canım seninki 8 yaşında benimki 4 buçuk yaşında bunlar haklarını bizden çok arıyor..birde babalar illa annelere muhalefet olacak..ben yasak koysam eşim deliyor çok zor çocuk yetiştirmek@cryptic
Iste ondan diyorum ya teknolojiyi hazmedelim diye.
8 yasindaki kizima 1.sinifta okumayi coZ sana tablet alicam diye bir gaflette bulundum. Cevap olaral ipad istiyorum dedi.
Peah. Bende apple dusmaniyim resmen marketinden dolayi. almam kizim dedim ozmaan hic bisi alma diye veto kkoydu
Neyse babasi busene aldi dayanamadi. Okadar kizdom ki anlatamam. 7 yasinda bana kafa tutuyor. Keske eski zamanlardaki gbi olaydik..
@cryptic
Gercekten cok zor. Amaaaann. ..
Sen cantani topla Bdv ye gdelim biz derdimiz cok. Kizin konusunu naptik
Gercekten cok zor. Amaaaann. ..
Sen cantani topla Bdv ye gdelim biz derdimiz cok. Kizin konusunu naptik
kitocum 4 buçuk yaşında tablete netten oyun yüklüyor daha bilgisayara oturtmadım..inşallah iyi yetiştirebilirimAman dert aynı dert çocukların teknoloji hevesi.Birde erkek çocuk oldumu bak yaş kaç olursa olsun rahat durmuyor@cryptic
Adam aleni bir sekilde Cumhurbaskanligi makamindan hala hukumetin icraatlerini yonetiyor.. Basbakan gibi demecler veriyor.. Sen CB baskani oldun artik, ihalelerden sana ne? Aman siki tut musluklarin basini, seni atlayip sensiz ihale neyim yapmasinlar!
Saraylim
Akp li tanidiklqrla konusurken cb nin partizan olmamasi gerektigini en azindan kabul etmelerini istiyorum dedikleri su ; yahu adam parti kurucu nasil savunmaz tabiki savuncak kim savunmadiki.
Yahu kim savundu kim kayirdi Allah askina ?
kitocum 4 buçuk yaşında tablete netten oyun yüklüyor daha bilgisayara oturtmadım..inşallah iyi yetiştirebilirim
Adam parlamento yu kendi adamlariyla doldurmaya calsiyor zaten pardon calisiyor..Adam AKPyi ne savunacak, once kendini savunsun, millet "AKP yapti" dan ziyade "Tayyip yapti" diyor ne ile suclamaya kalksa.. Hem o AKPyi savunmuyor ki, AKP icin orda burda konusmalar yapip 400 milletvekili icin oy istiyor..Sen Cumhurbaskanisin, mecliste 550 milletvekili var zaten, ne 400 u o zaman?
Ihaleden sana ne? Sen iktidar misin? Ihalenin sonu iyi olsa ne dicen millete, kotu olsa ne? "Biz 5Gyi getirdiiiik!" mi dicen uc sene 5 sene sonra? ne sifatla?
8G ye geçelim büyüyünce de giyeriz şey pardon kullanırızbüyük düşünün yahu
Wuhhuuuu foxx ta diyorkine 10 yilda gelirimiz 2.5 kat artmis
Giderimizde. 55 kat
size gelmez kapında çarpı var aç bak..gelirimiz 2.5 kat mı artmış? nereye gelmiş bu artan gelir, bize gelmediği kesin çünkü