Erdoğan'dan Amberin Zaman'a: Haddini bil edepsiz kadın

gulay_gulay

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
3.308
5.526
448
Ankara
Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'daki mitinginde CNN Türk'te katıldığı programda söylediği sözler nedeniyle Amberin Zaman'a yüklendi. Erdoğan, "Haddini bil edepsiz kadın" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan Malatya'da Müslümanlara hakaret ettiği iddiasıyla Taraf gazetesi yazarı Amberin Zaman'a yüklendi. Amberin Zaman, CNN Türk'te yayınlanan Şirin Payzın'ın hazırlayıp sunduğu 'Ne Oluyor' programında Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İnsanlar sorgulamıyor" şeklindeki sözlerinin ardından, "Bunu Türkiye'de, bir Müslüman ülkesinde beklemek zor değil mi?" dedikten sonra açıklama yapmıştı.

Erdoğan, Malatya'da düzenlediği mitingte AKP seçmeni için "Müslüman bir ülkeden bunun tersini beklemek garip değil mi?" diyerek hem seçmeni, hem de Müslümanlar'ı dolaylı olarak aşağıladığı iddia edilen Taraf Gazetesi yazarı ve The Economist'in Türkiye temsilcisi Amberin Zaman'a "haddini bil edepsiz kadın" diyerek şöyle konuştu:

"Kılıçdaroğlu önceki gün bir televizyona çıkmış, AKP kitlesinin sorgulama yeteneği yok diyor. Halkın ahlak reformuna ihtiyacı var diyor. Orada da gazeteci kılıklı bir militan çıkmış. Edepsiz bir kadın. Müslüman ülkede bunu beklemek zor değil mi diyor. Haddini bil haddini. Haddini bil eline vermişler bir kalem, gazete köşesinde yazıyorsun. Ç;ıkarıyorlar seni bir böyle, televizyona oradan da saygısızca yüzde 99'u Müslüman olan bu halka saygısızca hakaret ediyorsun. Karşılıklı oturmuşlar hem seçmene hakaret ediyor hem de müslümanlara hakaret ediyorlar. Siz bu kafayla devam edin."

http://haber.tr.msn.com/erdoğandan-amberin-zamana-haddini-bil-edepsiz-kadın

Bir laf dikkatimi cekti fark ettiniz mi inatla "musluman ulke" diyor. Ulke musluman olmaz insanlar olur. Ulke laik olmalidir. Ben musluman degilim belki ben bu ulkeye dahil degilim o vakit. Anlayisini kelimeleri ele veriyor iste ama..

bi şekilde kendilerini ele veriyorlar

ALLAH cc müslümanları sizin elinize düşürmesin

hıncınızı ne kadar saklasanızda çıkıyor işte !!!!!!!!!

Son düzenleme:
$bakaraci-makaracilar-degil-de-ben-mi-dine-hakaret-ettim-0808141200_m.jpg

...................

Bir tarafta müslümanları aklını kullanmaya, düşünmeye çağıran, aklını kullanmayana pislik yağar Kur'an-ı Kerim varken; diğer tarafta İslam dini adına konuştuklarını iddia edenler İlam dininin düşünce dini olmadığını, akılla din olmayacağını iddia edenler.

bu Kilicdaroglu secimler yaklastikca iyice siyirmaya basladi bana kalirsa...halka, AKP secmenine demedigi kalmadi...sorgulama yetenegi yokmus?? anasi bellenmek...yeteneksiz...bakalim daha neler zirvalayacak..sirf baska partiyi destekliyor diye neden bu hakaretlere maruz kaliyor insanlar?! bu konuda gercekten biraz Ekmel amcadan ders alsa iyi olur...

musluman bir ulke dememiski zaten...%99 u musluman bir ulke denmis...anayasada dinsiz ama halkin %99' u musluman diye biliniyor zaten...bunda gocunacak bir durum yok...

bu Kilicdaroglu secimler yaklastikca iyice siyirmaya basladi bana kalirsa...halka, AKP secmenine demedigi kalmadi...sorgulama yetenegi yokmus?? anasi bellenmek...yeteneksiz...bakalim daha neler zirvalayacak..sirf baska partiyi destekliyor diye neden bu hakaretlere maruz kaliyor insanlar?! bu konuda gercekten biraz Ekmel amcadan ders alsa iyi olur...

musluman bir ulke dememiski zaten...%99 u musluman bir ulke denmis...anayasada dinsiz ama halkin %99' u musluman diye biliniyor zaten...bunda gocunacak bir durum yok...

Tontriko Erdoğan kadına edepsiz demiş bak.Kılıçdaroğlunu yerden yere vurdunuz Erdoğana gelince sus pus ortalık.

Tontriko Erdoğan kadına edepsiz demiş bak.Kılıçdaroğlunu yerden yere vurdunuz Erdoğana gelince sus pus ortalık.

bana gorede bu kadina baska birsey denmesi gerekiyordu...

resmen muslumanlara beyinsiz mi demek istiyor bunlar?? yoksa AKP secmeninemi??..adamlar AKP secmenine hakaret olsunda yeterki agizlarina geleni sayiyorlar?? yani buna ne demeli??? hadi birbirinize saldiriyorsunuz tamam, ama secmene anasi bellenmis, sorgulamaz...sirf AKP'yi seciyorsun diye mi boyle?? CHP ve MHP liler sorgulamayi iyi biliyorlar AKP liler bilmiyor...tutustu pacalari heyecandan ne diyeceklerini bilmiyorlar bana kalirsa..neyseki 2 gun kaldi...

Son düzenleme:
Tabii çok güzel cevap vermiş Bakara Makara diyenlere laf yok tabii. Herşeyi herkes işine geldiği gibi yorumluyor. Orada kadın Müslümanlara hakaret etmiyor. Kılıçdaroğlu sorgulamıyorlar demiş evet sorgulamıyor kim sorguluyor Kılıçdaroğlu bunu derken hakaret mi etmiş oluyor? tapeler çıkıyor montaj diyor hani kanıtı diyen yok, 301 kişi madende ölüyor bu madene 2 ay önce uygundur raporu veriliyor bu rapor nasıl verildi hesap soran yok, bakanların yolsuzluk fezlekeleri aylardır erteleniyor neden görüşülmüyor soran yok, eylem yaptılar diye kamu malına zarar vermişler diye azılı katillermiş gibi ki Münevver'in başını kesen katil bile 10 seneye aramızda olacakken bu gençler için polise emir veren Erdoğan'a 16 yaşında çocuğun ölümünü savunup annesini yuhalatana sen ne yapıyorsun genç bunlar genç cezası ölüm mü olmalıydı diyen yok, 12 senede bu gemicikler, hisseler, marketler, hastaneler, trilyıncuklar nasıl oldu diyen yok sonra da Kılıçdaroğlu sorgulamıyorlar deyince suçlu. Kadın da Müslüman insanlardan bunu beklemek fazla değil mi diyerek, Erdoğan'ın dindar kesimi kullandığını, insanları o yönden vurduğunu sanki o seçilmezse din elden gider algısı yarattığından insanların sırf din açısından sorgulamadan diğer şeyleri görmeden oy verdiklerini söylemiş budur yani.

Son düzenleme:
bana gorede bu kadina baska birsey denmesi gerekiyordu...

resmen muslumanlara beyinsiz mi demek istiyor bunlar?? yoksa AKP secmeninemi??..adamlar AKP secmenine hakaret olsunda yeterki agizlarina geleni sayiyorlar?? yani buna ne demeli??? hadi birbirinize saldiriyorsunuz tamam, ama secmene anasi bellenmis, sorgulamaz...sirf AKP'yi seciyorsun diye mi boyle?? CHP ve MHP liler sorgulamayi iyi biliyorlar AKP liler bilmiyor...tutustu pacalari heyecandan ne diyeceklerini bilmiyorlar bana kalirsa..neyseki 2 gun kaldi...

Müslüman ülkelerin haline bakınca her şey netleşiyor aslında...
Erdoğan ağzına geleni söyleme de kimseden aşağı değil ayrıca.
Yapılan onca yolsuzluğu hiç düşündünüz mü ? Acaba dediniz mi ?
Erdoğan ve diğerleri kimsenin babasının oğlu değil ki benim için babamın oğlu da olsa fikirlerim değişmez.
Ateş olmayan yerden duman çıkar mı hiç ?
"Erdoğan yolsuzluk yapmışsa bile halkı için yapmıştır" diyenleri bile gördük. :ssz:
Bu nasıl bir bağlılıktır aklımı kaybediyorum bazen.

Back