• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'dan sert sözler: Gülen ilkokul mezunu... Bu nasıl ceket...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Fethullah Gülen için "Yatak odalarını izleyenden alim olmaz" ifadelerini kullanan Başbakan Erdoğan, "Bunlar montajcı, bunlar dublajcı, bunlar sahtekar, bunlar haşhaşi, çete, çete, örgüt. Bunların terör örgütünden hiçbir farkı yok" dedi.

Erdoğan, himmet, zekat ve kurban derisi toplayarak milleti aldatmakla suçladığı cemaate "Bundan sonra bizden bunlara su yok, su." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Hatay'da düzenlediği mitinge katılarak halka hitap etti. Hedefinde yine Pensilvanya vardı. Telefon dinlemeleri üzerinden yüklendiği Gülen'i ağır sözlerle eleştirdi. İşte cemaati ayağa kaldıracak sözler.

Hataylı Bayezid-i Bestami hazretleri ''Bir kimse havada uçacak kadar keramet gösterse dahi ona aldanmayın. Asıl onun, Allah'ın emir ve yasaklarını nasıl koruduğuna dikkat edin'' buyuruyor. Kendi kendisine keramet izafe etmekle veli olunmaz, kendi kendisini övmekle, kendisini uçurmakla ermiş olunmaz. Kendi nefsini bilmeden kişi alim olmaz. İşte görüyorsunuz en yakın arkadaşının bu Pensilvanya'daki zat hakkında söylediklerini dinlediniz değil mi? 'Yanına gittiğimizde bizimle ilgili şeyler konuşuyordu. Çok enteresan, bunu keramet zannediyorduk. Meğer telefonlarımızı dinliyormuş.' İnsanların özel hayatlarını dinleyenlerden alim olur mu, arif olur mu? İnsanların mahrem görüşmelerini dinleyenden alim olmaz. İnsanların yatak odalarına kadar girenden, oraları izleyenden, kaydedenden alim olmaz.

TERÖR ÖRGÜTÜNDEN HİÇBİR FARKI YOK

-Başbakanla ilgili de şu anda açıklayabildikleri kadar açıklıyorlar ama benim abdestimden şüphem yok ki namazımdan şüphem olsun. Bunlar montajcı, bunlar dublajcı, bunlar sahtekar, bunlar haşhaşi, çete, çete, örgüt. Bunların terör örgütünden hiçbir farkı yok.

BİZİ SÖYLE SÖĞÜŞLEDİLER

Bunlar, hem paralarımızı aldılar, bizi böyle söğüşlediler. 'Himmet, zekat, sadaka' dediler, koyunlarımızı, kurbanlarımızı aldılar. Bunlara bundan sonra 'artık yeter' deyin. Artık olimpiyat molimpiyat hak getire. Bundan sonra bizden bunlara su yok. Bunların yayın organlarını sakın ha satın almayın, yandaşlarının, yandaş medyalarının yayın organlarını asla satın almayın. Bunlara dersi böyle vermek lazım. Nasıl olsa bunlar ananasçı. Ananaslar bunlara bir yerden geliyor. Rafineri bunlarda geliyor.

BU NASIL CEKET?

Nasıl hoca efendiyse, bir ceketi varmış. Ceketin cebine CHP de MHP de, şirketler, rafineriler, milyarca dolar sığıyor. Bu nasıl ceket? Bu nasıl bir hoca efendilik. Sen hocalığını yap, bırak da tüccarlığı başkaları yapsın. Ondan sonra dürüst, samimi ol. Yavrularımızı alıp, evlerde beddua seanslarıyla Başbakan'a beddua... İşte geçenlerde yine çıktı, gerçek yüzleri çıkıyor ortaya. 'O uzun, çok hainlik yaptı' diyor. Ben bu milletime ihanet içinde olmadım, hamdolsun, sadece hizmetinde bulundum. Ama sen dürüstsen, eğer samimiysen niçin bu ülkeden 99'da madem herhangi suçun yoktu, buradan kaçıp Pensilvanya'ya gittin, niye kaçtın, neden?

EMEKLİ DİYE YUTTURDULAR

Demek ki su kaçağı var. Emekli diye yutturdular, emekli filan değil, istifayla ayrıldı ve paralel yapı, ona da yeşil pasaport uydurdu, çünkü ilkokul mezunu, pasaport alamaz. O pasaportla kaçıp gitti. Sordular, verilen cevap, inzivaya çekilmiş. İnzivaya çekilecek bizim yerlerimiz yok mu? Hatay, Konya, Erzurum, İstanbul'da inzivaya çekilseydin, Ankara'da Hacıbayram-ı Veli gibi orada inzivaya çekilseydin. Bunlar da yetmiyorsa Mekke, Medine'de çekilseydin. Ah kardeşlerim ah. Hep böyle aldattılar, genç nesillerimizi aldattılar, yavrularımızın beynini yıkattılar. Adeta kendilerini öyle bir noktaya taşıdılar ki 'O söylediyse onda bir hikmet, keramet vardır'. Hayır, böyle birşey yok. Bu oyunu inşallah bozuyoruz. internethaber

Beraber saf tutarken aman hocam canım hocam, saflar değişince nasıl ceket bu ? :27:

Beraber saf tutarken aman hocam canım hocam, saflar değişince nasıl ceket bu ? :27:

Öyle demeyin lütfen. Erdoğan tüm masumane hisleriyle Gülen'e inanmıştı, Gülen onun duygularıyla oynadı kendisini senelerce farklı biri olarak gösterdi. Erdoğan'ın tek suçu ona inanmaktı, kıyamam :14: ve bu olaylardan da onun tek çıkarı din kardeşlerine yardımcı olmasıydı, bu da kötü bir şey değil heralde. Lütfen bilip bilmeden konuşmayın, tarihi, siyaseti sizden öğrenecek değiliz :52:

:1:

Öyle demeyin lütfen. Erdoğan tüm masumane hisleriyle Gülen'e inanmıştı, Gülen onun duygularıyla oynadı kendisini senelerce farklı biri olarak gösterdi. Erdoğan'ın tek suçu ona inanmaktı, kıyamam :14: ve bu olaylardan da onun tek çıkarı din kardeşlerine yardımcı olmasıydı, bu da kötü bir şey değil heralde. Lütfen bilip bilmeden konuşmayın, tarihi, siyaseti sizden öğrenecek değiliz :52:

biz ne biliriz ki demi canım, bilip bilmeden konuşuruz ancak bi kitap okumuşluğumuz bile yok, hatta ben okumayı bile bilmiyorum,:1::1: telekinezik olarak yazıyorum şuan:1::1:

Son düzenleme:
okyanus ötesine selamlar demişti ,artık türkiyeye geri dön demişti ,binlerce insanda alkış tutmuştu...şimdide o kimki diyor virüs diyor ve binlerce insan yine alkış tutuyor...:26::26::26:i

okyanus ötesine selamlar demişti ,artık türkiyeye geri dön demişti ,binlerce insanda alkış tutmuştu...şimdide o kimki diyor virüs diyor ve binlerce insan yine alkış tutuyor...:26::26::26:i

dinlediklerinden bile şüpheliyim ne dese otomatik alkışlıyorlar:27::27:

Gülen ilkokul mezunu,yuhalayanlar da hep doçent profesör zaar...:ssz:

Gülen'i sevmem,görüşlerini de beğenmem ama cekete laf etmeden evvel insan gemisine bakacak,pardon gemicik.:51:

Gülen ilkokul mezunu,yuhalayanlar da hep doçent profesör zaar...:ssz:

Gülen'i sevmem,görüşlerini de beğenmem ama cekete laf etmeden evvel insan gemisine bakacak,pardon gemicik.:51:

ilkokul mezunu olsaydım vede orda bulunanlar arasında olsaydım alnırdım yani....küçümser gibi

Son düzenleme:
mesaj tekrarı.......................

Son düzenleme:

Masumiyet karinesi kelimesi buradan türedi zaar :ssz:

başımızdakiler üni. mezunu hatta kabinede prof olan varda ne oluyor:27::27:

ordaki kalabalığın çoğu ilkokul mezunu belkide, neyi alkışlıyosunuz yuhalıyosunuz anlamıyorum ki

Son düzenleme:
daha dün aynı kaptan yemek yiyodunuz be. Başbakanın ağzı iyice bozuldu. Ama ne yapsın %35lik kitlesini elinde tutmak için son çırpınışları. O böyle konuştukça celallendikçe adam gibi adam recep tayyip erdoğan oluyor. Varsın elini öperek bugünlere geldiği cemaat liderini yuhalatsın, varsın bebesi ölmüş anayı yuhalatsın. Yeter ki sert çıksın. Ayrıntılar önemli değil.

Zorunlu eğitimi kısaltan başbakan, bir zamanlar çok sevdiği cemaat liderini ilkokul mezunu diye eziyor. Halk da gaza geliyor iyice. Hoca olmak için üniversite şartı mı vardı?

Son düzenleme:
ilkokul mezunu olsaydım vede orda bulunanlar arasında olsaydım alnırdım yani....küçümser gibi

Yanlış anlamışsın beni miskamber.Ya da ben kendimi iyi ifade edememişim.:31:Ben ilkokul mezunu insanları küçümsüyorum demedim,neticede nenem de dedem de ilkokul mezunu...Ama Gülen ilkokul mezunu deyince yuhhhh çekmek...Bilemedim.:ssz:

Benden önce söyledin sevdalinka :37:
Herkes doçent profesör de küçümsemeleri eksikti. :51:

Küçümseme anlamında dememiştim zaten Hayalim,iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmak lazım.

Neticede üstünlük takva ile.

Küçümseme anlamında dememiştim zaten Hayalim,iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmak lazım.

Neticede üstünlük takva ile.

Okul sadece bazı eğitimler ve bakış açısı katar insanlara canım...
Ben yanlış anlamadım yoksa.
Benim küçümsediğim insanlar, birisinin ilkokul mezunu olmasından dolayı sırf onu bu sebeple ezmeye çalışanlar...
Mesela, Sakıp Sabancı... Adam ilkokul mezunu, yani küçümsediklerinden ama holding sahibi ve kendini ne kadar geliştirmiş.
Kimi de var üniversite mezunu ama gündemden bihaber... :31:

Bu ikisi var ya... gulen ve erdogan.. Ikisi de ayni geminin yolculari.. Ikisi de ayni konfeksiyonun ceketini giyiyorlar. Bunlar yarin barisir... Cenemizi bile yormaya degmez.

Back