• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'ın ses kaydı sızdırıldı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Erdoğan'ın ses kaydı sızdırıldı

Başbakan Erdoğan'ın Gezi Parkı olayları sırasında Habertürk TV'deki bir son dakika bandını talimatla değiştirdiğine ilişkin ses kaydı internete sızdırıldı..

erdoganin_ses_kaydi_sizdirildi_h6366.jpg
xt=Erdo%C4%9Fan%27%C4%B1n+ses+kayd%C4%B1+s%C4%B1zd%C4%B1r%C4%B1ld%C4%B1&url=http://www.haberartibir.com.tr/gundem/erdoganin-ses-kaydi-sizdirildi-h6366.html"] Tweetle [/URL] Google+ Paylaş[/I]

17 Aralık sonrası Türkiye artık eski Türkiye değil. Tapeler, ses kayıtlarık, dinlemeler, gözaltıları her yeni günün olağan bir gelişmesi haline geldi. Cemaat ve hükümet kavgasında taraflar kendi aleyhlerine çıkan her ses kaydı, tape, dinleme sonrası anında karşı hamle yapıyor.

Fethullah Gülen'in ses kaydından sonra şimdi de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni bir ses kaydı sosyal paylaşım sitesinden yayınlandı.

Yayınlanan ses kaydında Gezi olayları sonrası Fas'a giden Başbakan Erdoğan, Habertürk TV ekranlarındaki bir son dakika bandındaki ifadeler yüzünden kanal yöneticisi Fatih Saraç'ı arayarak derhal müdahale etmesini istiyor. Habertürk'ün 'Gezi olaylarıyla ilgili Devlet Bahçeli, Abdullah Gül'ü sorumluluk almaya çağırdı' ifadesi Erdoğan'ın talimatıyla alt banttan kaldırılıyor.

İŞTE O SES KAYDININ TAPELERİ

TAPE_ERDOGAN.jpg

Son düzenleme:
[video=youtube;yOzkKm2uIjk]https://www.youtube.com/watch?v=yOzkKm2uIjk[/video]

ee. biz diyorduk bunlarıda yalannnn,iftiraaaa sesleri geliyordu. buyrun bant.
budamı gol değil.:27:

adamların boğazı kurudu konuşa konuşa...insanlara bişeyleri gösteremeye bişeyleri anlatmaya çalışa çalışa.mhp'den vural....chpten ince.

ne güzel demokrasi.bravo

mehmet abicim anlıyorsunda ben mrk ettim o konuşmada neyi anladınn?şahseenn ben hiç bişey anlamadım!!!

Aman efendim şarkısı geldi bir an aklıma o kadar çok efendi lafı geçince :1:

Hayır anlamadığım kısım , bantta geçen konuşmanın müdahale edilecek nesi var ?

MHP ülke çapında büyük maddi ve manevi hasar açmış bir olayla ilgili Cumhurbaşkanının daha çok sesi çıkması talebinde bulunmuş.

Ben mi yanlış anlıyorum :44: Yayında ülkeyi galeyana getirecek yalan yanlış bir haber olsa , hadi nazı geçtiği haberciyi uyardı diyeceğim ama bu ne yahu ? Ne mana ?

Cumhurbaşkanını birileri harekete geçirecek diye korkmayacağına göre , MHP nin bu çağrısından neden korkar bir Başbakan ?

Bu arada gerçekten çok acı ya , efendimler götürsün seni . Ben demiyorum ki naber lan modunda konuş Başbakanla ama abi o nedir ya ? Yukarıdan gelen emri uygulamanın bile bir gururu vardır :ssz:

Daha ne kadar şaşırabiliriz dedikçe heyecan düzeyi belli bir seyir takip ediyor maşallah...........dünya lideri denilen başkanımız onca işin gücün arasında altyazıyı kastederek televizyoncuya ayar veriyor.................beheyyyyy

aklıma birden fatih altaylı geldi nedense :27:

Son düzenleme:
Ben hiçbir şey anlamadım . Ne kadar "kapalı" bir konuşma :1:
Dürüst olduğum için mi acaba ? :ssz:

Birileri çıkar: 'Başbakan yapmaz öyle şey, inanmıyoruz hem yapmış olsa bile adam IMF borçlarını ödedi.' diye çıkar alakasız yorum yapar birazdan, az sonra! :32::21::51:

Back