• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'dan flaş Brüksel patlaması açıklaması

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
BELÇİKA Brüksel'de meydana gelen 3 terör saldırısı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan, "Türkiye bu zor gününde Belçika'nın yanındadır" dedi.
Sitene Ekle
erdogan-dan-flas-bruksel-patlamasi-aciklamasi-6770520.Jpeg

Ankara - milliyet.com.tr

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'deki terör saldırılarını şiddetle lanetlediğini vurguladı. Erdoğan, "Türkiye bu zor gününde Belçika’nın yanındadır. Farklı terör örgütlerinin alçakça saldırılarına maruz kalmış olan halkımız, Belçika halkının acısını derinden hissetmekte ve paylaşmaktadır" dedi.

Erdoğan, Brüksel'deki terör saldırılarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan'ın açıklamasında, şu ifadeler yer aldı:

"Brüksel Zaventem Havaalanı ile Maelbeek metro istasyonunda bugün vuku bulan insanlık dışı terör saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Bu menfur saldırılarda yaşamını yitirenlerin yakınlarına ve Belçika halkına en içten taziyelerimi
iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Çok kısa bir süre önce Ankara’da PKK, arkasından İstanbul’da DAEŞ’in, onlarca insanın hayatına mal olan saldırılarının ardından, şimdi de Brüksel’i hedef alan teröristler, hiçbir insani ve ahlaki değer ve sınır tanımadıklarını, kullandıkları
alçakça yöntemler açısından birbirlerinden hiçbir farkları olmadığını bir kez daha göstermişlerdir.

Türkiye bu zor gününde Belçika’nın yanındadır. Farklı terör örgütlerinin alçakça saldırılarına maruz kalmış olan halkımız, Belçika halkının acısını derinden hissetmekte ve paylaşmaktadır. Türkiye olarak tüm terör örgütleriyle, ayrım gözetmeksizin aynı kararlılıkla mücadelemizi sürdürürken, müttefikimiz Belçika’ya da her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu vurgulamak isterim.

Brüksel’deki menfur saldırılar, terörün bir özgürlük mücadelesi olamayacağını; terörün her türüne karşı hep birlikte mücadele etmemiz gerektiğini açıkça ortaya koymuştur."
http://www.milliyet.com.tr/erdogan-dan-flas-bruksel-patlamasi/siyaset/detay/2214133/default.htm

Flaş mlaş diyince tırstım acaba tehdit mi etti dedim.

Pöööfffs yani insanın C.başkanının, bakanlarının nerde ne zaman nasıl açıklama yapacağı belli olmayan bir ülkede yaşıyoruz, ucu bize dokunuyor anam, tırsıyorum böyle başlıklarda.

Bu tür laf olsun diye yapılan açıklamaları sevmiyorum. Samimiyetten uzak geliyor bana.
Senin ülken gün geçmiyor ki bir saldırıya şahit olmasın, gün geçmiyor ki bir yer boşaltılmasın artık. Biraz da bizim yanımızda olunup şu sorunlar çözülse..

Yani bu adam ağzıyla kus tutsa bazı zihniyetlere yine yaranamaz. Neymiş aynı metinmis sadece ülke adlari değişikmiş. Ne yapsın,her ölene ağıt mi yaksin ? Adam ülke yönetiyor yahu ülke. Kafasında kim bilir neler var. Oturduklari yerden yok şunu dedi skandal,yok bunu dedi flaş flaş. Verecekler böylelerin eline mikrofonu alık alık bakacaklar kameraya. Madem begenmiyorsun koysaydin adayligini,oy vermeyen ne olsun. Oy vermezsem evime ates salsinlar bak o kadar soyluyorum. Neyse biraz mantik lutfen. Adami yerden yere vurcaz diye iyice sacmaliyorsunuz.

Yani bu adam ağzıyla kus tutsa bazı zihniyetlere yine yaranamaz. Neymiş aynı metinmis sadece ülke adlari değişikmiş. Ne yapsın,her ölene ağıt mi yaksin ? Adam ülke yönetiyor yahu ülke. Kafasında kim bilir neler var. Oturduklari yerden yok şunu dedi skandal,yok bunu dedi flaş flaş. Verecekler böylelerin eline mikrofonu alık alık bakacaklar kameraya. Madem begenmiyorsun koysaydin adayligini,oy vermeyen ne olsun. Oy vermezsem evime ates salsinlar bak o kadar soyluyorum. Neyse biraz mantik lutfen. Adami yerden yere vurcaz diye iyice sacmaliyorsunuz.
Bu mesajınız bana sanırım ortaya yazmak yerine alıntı yapsaydınız neyse..

Bana yaranmasına gerek yok bulunduğu makamın hakkını versin kafi..
Her ölenin arkasından ağıt yakmasın ama kızına nişanda yapmasın...
Bu benim fikrim ayrıca kimseye "yaranmak" gibi bir derdimde yok :KK66:
İyi forumlar ...

Bu mesajınız bana sanırım ortaya yazmak yerine alıntı yapsaydınız neyse..

Bana yaranmasına gerek yok bulunduğu makamın hakkını versin kafi..
Her ölenin arkasından ağıt yakmasın ama kızına nişanda yapmasın...
Bu benim fikrim ayrıca kimseye "yaranmak" gibi bir derdimde yok :KK66:
İyi forumlar ...
Suan baktımda evet size hitap etmişim gibi olmuş. Fakat doğrudan size değildi. Genel düşüncemi belirtmek istedim,size denk gelmiş. Neyse kimseye yaranmayin tabi hos değil. Yaranmayacagim,muhalefet olacağım diye komik durumada düşmeyin.
İyi günler..

aslında Türkiye'de Cumhurbaşkanı ülke yönetmiyor, öyle bir yetkisi yok.

Hatta yetkisi kendine gelen yasaları değerlendirmek ve bu tarz ülkeler arası ilişkilerde vitrin görevi yapmakla sınırlıdır.
Bu durumda şu an yaptığı açıklama asıl işlerinden birini oluşturur.

Ben açıklamasını gayet yerinde buldum ama dendiği şekilde kopyala yapıştır şeklindeyse yaratacağı etki açısından düşünülürse pek de görevini yapmış sayılmaz.

Halen pkk çadırı varsa konuşmada boşuna

Back