Erdoğan'a Kıbrıs'ta protesto

gulay_gulay

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
3.308
5.526
448
Ankara
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü KKTC ziyareti öncesi bazı gruplar tarafından protesto ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü KKTC ziyareti öncesi bazı gruplar tarafından protesto ediliyor.

Lefkoşa'da, ‘İstenmiyorsun Tayyip' pankartı açıldı. Çevredekiler tarafından alkışlar ve kornalarla desteklenen eylemciler eylemlerini olaysız biçimde sonlandırdı.

Yine pankart açmak isteyen başka aktivistlere ise polis müdahale etti. İki eylemci polis tarafından alıkonuldu.

16:00'DA EYLEM

Saat 16:00′da Çağlayan Parkı'nda de eylem yapılacak.

Muhalif Afrika gazetesi dün ve bugün Erdoğankarşıtı manşetlerle çıktı. Dün, ‘Kendisini bu ülkede istemiyoruz' başlığını atan gazete bugün de ‘HOŞ GELMEDİ' başlığıyla çıktı.
http://www.karsigazete.com/gundem/erdogana-kibrista-protesto-h8096.html

Burada sesini çıkaran tekme tokat dayak yiyor daha elleri Kıbrıs'a uzanamadı. Aman ne diyelim padişahım çok yaşa(!).

Kibrisi kibrislilardan çok ddüşündüğü için boyle olmuştur. Kibrisi taniyan ülkelerin bir kismi erdogasn zamanında tanidi.
Ben de bu protestoculara anlamis değilim, hakkin yaridan fazlasindn daha mi zekiler ne? Halk bunu uygun görmüş, sende saygi duyacaksin.

Halkın yarıdan fazla dedıgın neyse bak canım turkıye toplamı cok fazla erdoganı secenlerı bırak buyuk bır cogunluk ayrıldı chp , mhp, vb. Partıler bunların hepsı bır partıde toplansa akp karsı karsıya geldı daha bır cogunlukta anlata bıldım mı?yanı gelelım sonuca erdoganı ıstemeyenler daha bır cogunlukta anladın mı?ne demek ıstedıgı mı.

Yani dediğine gore bütün muhalefet toplandı bi iktidar edemedi. Seçmenler oy verseydi de çok bizi değişmezdi adam yillardir sandiktan birinci cikiyor.

Yani dediğine gore bütün muhalefet toplandı bi iktidar edemedi. Seçmenler oy verseydi de çok bizi değişmezdi adam yillardir sandiktan birinci cikiyor.
KEDİDIR O KEDI
sımdı sana yazmaya kalksam yıne laf sokacadan yazan ellerıme gunah olur.....salla gıtsın senınle tartısıp ban lamaya degmez

KEDİDIR O KEDI
sımdı sana yazmaya kalksam yıne laf sokacadan yazan ellerıme gunah olur.....salla gıtsın senınle tartısıp ban lamaya degmez
Ben laf sokmadimki sana oyle gelmiş. Siyaset için kalp kirman ben. Ne konuşursak konusalim sonuç değişmeyecek bu ülkenin çoğunluğu cumhurbaşkan ligi na erdogani layik gördü. Bence de ellerine günah olmasin. İyi günler

Laf sokma ok buyuk bır bolum erdoganı sevmıuor ıdrak et bunu ıyı gunler canım bye.

Se
Laf sokma ok buyuk bır bolum erdoganı sevmıuor ıdrak et bunu ıyı gunler canım bye.
Sevilip sevilmemesi onemli degil. Tek basina 8 partiyi gecti. Ulkem icin kim daha hayirlisa, kim daha iyi konuma getirecekse o gelsin basa.Ne erdogan, ne kilicdaroglu, ne de bahceli babamin oglu degil. Takim tutar gibi parti de tutmam. En guzeli.....

Bak cok guzel yazmıssın ama gextı nasıl gectı bılemeyız

Senin zeki ve zeki değil kriterlerin nedir? Bir söz okumuştum: ''Aptalca bir fikri milyarlarca insan savunsa bile; o fikir gene aptalcadır'' diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…