• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'dan 17 Aralık ile alakalı çok sert açıklamalar

Bir topikte uyarı yaptım, bunda da yapayım sonra dilim sussun site kuralları konuşsun:51:

Herkes fikrini yazsın ama saygıyı da elden bırakmasın.

Genel bir uyarıdır, topikte vukuat olduğundan değilde hani burası siyaset bölümü ya, her an herşey olabiliyor, tek bir kelimeyle ayağınızın altına kk marka beyaz sabun koyarlarda kayar düşersiniz diye yazıyorum:9:

Bir topikte uyarı yaptım, bunda da yapayım sonra dilim sussun site kuralları konuşsun:51:

Herkes fikrini yazsın ama saygıyı da elden bırakmasın.

Genel bir uyarıdır, topikte vukuat olduğundan değilde hani burası siyaset bölümü ya, her an herşey olabiliyor, tek bir kelimeyle ayağınızın altına kk marka beyaz sabun koyarlarda kayar düşersiniz diye yazıyorum:9:

Müdürüm saygılar :42: :16:

inşaallah temizlenir ancak doğruyla eğriyi ayırma zamanı çoktan gelmiştir nitekim devlet zaten şuanda çok büyük ve kapsamlı bir temizliğe başlamış durumda zaten ve bence hanefi avcı yı acilen serbest bırakmaları gerekir adamın kitabı cemaatin işine gelmediği için dönemin cemaatçileri tarafından içeri tıkıldı maalesef .itibarı iade edilerek dışarı çıkmalı ve ortalığı karıştıranlar cezalandırmalı .

Ayrıca onlar kim oluyorlarda devletin gizli bilgilerinin olduğu dat bank ın içine girip tüm bilg. Kasalarını söküp götürütorlar. Hep iyi niyetimizin kurbanı olduk çok taviz verdik kendimize yakın gördük ancak ihanetin böylesi hiç yapılmamıştı

11 yıldır bu hükümet bu olanlara niye seyirci kaldı,ne oldu da ayrı düştüler.önemli olan bence bu.paylaşılamayan ne:34:

çoookkk doğru yazmışsınız tebrikler....bilen biliyodu ama kandırılan insanlarda öğrenmiş oldu...insan ancak bu kadar kendini yerin dibine sokabilirdi:31:rabbim onlara fırsat vermesin
ülkemizin düzenini bozmasın...nankörler hep nankör yapacak bişey yok hani bir laf varya cahile laf anlatmak......

başbakanımız bunca suikast karşısında nasıl dimdik kalıyor??? işte bizim ve tüm dünyadaki nankör olmayan insanların dualarıyla

suikast mi? dimdik mi kalıyor? tüm dünyada ki nankör olmayanlardın duaları mı:27::27:

kim tarafından ne ile:26:

PKK. (Doğu'da nice gençler,çocuklar hizmet hareketiyle dağdan indirildi,parasız olan etüd merkezlerine giderek çocuklar korunmaya çalışıldı,bu durumuda pkk'lılar çok iyi bilmekteler...) Farkettiyseniz sırayla işliyor anlaşmaları... Onların istedikleri de Fethullah Gülen başkanlığındaki Hizmet hareketini bitirmek... Bunu PKK istiyor çünkü.. Başbakan da tek tek yapıyor..

bu arada etüd merkezleri parasızdır, madem dershaneler çok para kırıyorda etüd merkezleri para almadıkları halde neden kapatılıyor...? ..

ücret almayan etüt merkezleri kesinlikle KAPATILMIYOR yanlış bilgilendirilmişsiniz. iyice araştırın derim ben.ayrıca hizmet hareketine o kadar saygı duyuyordum ki" Allah ım diyordum belkide tüm dünya daki bu güzel okullar sayesinde tekrar islam güçlenecek ve tekrar eski güzel günleri yaşayacak Müslümanlar Allah razı olsun o öğretmenlerden ve bu imkanı sağlıyanlardan " ancak gelinen şu durum da hiççç de öyle değilmiş. o yetiştirdikleri öğrencileri çeşitli ülkelere çok yüksek rütbeli bürokratlar olarak yerleştirip kullanıyorlar. buz dağının görünmeyen yönünde neler var neler.KANDIRILDIK

PKK. (Doğu'da nice gençler,çocuklar hizmet hareketiyle dağdan indirildi,parasız olan etüd merkezlerine giderek çocuklar korunmaya çalışıldı,bu durumuda pkk'lılar çok iyi bilmekteler...) Farkettiyseniz sırayla işliyor anlaşmaları... Onların istedikleri de Fethullah Gülen başkanlığındaki Hizmet hareketini bitirmek... Bunu PKK istiyor çünkü.. Başbakan da tek tek yapıyor..

bunun nedense sizin düsünceniz olmadıgını düsünüyorum ama nereden nasıl duyduysanız epey inanmıssınız...
akıl alır gibi degil. agzım acık okudum!
diyelim ki dediginiz dogru, peki bu pkk kendi adamları cemaate üye oluyor diye başbakana şikayetci oluyor veya tehdit ediyor da neden cemaatin bundan haberi yok? daha gectigimiz hafta uluderenin hesabı sorulmadı diye baslık atan gazete zaman degil miydi?
onlar da korkusundan boyle yazdılar diyeceksiniz sanırım...
peki madem bu kadar gucluler, neden başbakanın cagrısına uyup ateskes yapıyorlar?
ve başbakan korkutugu tehdit edildigi bir gruba nasıl suriyeye karşı savasmalarını, kendisinin destekledikleri insanlara bunların da yardımcı olmalarını soyleyebiliyor?
hangi kaynaga dayanarak bu cumleyi kurdauysanız güvenirliligini tekrar bi gozden gecirin...

recep tayyip erdoğan ;mhp ye göre vatan haini öcalan la temas kuruyor(koalisyon döneminde bahçeli ,öcalanın akibeti belirlenirken asılmasın şekline imza attı belgelere

bdp ye göre ;aşırı milliyetçi kürtleri ötekileştiriyor. GerekTiği kadar öcalan la anlaşma yapmıyor

chp ye göre ; şeriatçı ,aşırı sağcı, diktatör,sanat ve sanatçı düşmanı(akm yi daha hoş bir yer haline getirmek için çabaladığı halde bunu tersinden anladı bazıları)

israil e göre; fazla sivri dilli ve sesi fazla çıkmaya başladı

filistin li ye göre ; ortadoğu nun tek umudu (yetim doğan çocuklara erduğan ismini koyuyorlar)

ve halkın kendisini seven %50 lik kısıma göre ise bu ülkeyi hak ettiği yerlere getirecek ve diğer öldürülen büyük liderlerin bitiremedikleri yarım kalan işi tamamlayacak adamdır (yani usta)

Son düzenleme:
Arkadaşlarım; ben ne cemaati ne de Başbakanı savunmuyorum benim kendi düşüncelerim bunlar.. Siz gerçekten cemaatin çocukları yetiştirip kullandıklarını mı düşünüyorsunuz?cemaatin İçlerinde hiç bulunabildiniz mi?

neler yapmadı ki :)

:))))))))))))

özetle ülkeyi "yürüttü." bazı saflar da bu "yürütmeyi" ilerleme zannetti. :)

Şimdi de aynı saflıkla başbakan tehdit ediliyor diyorlar. Başbakan kanunsuz işler yaptı, demekle aynı şey ama bunun farkında değiller maalesef. :(

:))))))))))))

özetle ülkeyi "yürüttü." bazı saflar da bu "yürütmeyi" ilerleme zannetti. :)

Şimdi de aynı saflıkla başbakan tehdit ediliyor diyorlar. Başbakan kanunsuz işler yaptı, demekle aynı şey ama bunun farkında değiller maalesef. :(

candan44, yorumlarını büyük bir zevkle okuyorum. ama ne kadar yazarsak yazalım maalesef benim ülkemin saf insanları her Allah diyeni iyi zannediyor. rte nin kanunsuz işler yaptığını, rte nin 'yürütme'den anladığının ne olduğunu, güzel ülkemin saf iinsanlarına anlatabilmek kadar zor başka bir şey varmı Allah aşkına...:20:

tamam türkiyenin %50 si saf tek sizler yani %26 sı akıllı :1:

didooo arkadaşım seni çok taktir ettim burda laf anlatmak zor olsada üstüne düşeni yapıyorsun

diğer arkadaşlar sizin düşüncelerinize katılmayan insanlarada saygı gösterin sadece

benim o cümlemden çıkarak rte'yi savunan oldum iyi mi,hatta saf oldum.. tebrik ediyorum hemen saflığımı anladınız.. :21:

Back
X