Erdoğan'ın muhtarlar toplantısı konuşması

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.754
798
Erdoğan'ın muhtarlar toplantısı konuşması
Erdoğan muhtarlar konuşmasında, Merkel'in ziyareti öncesi Türkiye'yi Merkel'e şikayet eden 100 akademisyene tepki verdi..
erdogan_9812.jpg

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlarla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Türkiye'deki çeşitli üniversitelerde akademisyenlik yapan 100 kişinin Merkel'e hitaben bir mektup yayınlayarak, Türkiye'yi şikayet etmesine değinen Erdoğan, şunları söyledi:

BEN BUNLARA MANKURT DİYORUM

"PKK gibi bir terör örgütünü bizdeki gibi aleni şekilde desteklemek mümkün müdür? İspanya'ya Amerika'ya ABD'ye bakın. Böyle bir duruma izin verilebilir mi? Aynı şekilde DHKP-C gibi bir terör örgütüne böyle müsamaha gösterilebilir mi? Bunun adı terör yandaşlığıdır. Almanya Başbakanı Türkiye'ye geliyor. Kendisine akademisyen diyen bir güruh gelmeyin bu Erdoğan ve Davutoğlu'na destek anlamı taşır diyorlar. Bu anlayışa sahip olanları ben mankurt olarak görüyorum. Bu güruhun önemli bir kısmı devletten maaş alan milletin verdiği paralardan geçinen insanlar.Rahmetli Cemil Meriç'in güzel bir sözü var. Vatanlarını yaşanmaz bulanlar vatanlarını yaşanmaz kılanlardır."

Erdoğan: Ben bunlara mankurt diyorum VİDEO

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=382784

100 akademisyenin refah içinde Yaşaması, Maaş alması neden tuhaf görünüyor?
Onlar işlerini yapıyorlar, emek harcıyorlar.
Bedavadan mı geliyor o para ellerine?
Hele ki mal Varlığın, içinde oturduğun saray ve imkanların ile insanların aldıkları bir Maaş üstünden 'devletin imkanlarını kullanarak refah içinde yaşıyorlar' diye demeç verirsen en büyük gafı sen yaparsın.
Kimin devlet imkanlarını kullanarak refahın nirvanasında yaşadığı belli.

Benim bildiğim cumhurbaşkanı ulu orta yerde görünmez. Ama bazıları nedense sırf konuşma yapmak için muhtarlar toplantısı, iftar, akademisyenler toplantısı, bilmem ne bilmem ne..
Varsa yapabileceklerinizi görelim. Konuşmakla artık gerçekten olmuyor.

Back