drmirhindi içer,tombala oynar ,çam ağacının yanıp sönen lambaları eşliğinde hindimizi yeriz.
Nadiren tek geçirmişizdir bizde.Muhakkak sevdiğimiz dostlarımızla yeni yıla gireriz.Şarap olmazsa olmazımızdır.Dilek tutarız saat 12 de .Karadenizlilerin o gece narı yere atarak çatlattıklarını duymuştum. Güzel şeyler bunlar zararsız.Bana hindi ot gibi geliyor ben tavuk tercih ediyorum birde yaş pastam mutlaka olur annemler olduğu zaman tombalada olur 12 ışıklar söner ve açılır yeni yıla dileklerle gireriz
Nadiren tek geçirmişizdir bizde.Muhakkak sevdiğimiz dostlarımızla yeni yıla gireriz.Şarap olmazsa olmazımızdır.Dilek tutarız saat 12 de .Karadenizlilerin o gece narı yere atarak çatlattıklarını duymuştum. Güzel şeyler bunlar zararsız.
Ben aldım ya kız.valla o paketin içinde içki uok diye biz içmiycez şimdi cok faydalı oldu.marketlerde koca bölüm var ben diyim 1000 şişe siz diyin 2000 şişezaten yılbaşı kutlamak yasak değil mi
Paketler komple yasak olsun bence. Zaten ne alan gördüm ne de aldım. Kuruyemiş cips içeçek seçeceksin işte ne kadar zor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?