‘Erdoğan’a hakaret’te bugün: AKP’li vekilden CHP’li vekil için suç duyurusu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
‘Erdoğan’a hakaret’te bugün: AKP’li vekilden CHP’li vekil için suç duyurusu

15/11/2015 22:17

AKP Burdur Milletvekili Reşat Petek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a Twitter’dan hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker hakkında suç duyurusunda bulundu.

erdogan-gecemez1.jpg

Fotoğraf: DHA

Petek, suç duyurusunun nedeni olarak Göker’in Twitter hesabından paylaştığı “Esad’ı devirip Suriye petrolüne çökme heveslilerin yarattığı (IŞİD) terördür bu. Hepiniz katilsiniz; uzun adam sen de” mesajını gösterdi.

Konuyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Petek, Göker’in bu ifadelerle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘alenen’ hakaret ettiğini savundu.

Göker’i telefonla arayıp özür dilemesini, istediğini söylediğini aktaran Petek, “Aksi halde suç duyurusunda bulunacağımı ve olayı kamuoyu nezdinde kınayacağımı ilettim. Buna rağmen hatasından dönmediği için Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundum. Göker, bu açıklamasıyla birkaç hafta önce 102 vatandaşımızın hayatını kaybettiği terör saldırısı üzerine, devleti ve Cumhurbaşkanımızı katil ilan edenlerin tarafında, yani teröristlerin yanında yer alma gafletine düşmüştür. Göker’i bu çirkin eyleminden dolayı kınıyor, cumhurbaşkanımızdan ve halkımızdan özür dilemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

http://www.diken.com.tr/erdogana-hakarette-bugun-akpli-vekilden-chpli-vekil-hakkinda-suc-duyurusu/

Gerçekten suç duyurusu çok yerinde olmuş! Yaşadığı ülkenin cumhurbaşkanına katil der mi insan! Hadsiz...

X