resimde madencilerin yüzü kara erdoğanın beyaz. ne demektir bu. feci çirkinlik bu. acımasızlık.Gerçekten tüylerim diken diken oldu bunasıl bir aymazlık utanmazlıktır aklım almıyor benim. Resim zaten çok fazla çirkin işçiler inanılmaz kötü resmedilmiş. Peki bu resimi gülerek el sallayarak kabul etmek neyin nesi neyin dalgasını geçiyorlar resmen hakaret. Unutuldu gitti dimi herşey zaten umrunuzda da değildi ki bu facianın ardından hükümet çok iyi bişi yapmış gibi ödüllendirmek nedir ya biri açıklasın bana. Erdoğan hala ellerinde o insanların kanını taşıyor patron dışarda cirit atıyor denetleyenler yasa dışı olarak müdürlerle akraba çıkıyor 2 ayda ancak denetlenecek yer 4 gündr bir ton eksikle bitiriliyor ve hala kader fıtrat diyenlere de bu kadar da çirkin resimde bile madencilerimizi berbat gösteren bir hediye veriliyor pes pes.
resimde madencilerin yüzü kara erdoğanın beyaz. ne demektir bu. feci çirkinlik bu. acımasızlık.
olay o, böyle bir tablo olamaz zaten.olmaz. bunu anlamıyorsanız ne diyeyim. resmen insanların duygularıyla oynamak bu.aynı şeyi yazıp yazıp duruyorsun. ne yapacaklardı orda çalışanlar gibi kara mı olacaktı. oraya ziyarete giden çalışmayan biri yüzüne kara mı sürüyor. başbakanımızın resmi öyle yüzleri kara olarak yapılsaydı onada bi kılıf bulurdunuz. insanların ağzı torba değil ki büzülsün.
ha sonra aynı şeyi yazıp durmuyorum. bu habere yazdığım ilk mesajım buaynı şeyi yazıp yazıp duruyorsun. ne yapacaklardı orda çalışanlar gibi kara mı olacaktı. oraya ziyarete giden çalışmayan biri yüzüne kara mı sürüyor. başbakanımızın resmi öyle yüzleri kara olarak yapılsaydı onada bi kılıf bulurdunuz. insanların ağzı torba değil ki büzülsün.
ha sonra aynı şeyi yazıp durmuyorum. bu habere yazdığım ilk mesajım bu
iyi okursan o mesaj bana aiit değil. haber o. radikalin haberi.altta zaten link vermişimbaşbakan ak diğerleri kara bu ne ...
aynı şeyi yazıp yazıp duruyorsun. ne yapacaklardı orda çalışanlar gibi kara mı olacaktı. oraya ziyarete giden çalışmayan biri yüzüne kara mı sürüyor. başbakanımızın resmi öyle yüzleri kara olarak yapılsaydı onada bi kılıf bulurdunuz. insanların ağzı torba değil ki büzülsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?