• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'dan tahliyelere ilk yorum: Adalet yerini buldu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Son düzenleme:
Şu ülkede bir gün olsun huzur yok.hergün yeni bir olay yeni bir adaletsizlik.adalet eğer sahte cd lerle delillerle insanlarımızı yıllardır içerde tutup hırsızları salıvermekse,bizleride burda delirtmekse başarıyorsunuz tebrikler.artık hiçbirşeye şaşırmıcam diyorum ama ne mümkün artık aştık herşeyi,yok artık dediğimiz herşey oluyor ve bizler hayretle izliyoruz elimizden birşey gelmiyor.çok üzgünüm neyse en azından Ebru Gündeşin çocuğu etkilenmiyecek!El birliği ile bizi delirtmeye çalışıyolar sanırım.Allah sonumuzu hayır etsin.:44:

adalet herkes için olmalı
mesela balbay kaç yıl hapis yattı, o mağdur olmadı mı tuttuklu yargılanırken de bunlar mağdur

Başbakan Erdoğan'dan '17 Aralık' tahliyelerine ilk yorum...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık soruşturması kapsamında tutuklanan iş adamı Reza Zarrab, eski bakan çocukları Barış Güler ve Salih Kaan Çağlayan, Hikmet Tuner ve Özgür Özdemir'in tahliyeleriyle ilgili olarak 'Adalet yerini buldu' dedi. milliyet

DEVAM EDECEK
http://siyaset.milliyet.com.tr/erdogan-dan-tahliyelere-ilk-yorum/siyaset/detay/1844260/default.htm

'Türkiye'de adalet aramak kerhanede bakire aramaya benzer.' demiş üstad. Ağır ama yerinde bir laf bugün bir kez daha gördük.

$1976952_10152244046395731_665372784_n.jpg

Kilicdaroglu`da söyle demisti: “İçeride tutuklu olan aslen İranlı Zerrab var. Buna diyecekler ki, ‘Seni çıkaracağız, sen konuşma.’ Çünkü bu, ‘biraz daha beni içeride tutarsanız konuşacağım’ dedi. Haber gönderdi. Onun konuşması istenmiyor. Bir süre sonra onu çıkaracaklar. Önce mal varlıkları üzerindeki tedbirleri kaldırdılar. Sonra dışarı çıkartıp ‘sen konuşma biz idare edeceğiz’ diyecekler. Herkes bunu aşama aşama görecek.”

bütün hakim, savcılar ve polisler değiştirildikten sonra yerini bulan şeyin "adalet" olarak tanımlandığı ülkeye Türkiye denir

Yeri Türkiye değilmiş demek ki. Yerini bulup bu diyarlardan taşınınca tahliyeler gerçekleşti:ssz:

bu yolsuzluklar ve mal varlıkları işin içine girince ve adaletin yerini buldugu soylenince mahkemelerdeki yazan cumle ne kadar anlamlı duruyor,
"adalet mülkün temelidir" aynen öyle de oldu...

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, “Ebru Gündeş Tarım Bakanlığı’na 20 kere nasıl girip çıkmış, ne için girip çıkmış?” diye sordu. AKP sıralarından yanıt gelmezken CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, “hayvancılık yapıyor” diye laf attı. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Saat 14.00’te bakanların yaşam koçu Reza Zarrab ve bakan çocukları serbest kaldı. Reza’nın ilk demeci de ‘Ey savcılar, ey hakimler, gelin sandıkta hesaplaşalım’ olmuş. Reza da sandık istiyor, haberiniz olsun” dedi. (Milliyet)

Tutuklu yargılanan silivride ki kişilerin yurtdışına kaçma ,delil karartma ihtimali var diye 6 senedir
içerde.Bu İranlı razap mı azap mı nedir yurtdışına kaçmaz tutuksuz yargılanacak öyle mi ?
İnsafınız kurusun ben iyi beddua bilmiyorum.Fethullah Gülenin ellerini aça aça ettiği bedduaların
hepsi üzerinize olsun.AMİN :47::47::47::47:

Kaçma ihtimali mi? Adamları dövsen gitmezler! Başka nerde çalıp da böyle rahat ederler.

Yazık bu ortamı sağlayan, hırsızlığa yolsuzluğa destek veren herkese yazık!

Sonu iyi olan bir hırsız yolsuz görülmedi ki!

$Untitled-11.jpg2_1.jpg

Böyle önemli bir davanın görüleceği gün izne ayrılıp tatile giden yargıca selam olsun
:47::47::47:

Tutuklu yargılanan silivride ki kişilerin yurtdışına kaçma ,delil karartma ihtimali var diye 6 senedir
içerde.Bu İranlı razap mı azap mı nedir yurtdışına kaçmaz tutuksuz yargılanacak öyle mi ?
İnsafınız kurusun ben iyi beddua bilmiyorum.Fethullah Gülenin ellerini aça aça ettiği bedduaların
hepsi üzerinize olsun.AMİN :47::47::47::47:

kocaman bir (AMİNNNNNNNNNNNNNNNN)diyorum :47:

Back