Beraber saf tutarken aman hocam canım hocam, saflar değişince nasıl ceket bu ?
Öyle demeyin lütfen. Erdoğan tüm masumane hisleriyle Gülen'e inanmıştı, Gülen onun duygularıyla oynadı kendisini senelerce farklı biri olarak gösterdi. Erdoğan'ın tek suçu ona inanmaktı, kıyamamve bu olaylardan da onun tek çıkarı din kardeşlerine yardımcı olmasıydı, bu da kötü bir şey değil heralde. Lütfen bilip bilmeden konuşmayın, tarihi, siyaseti sizden öğrenecek değiliz
okyanus ötesine selamlar demişti ,artık türkiyeye geri dön demişti ,binlerce insanda alkış tutmuştu...şimdide o kimki diyor virüs diyor ve binlerce insan yine alkış tutuyor...:26::26::26:i
Gülen ilkokul mezunu,yuhalayanlar da hep doçent profesör zaar...
Gülen'i sevmem,görüşlerini de beğenmem ama cekete laf etmeden evvel insan gemisine bakacak,pardon gemicik.
Öyle demeyin lütfen. Erdoğan tüm masumane hisleriyle Gülen'e inanmıştı, Gülen onun duygularıyla oynadı kendisini senelerce farklı biri olarak gösterdi. Erdoğan'ın tek suçu ona inanmaktı, kıyamamve bu olaylardan da onun tek çıkarı din kardeşlerine yardımcı olmasıydı, bu da kötü bir şey değil heralde. Lütfen bilip bilmeden konuşmayın, tarihi, siyaseti sizden öğrenecek değiliz
Gülen ilkokul mezunu,yuhalayanlar da hep doçent profesör zaar...
Gülen'i sevmem,görüşlerini de beğenmem ama cekete laf etmeden evvel insan gemisine bakacak,pardon gemicik.
ilkokul mezunu olsaydım vede orda bulunanlar arasında olsaydım alnırdım yani....küçümser gibi
Benden önce söyledin sevdalinka
Herkes doçent profesör de küçümsemeleri eksikti.
Küçümseme anlamında dememiştim zaten Hayalim,iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmak lazım.
Neticede üstünlük takva ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?