- Konu Sahibi gulay_gulay
-
Hazimsiz hadsizler.Erdogan siradan bir cumhurbaskani degil halkin buyuk cogunlugu tarafindan secilmistr.kimsenin haddi degil halkin iradesine, milletimizn Cumhurbaskanina saygiszlk etmekk..
Halkın yarıdan fazla dedıgın neyse bak canım turkıye toplamı cok fazla erdoganı secenlerı bırak buyuk bır cogunluk ayrıldı chp , mhp, vb. Partıler bunların hepsı bır partıde toplansa akp karsı karsıya geldı daha bır cogunlukta anlata bıldım mı?yanı gelelım sonuca erdoganı ıstemeyenler daha bır cogunlukta anladın mı?ne demek ıstedıgı mı.Kibrisi kibrislilardan çok ddüşündüğü için boyle olmuştur. Kibrisi taniyan ülkelerin bir kismi erdogasn zamanında tanidi.
Ben de bu protestoculara anlamis değilim, hakkin yaridan fazlasindn daha mi zekiler ne? Halk bunu uygun görmüş, sende saygi duyacaksin.
Yani dediğine gore bütün muhalefet toplandı bi iktidar edemedi. Seçmenler oy verseydi de çok bizi değişmezdi adam yillardir sandiktan birinci cikiyor.Halkın yarıdan fazla dedıgın neyse bak canım turkıye toplamı cok fazla erdoganı secenlerı bırak buyuk bır cogunluk ayrıldı chp , mhp, vb. Partıler bunların hepsı bır partıde toplansa akp karsı karsıya geldı daha bır cogunlukta anlata bıldım mı?yanı gelelım sonuca erdoganı ıstemeyenler daha bır cogunlukta anladın mı?ne demek ıstedıgı mı.
KEDİDIR O KEDIYani dediğine gore bütün muhalefet toplandı bi iktidar edemedi. Seçmenler oy verseydi de çok bizi değişmezdi adam yillardir sandiktan birinci cikiyor.
Ben laf sokmadimki sana oyle gelmiş. Siyaset için kalp kirman ben. Ne konuşursak konusalim sonuç değişmeyecek bu ülkenin çoğunluğu cumhurbaşkan ligi na erdogani layik gördü. Bence de ellerine günah olmasin. İyi günlerKEDİDIR O KEDI
sımdı sana yazmaya kalksam yıne laf sokacadan yazan ellerıme gunah olur.....salla gıtsın senınle tartısıp ban lamaya degmez
Laf sokma ok buyuk bır bolum erdoganı sevmıuor ıdrak et bunu ıyı gunler canım bye.Ben laf sokmadimki sana oyle gelmiş. Siyaset için kalp kirman ben. Ne konuşursak konusalim sonuç değişmeyecek bu ülkenin çoğunluğu cumhurbaşkan ligi na erdogani layik gördü. Bence de ellerine günah olmasin. İyi günler
Sevilip sevilmemesi onemli degil. Tek basina 8 partiyi gecti. Ulkem icin kim daha hayirlisa, kim daha iyi konuma getirecekse o gelsin basa.Ne erdogan, ne kilicdaroglu, ne de bahceli babamin oglu degil. Takim tutar gibi parti de tutmam. En guzeli.....Laf sokma ok buyuk bır bolum erdoganı sevmıuor ıdrak et bunu ıyı gunler canım bye.
Bak cok guzel yazmıssın ama gextı nasıl gectı bılemeyızSe
Sevilip sevilmemesi onemli degil. Tek basina 8 partiyi gecti. Ulkem icin kim daha hayirlisa, kim daha iyi konuma getirecekse o gelsin basa.Ne erdogan, ne kilicdaroglu, ne de bahceli babamin oglu degil. Takim tutar gibi parti de tutmam. En guzeli.....
Yusuf Yerken bunları neden tekmelemdi ki?Biz de olsa cezası 10 yıl hapisten başlar
Senin zeki ve zeki değil kriterlerin nedir? Bir söz okumuştum: ''Aptalca bir fikri milyarlarca insan savunsa bile; o fikir gene aptalcadır'' diyeKibrisi kibrislilardan çok ddüşündüğü için boyle olmuştur. Kibrisi taniyan ülkelerin bir kismi erdogasn zamanında tanidi.
Ben de bu protestoculara anlamis değilim, hakkin yaridan fazlasindn daha mi zekiler ne? Halk bunu uygun görmüş, sende saygi duyacaksin.
Yusuf Yerken bunları neden tekmelemdi ki?
Bi cızırtı duydum ne dedigi belli olmayan kulak tırmayalan.bi sey mi dedin???Allah öfkeni ahirette de artırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?