• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Erenköyde bakıcı arıyorum...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

mart09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
1.388
271
123
Henüz tarihin çok erken olduğunu biliyorum fakat şu an İstanbulda yaşamadığım için şimdiden arayışa başlamam gerekiyor maalesef. Temmuz ayından itibaren annemin yanında yaşamaya başlayacağım ve o zaman sekiz aylık olacak kızım için Erenköy’e gelebilecek deneyimli, referans verebilecek, sigara kullanmayan bir bakıcıya ihtiyacım var.

Eğer ilgilenen birileri çıkarsa annem benim yerime kendisiyle tanışacak. İnsanın minicik bebeğini bir başkasına bırakması bile zorken birde üstüne üstlük bu kişiyi uzaktan ayarlaması çok daha zor:çok üzgünüm: ama ne yapalım ki şartlarımız böyle gerektiriyor. Herşeyin hayırlısı olsun diyebiliyorum sadece.

Merhaba Mart09 mesaj sayım az olduğundan özelden mesajınıza cevap veremedim.Özelden tlfon no yazabilirmisiniz.Sizin içinde uygun olursa görüşebilirmiyiz.Sevgiler.

Merhabalar,

Halen iş arayışınız devam ediyor mu? 15 aylık kızım için bir bakıcı arıyorum. Erenköy de oturuyorum.

Minaderin ,

bebek için bakıcı arıyorsanız teyzem var 54 yaşında size yardımcı olabilir..
özel mesaj atamadım size,telefonunuzu yazarsanız özelden görüştürmek isterim sizi..

Merhabalar,
ıstanbul a geliş tarihim haziran ortası olacak Allahın izniyle, bebeğime halen bakıcı arayısım devam ediyor. Eğer ilgilenenler varsa haziran 15 ten sonra yüzyüzede görüşebilirim...

Merhabalar Mart09 tlfn no için teşekkürler.Annenizle görüştük inşallah geldiğinizde yüzyüze görüşmek dileği ile ! Mesaj sayım yeterli olmadığından özelden yazamadım.Sevgiler......

Merhabalar Mart09 tlfn no için teşekkürler.Annenizle görüştük inşallah geldiğinizde yüzyüze görüşmek dileği ile ! Mesaj sayım yeterli olmadığından özelden yazamadım.Sevgiler......

Tesekkürler...

Merhabalar,

Toplam msj sayısı 50 olması gerektiği için özelden msj gönderemiyorum. Size ulaşabileceğim bir mail adresi var mı? Teşekkürler,

Merhaba Minaderin mesaj sayım yeterli olmadığından size özelden yazamadım.Bakıcı arayışınız devam ediyormu?

Son düzenleme:
Merhaba Istanbul erenkoy civarinda ister öglene kadar 07:00-12:00 ister 07:00-19:00 saatleri arasinda evimizden ailemizden biri olabilecek sicak Kanli, Cana yakin, merhametli bir Abla aramaktayim. Ilgilenenler varsa acil donus yapabilirse seviyorum.

Back