Merhaba.
Erenköy hastanesi'nin işleyişi hakkında görüşlerimi paylaşmak isterim;
Muayene için poliklinik ve ayaktan tedavi olmak üzere iki ayrı bina var.
Poliklinikler kısmında 10 kadar asistan doktor var ve hekiminizi siz seçmek üzere randevusuz muayene oluyorsunuz.
Gündüz veya öğlenden sonra gidiyor, barkod numarası alıyor, sıranız gelince muayene oluyorsunuz.
Ayaktan tedavi bölümünde ise 182 veya mhrs den randevu alıyorsunuz,
Ayaktan tedavi bölümünde hocalara da ücretsiz muayene olabiliyorsunuz.
Hem hoca hem asistan muayenesini deneyimlemiş biri olarak, asistanları tavsiye ederim.
Doçent doktor da kısa bir görüşme süresi ile -3 - 5 dakika kadar- yetinmelisiniz.
Asistan-lar ise uzun süre -15 - 20 - 25 dakika olabiliyor- hastayı dinlemeye ayırıyorlar. Sonraki gidişlerinizde aynı doktoru seçebiliyorsunuz. Randevulu tedavide ise seçtiğiniz doktordan farklı doktor ile karşılaşabiliyorsunuz.
Poliklinikte Mahir bey vardı. Soy ismini hatırlamıyorum. İlgili bir doktor-du. Fakat poliklinikte hasta görmeyi bırakmış, başka birime yönlendirmişler kendisini.
Tekrar klinikte göreve başlarsa, denk gelirseniz olaki, memnum kaldığımızı söylemek isterim.
Başka doktor bilmiyorum. Ama söylediğim gibi, isimlerini alıp netten bilgi alabilirsiniz veya herhangi birini seçer muayene olursunuz. Memnun kalmazsanız başka doktor tercih edersiniz.
İsim istemişsiniz, bu konuda yardımcı olamadım fakat görüşlerimi paylaşmak istedim.
Geçmiş olsun dileğimle.