendi annem hic o konulragirmezdi,yani benim kimsem yoktu.Simdi ben herseyi dogru yapmak istiyorum.Sizlerin tecrübesi nedir bu konularda?ßSimdiden tesekkürler!!!!!:teytey::teytey:

kizlar merhabalar,benim on yasinda bir kizim var.Su ana kadar cok agir,cok caliskan bir cocok masallah.Aslinda ona her konuyu acik acik konusmayi alistirdim.
Son zamanlarda malum koltuk altinda tüyler cikmaya basladi,ve o bunda asiri rahatsiz oluyor.Konuyu ben aciyom okapatiyor,baska konuya giriyor,bende üzerine gitmiyorum.Yaa ilerde tüyler icin ona ne ögretim.Ben kendimde o zaman tras ettin,ama memmun degilim.Agdaya falen dayanirmi bilmiyom,su an konusmak istemiyor.Daha cok arkadaslariyla paylasiyor.Bende nasil hareket edecemi bilmiyom.Kendi annem hic o konulragirmezdi,yani benim kimsem yoktu.Simdi ben herseyi dogru yapmak istiyorum.Sizlerin tecrübesi nedir bu konularda?ßSimdiden tesekkürler!!!!!:teytey::teytey:

canım benim henüz ne gür bir kıl çıkabilir bilmiyorum ama daha henüz erken agda için falan şöyle düşün biraz ilerden takip ediyor senin kız ergenliği bence gögüslerde büyümede başlamışsa zaten ergenlik yakındır o yüzden ergenliğe girdiğinde ona anlattığında durmu anlayacaktır aslında otur ergenliği anlat 11 yaşında kızım var benimde ama henüz kıllanma yok denecek kadar az gögsünün bir tanesi fındık kadar olmuş bunları fark edince ona daha mizahi şekilde genç kız olacagınıgenç kız olduğunda yapması gerekenleri anlattım ve aslında hoşuna gitti anlattıklarım bence kıllarda o kadar gür degilse sorun yapma kendine iyi bak

Back