in vino veritas yoksa sen bu eve mi gittin İtiraf et hadi, çabuk.
Mutfağı bile ortalama 4 ev genişliğinde. Gizli mesaj: zengin+mal+züğürt+çene
Ay fakir fakir konuşmayın. IKEA'dan mı yapacaklardı mutfağı, 6.5 milyon nedir yani feda olsun. Gerçi IKEA mutfaklarını da çok seviyorum ben, vizyonum o kadar işte
Sen 6.5 milyon milyar sen bu parayı ne yaptın?6.5 milyon ne la ucuza yaptırmışlar, bizim mutfak 6.5 milyar tuttuydu tadilatta. (Hala eski tl'de kalan sep)
Sen 6.5 milyon milyar sen bu parayı ne yaptın?
Aa salak dedi hemen kibleyeyimAy salak kahkaha attım.
Sanırım altıma da çiş kaçırdım. Kamu spotu; çişiniz varken gülmeyin...
Aa salak dedi hemen kibleyeyim
Bir de çiş kaçırmış yaa of Allahım
Ya sen ne kadar terbiyesiz bir kadın oldun böyle ya.Git kible hemen aman geç kalma.
Yok gittim baktım kaçırmamışım. Kamu spotu; çiş kaçırmamak için kegel egzesizi yapın. Diğer faydalarını yazmıyom, yerim banı.
bi mutfak ha :)bizim geçen sene yere fayans/laminat,duşkabini,mutfağın duvarları 6 milyar tuttu sizinki bize göre lüks kaçmış:).Ama ev küçük 90 m2 falan sanırım.Bide mutfak tezgahı falan evelden yapılıydı6.5 milyon ne la ucuza yaptırmışlar, bizim mutfak 6.5 milyar tuttuydu tadilatta. (Hala eski tl'de kalan sep)
Ya sen ne kadar terbiyesiz bir kadın oldun böyle ya.
bi mutfak ha :)bizim geçen sene yere fayans/laminat,duşkabini,mutfağın duvarları 6 milyar tuttu sizinki bize göre lüks kaçmış:).Ama ev küçük 90 m2 falan sanırım.Bide mutfak tezgahı falan evelden yapılıydı
Ayy ben de yeni evde iki balkon kapattıracağım bak daha o masrafım varBen böyle değildim, burda takıla takıla oldum...
Ay bizim sadece mutfak 90 metrekare şekerim
Balkon mutfağa açıldı, dört duvar kaldı sadece hepsi baştan yapıldı. Yerdeki duvardaki fayanslar, duvar alçısı, dolaplar, boya badana, tezgah vs. Bi de iç mimarla anlaşmıştık ondan pahalı oldu sanırım. Amma güzel oldu, seviyorum mutfağımı.
Ayy ben de yeni evde iki balkon kapattıracağım bak daha o masrafım varGece gece sağol sep yaa üff.
Bitmek üzere bu arada ev hihihi
Bütün gece karşılıklı ahaa ahaaaa uhaaalaştınış mıpuhahahaaaaaa.
hatta ahaahaa vede
asdfghj
birazda
ahahsga
bende getiriyorum. ehehehehehe ,ihiihiihiii:))Bütün gece karşılıklı ahaa ahaaaa uhaaalaştınış mı
yeni bir yorum getiriyorum zuhaaaaaaaaaa
Valla bir aya falan taşınıyorum sanırımHadi ya ne zaman taşınıyon? Yardıma geleyim mi?
bende getiriyorum. ehehehehehe ,ihiihiihiii:))