Erdoğan'ın İsteğiyle 4G İptal Olursa 3 milyar Euro Çöpe Gidecek

@cryptic
Iste ondan diyorum ya teknolojiyi hazmedelim diye.
8 yasindaki kizima 1.sinifta okumayi coZ sana tablet alicam diye bir gaflette bulundum. Cevap olaral ipad istiyorum dedi.:KK12:
Peah. Bende apple dusmaniyim resmen marketinden dolayi. almam kizim dedim ozmaan hic bisi alma diye veto kkoydu :KK45:
Neyse babasi busene aldi dayanamadi. Okadar kizdom ki anlatamam. 7 yasinda bana kafa tutuyor. Keske eski zamanlardaki gbi olaydik..

@cryptic
Iste ondan diyorum ya teknolojiyi hazmedelim diye.
8 yasindaki kizima 1.sinifta okumayi coZ sana tablet alicam diye bir gaflette bulundum. Cevap olaral ipad istiyorum dedi.:KK12:
Peah. Bende apple dusmaniyim resmen marketinden dolayi. almam kizim dedim ozmaan hic bisi alma diye veto kkoydu :KK45:
Neyse babasi busene aldi dayanamadi. Okadar kizdom ki anlatamam. 7 yasinda bana kafa tutuyor. Keske eski zamanlardaki gbi olaydik..
canım seninki 8 yaşında benimki 4 buçuk yaşında bunlar haklarını bizden çok arıyor..birde babalar illa annelere muhalefet olacak..ben yasak koysam eşim deliyor çok zor çocuk yetiştirmek

@cryptic
Gercekten cok zor. Amaaaann. ..
Sen cantani topla Bdv ye gdelim biz derdimiz cok. Kizin konusunu naptik :KK50:

Adam aleni bir sekilde Cumhurbaskanligi makamindan hala hukumetin icraatlerini yonetiyor.. Basbakan gibi demecler veriyor.. Sen CB baskani oldun artik, ihalelerden sana ne? Aman siki tut musluklarin basini, seni atlayip sensiz ihale neyim yapmasinlar!:KK53:

Gercekten cok zor. Amaaaann. ..
Sen cantani topla Bdv ye gdelim biz derdimiz cok. Kizin konusunu naptik :KK50:

Aman dert aynı dert çocukların teknoloji hevesi.Birde erkek çocuk oldumu bak yaş kaç olursa olsun rahat durmuyor
:KK39: @cryptic

Saraylim Saraylim
Akp li tanidiklqrla konusurken cb nin partizan olmamasi gerektigini en azindan kabul etmelerini istiyorum dedikleri su ; yahu adam parti kurucu nasil savunmaz tabiki savuncak kim savunmadiki.
Yahu kim savundu kim kayirdi Allah askina ?
kito_ kito_ @cryptic
Valla buyaza kadar pc ye el surdurmedim desem yeridir. Hic istemedim zaten bisurw sonra basindan ayrilmayacak diye. Busene ozel okula verdim ve odevleri hep netten sunu arastirin bunu arastirin oldugu icin en az benim kadar kullaniyor malesef..

Aman dert aynı dert çocukların teknoloji hevesi.Birde erkek çocuk oldumu bak yaş kaç olursa olsun rahat durmuyor :KK39: @cryptic
kitocum 4 buçuk yaşında tablete netten oyun yüklüyor daha bilgisayara oturtmadım..inşallah iyi yetiştirebilirim

Adam aleni bir sekilde Cumhurbaskanligi makamindan hala hukumetin icraatlerini yonetiyor.. Basbakan gibi demecler veriyor.. Sen CB baskani oldun artik, ihalelerden sana ne? Aman siki tut musluklarin basini, seni atlayip sensiz ihale neyim yapmasinlar!:KK53:
:KK70::KK70:

Saraylim Saraylim
Akp li tanidiklqrla konusurken cb nin partizan olmamasi gerektigini en azindan kabul etmelerini istiyorum dedikleri su ; yahu adam parti kurucu nasil savunmaz tabiki savuncak kim savunmadiki.
Yahu kim savundu kim kayirdi Allah askina ?

Adam AKPyi ne savunacak, once kendini savunsun, millet "AKP yapti" dan ziyade "Tayyip yapti" diyor ne ile suclamaya kalksa.. Hem o AKPyi savunmuyor ki, AKP icin orda burda konusmalar yapip 400 milletvekili icin oy istiyor..Sen Cumhurbaskanisin, mecliste 550 milletvekili var zaten, ne 400 u o zaman?
Ihaleden sana ne? Sen iktidar misin? Ihalenin sonu iyi olsa ne dicen millete, kotu olsa ne? "Biz 5Gyi getirdiiiik!" mi dicen uc sene 5 sene sonra? ne sifatla? :KK57:

kitocum 4 buçuk yaşında tablete netten oyun yüklüyor daha bilgisayara oturtmadım..inşallah iyi yetiştirebilirim

büyük oğlumda olay bitti zaten telefonu ,pc yi engelleyemiyoruz.13,5 yaşında :KK68:
Küçük 1,5 yaşında telefonumu açıyor dosya içindeki ona dinlettiğim ninniyi buluyor ve dinliyor.
Dokunmatik ekrana o minik parmakları ile basışına bayılıyorum ama bu yaşta bile kafa nasıl çalışıyor tablet vs türü şeylere

Adam AKPyi ne savunacak, once kendini savunsun, millet "AKP yapti" dan ziyade "Tayyip yapti" diyor ne ile suclamaya kalksa.. Hem o AKPyi savunmuyor ki, AKP icin orda burda konusmalar yapip 400 milletvekili icin oy istiyor..Sen Cumhurbaskanisin, mecliste 550 milletvekili var zaten, ne 400 u o zaman?
Ihaleden sana ne? Sen iktidar misin? Ihalenin sonu iyi olsa ne dicen millete, kotu olsa ne? "Biz 5Gyi getirdiiiik!" mi dicen uc sene 5 sene sonra? ne sifatla? :KK57:
Adam parlamento yu kendi adamlariyla doldurmaya calsiyor zaten pardon calisiyor..
5 sene sonra ne dicek.. talep vardo yaptim dicek yada canim istedi yaptim diyecek.

gelirimiz 2.5 kat mı artmış? nereye gelmiş bu artan gelir, bize gelmediği kesin çünkü :KK53:

X