• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Çıkış : Senin cibilliyetin varsa...

simon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
6.359
1.917
248
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Siirt Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan, "CHP'nin başındaki genel müdür benimle ilgili olarak İsviçre'de 13 bankada hesabım olduğunu söylüyor. Sende zerre kadar karakter varsa, senin cibilliyetin düzgünse, bu hesaplar hangi bankadaysa bul, sen çok fakirsin ya, ben de bu paraları sana vereceğim.
Yalanın kuyruklusu. Fetvayı Pensilvanya'dan alıyorlar, iftira atıyorlar." dedi.

sabah

Dinledim dün...Konuşma içeriğini geçtim, üsluba, tavra, tarza yorum yapmaya gerek görmüyorum..Her şey ortada.

İşte Başbakan'ın konuşmasından satırbaşları:

PENSİLVAYA'DAN KASETLER GELİYOR

MHP şehit cenazelerini istismar ediyor, CHP’nin zaten ne yaptığı belli. Hakkari’de bir başka Edirne’de bir başka, akşam başka sabah başka. Ama şimdi son zamanlarda bir gelişme var. Şimdi artık Pensilvanya’dan kasetler geliyor ve bu kasetlerle işi götürmeye çalışıyor. Senin hocan başını açmak için fetva veren hocadır. Defol deyin bunlara. Gereken dersi kapıya geldiği zaman vermeniz lazım.

OY PUSULASINDA EN UFAK BİR YAZI OLMAYACAK

Bakın seçimde bunlar sizi yanıltabilir. Oy pusulası üzerinde Ak Parti’nin sütununa oy vururken oraya Esma yazın da diyebilirler. Sakın bu oyuna gelmeyin, en ufak bir yazı da olmayacak.

EY BAŞÖRTÜSÜ DÜŞMANLARI

Siz sabrettiniz ne oldu? Sabreden zafere erdi. Ey başörtüsü düşmanları. Ne oldu ya, uzaya uydu gönderdiniz de başörtüsüne mi takıldınız? Hangi eseri ürettiniz bu ülkede? Parlamentoda başörtülü olmak yasaktı. Geçen günü ne oldu? bu Kılıçdaroğlu kalkmış bayrak noktasında AK Partiyi eleştiriyor.

DERSHANEYE GİDEN YAVRUMUZ VARSA ÇEKİN ALIN

Ben rabia işaretini yaptım baktım o da rabia işaretini yapıyor. Dershanelere giden yavrumuz varsa çekin alın. Okullarında okuyan varsa çekin alın. Hafta sonlarında takviye kursları Milli Eğitim başlatacak ve ücretlerini biz ödeyeceğiz.

Bunların çocuklara gerçekten merhameti olsaydı,

Mısır’daki Suriye’deki çocuklar için görürdük. Gerçekten acımaları olsaydı çözüm sürecinde görürdük. Ama göremedik. Varsın onlar öyle görsün. Ama biz inandığımız doğru yolda yürümeye devam edeceğiz.

Bakın bunlar sokaklarda çatışmaları körükleyerek, Tunceli’de bir polisimizin, İstanbul’da da Burak yavrumuzun şehadetine neden oldular. Rabbimden rahmet niyaz ediyorum. Mekanları cennet olsun diyorum. Biz yargı olarak emniyet olarak gereği neyse yapılacaktır. Şimdi çıkmışlar bir çok şeyler söylüyorlar. Biz bütün adımlarımızı güvenlik için atacağız. CHP, MHP, BDP bunların hepsi fitne başıdır.

mynet haber

Son düzenleme:
30 marttan sonra üsluplar daha da sertleşecek bence

keşke parti liderlerimiz biraz daha yumuşak konuşsa

Bir ülkenin başbakanı bu ağızla konuşuyor ya ağlanacak halimize gülüyorum.

Böyle ülkeye böyle Başbakan...müstehak.Ne kadar sert konuşursa bağırırsa kendi kesimi vayy be diyor.hoşuna gidiyor bizzat gördüm bunu.Başbakanda bunun farkında ve en iyi yaptığı şey bu.

Böyle ülkeye böyle Başbakan...müstehak.Ne kadar sert konuşursa bağırırsa kendi kesimi vayy be diyor.hoşuna gidiyor bizzat gördüm bunu.Başbakanda bunun farkında ve en iyi yaptığı şey bu.

bence de destekleyenlerin hoşuna gidiyo bu üslup
daha güçlü hissediyolar böyle konuşunca
başbakan da farkında tabi o yüzden hiç geri adım atmıyo

başbakan da farkında tabi o yüzden hiç geri adım atmıyo[/QUO

tabi gerektiğinde nekadar kısık sesle konuşabildiğinide gördük (ses kayıtları ) :1: bu seçimlerde yine % 40 falan alırsa ozaman vay halimize ama ciddi bir oy kaybı olursa sesi biraz kısılır diye umut ediyorum.

başbakan da farkında tabi o yüzden hiç geri adım atmıyo[/QUO

tabi gerektiğinde nekadar kısık sesle konuşabildiğinide gördük (ses kayıtları ) :1: bu seçimlerde yine % 40 falan alırsa ozaman vay halimize ama ciddi bir oy kaybı olursa sesi biraz kısılır diye umut ediyorum.

anketlerde %45in üzerinde çıkıyo takip ettiğim kadarıyla
chp ve mhpde de yükseliş var

seçimlerde görürüz artık az kaldı

Back