Erdoğan'a bin oda yetmedi

Anladigim kadari ile sizler hala Aksarayin 1150 odasini tartisirken adam gelen onca elestiriyi hic bir tarafina takmamis, gelen faturalar da nasilsa cebinden cikmayacagi icin 250 odali ikinci sarayini yaptirmakla mesgul, konu da sanirim onun uzerine acilmis.. Yani adamin ikinci saraycigi bile ABDnin Beyazsarayindan buyuk.. Cumhurbaskanlarinin genellikle 200 kadar cocugu olur ya, o yuzden 250 odali Cumhurbaskanligi sarayi yaptiriyor adam.. Iki odali evinize gelen dogalgaz faturasini, elektrik faturasini odemekte zorluk cekenler! Bakiyorum 250 odali sarayin elektrik, su, dogalgaz faturalarini odemeye pek hevesliler.. Ben Tayyipin yerinde olsam her sehre bir saray yaptirirdim, hatta bir tane de Amerika'ya yaptirirdim, ikide bir gidip gelirken otel odalarinda surunmeyim diye.. Faturalar Turk halkindan nasilsa.. Boyle halka iki tanecik saray az bile... Bizde para cok.. Padisahim cok yasa.. Sen yasa havuzlu jakuzili tenis kortlu saraylarda.. Altin kaplamali tuvaletlere et, sana yakisir! Madenlerimizde tek bir yasam odasi olmasin, yeter ki senin keyfin tam olsun, biz iki sarayin da tum faturalarini oderiz, yat yuvarlan iclerinde, sefan olsun!

imam osurursa cemaat sıçar... Devleti yönetenlerin mutevazi yasamda örnek olması gerekir. Kaldı ki senin benim aldığım maaşla yaşadığım lüx hayatla vekillerin yöneticilerinki arasında dağlar kadar fark var. Tek bir partiden bahsetmiyorum hepsi aynı bk.

Bu forumda veya baska yerde lukse kacan da kacmayan da kendi kazandigi para kadar harcar. Paylasir, veya paylasmaz, kendi inisiyatifindedir. Bir basbakan veya Cumhurbaskani halkin parasini harcar. Halk icin harcarsa hizmet denir adina, kendi icin harciyorsa da iste burada ve bugun butun Turkiyede soylenen laflar soylenir kendisine.. Sence bu saraylarin sana bir faydasi var mi? Bugune dek kullanilan Cumhurbaskanligi koskune Cumhurbaskaninin ailesi sigmiyor muydu? basbakanlar sokakta mi yasiyordu? O luks senin cebine fazladan bir harcama olarak yansidi ise, senin paranla yapildi ise ayni kefeye koyamazsin. Halkin bir kismi da luks yasamayi seviyor, oyleyse halktan toplanan vergi de baskaninin luksune harcanmali diyemezsin. Secilenleri topladiklari vergilerle luks ve sefahat icinde yasatmak icin getirmedik o meclise, luks istiyorlarsa herkes gibi kendi keselerinden yesinler bir zahmet. Millet vekili maasi 15000 TL., Cumhurbaskani maasi net 30000 Tl. Beles kosk de vermisiz zaten.. Beles makam arabalari, lojmanlar, ucak, jet, hastane, hersey saglamisiz.. Vergilerimize dokunmasinlar! Onu da bir zahmet bizim icin harcasinlar, olmaz mi yani?

o heveslilere,şu linki vereyim. bir okusunlar. ve hala savunsunlar..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...apana-kadar-ucan-tabutlari-degistirin.802893/

Muazzam para harcandi o luks saraya ve bugun hala yapilmakta olan ikinci saraya... O paralarin gidebilecegi, bu milletin can guvenligi icin harcanmasi gereken o kadar cok yer var ki... Bu millete hizmet sozu verip gelmis bu milletvekilleri de cok iyi bilirler, ama menfaat ve luks adina olmayan hic bir seyin hukmu yoktur mecliste, gundeme bile gelse ret oylari ile geri gonderilir onergeler..
Turk halki hem canimizin kiymeti yok bu ulkede diye aglanir, hem bunlari gorup duyar, hem de canina kiymet vermeyenleri el ustunde tutarsa olacagi bu. Sen esek olduktan sonra semer vuran cok olur demisler, iste o hikaye..

Halkın lüks yaşamasıyla Erdoğan'ın sarayını bir tuttunuz ya daha ne denir.Sizin lüks dediğiniz araba almak , ev almak, tatile gitmek mi? Tutup da bilmem kac yüz odalık saray yaptıran halk gördünüz mü de bununla kıyaslıyorsunuz?
Gerçekten hayrete düşüyorum bu çabanız karşısında.
Şu konuyu bari haklı çıkaracaksınız diye uğraşmayın Allah aşkına. Hiçbir mantığı yok ve saçma oluyor.

Son düzenleme:
oy oy lüx yaşamaya yaşamaya lüx yaşamayı unutmuşuz ya ev, araba almak ne zamandan beri lüx oldu arkadaşlar? ya da tatile çıkmak? allah aşkına 1 haftalık havuzlu otelde tatil yapmak lüx mü? 365 günün sadece 6 günü yapılan seyahat lüx değil kaliteli yaşamaktır..

iyi arabaya binmek güvenliğiniz için önemlidir, iyi evde yaşamak da öyle.. depresyona girseniz doktor hava değişimi verir.. yani kaliteli yaşamak bile hayal yurdum insanı için değil ki lüx..

Bunu tam ben yazacaktim, baktim ki sen yazmissin bile. Eline, agzina sagolsun officeçigim :)

Yani gerçekten, araba, ev ne zaman lüks olmus? Üstelik bu kendi alnin teri ile aldigin seyler! Erdogan alnin teri ile mi kaçak saray yaptiriyor? Alnin teri ile bilmem kaç yüzbinlik saat aliyor???

Yani hayir bu kilif bulmak niye? Deyin iste, bize ne çalip çirpmasi, en önemlesi basörtüsü diye. Gerçekten çok komik oluyor artik.

Köru körüne bağlılıktan oluyo tüm bunlar
Ohaldeyizki kendi meşru kazancımızla yaptığımız harcamalarla milletin parasını har vurup harman savuranı bir tutabilecek kafaya geldik

Eger bir gün cocugum iyi egitim alsin diye özel okula degilde devlet okulunda ayni egitimi alirsa, eger bir gün iyi bir saglik icin özelde degilde devlet hastanesinde ayni bakimi ve son teknolji ile tedavi edilirsem, eger bir gün damacanada degilde, gercekten kana kana musluktan suyumu icebilirsem, eger bir gün bir depremde yerle bir olmazsa her yer, eger bir gün kadin bile olsam siddet, tecavüz ve belki ölümü yasamasam, eger bir gün engeli bile olsam sokaklarinda her yere ulasabilirsem kendi gücümle, eger bir gün asgari ücretle gercekten insan gibi yasamak icin yeterliyse, eger cogu ülkeler gibi senede 6 hafta tatilim olursa, eger is kazalarina karsi cok iyi önlem alinirsa ve kimse ölmezse, eger bir gün calisma saatlerim ve sartlarim hümanistse, daha bu liste uzar gider... iste o zaman o basbakanin ..ötünün kili olmaya raziyim. Gercekten raziyim...

Saray yaptirirsa yaptirsin benim paramla yani, basortume verdigi ozgurluge bakarim diyen muslumana da yerlere duserek kahkaha attim be...

Ben gülemedim..Sinirlendim..Bu bencilliktir.

Sorarlar adama, 13 yıldır baş örtü yasağını kaldırabilecekken bundan nemalanmayı tercih eden senin hükümetin değil miydi? diye.

Yine sorarlar adama, inancının gereği olan baş örtüsünü bu kadar düşünüyorsun da;
yapılan bunca hırsızlığa, yolsuzluğa, cinayete(!), aydın ve gazeteci kıyımına, parsel parsel toprak katline, halkın bu denli soyulmasına ve sömürülmesine, vatanın her kesminin ayrıştırılması ve bölünmesine, senin ve bizim paralarımızla sürülen zevki sefalara da inancın gereği mi suç ortaklığı ediyorsun? diye..Allah görür bunca sömürünün hesabını be bacım..

Evet mevcut hükümetin destekleyenlerin tümü bu saydıklarımın suç ortağıdır.
Ve ben hakkımı helal etmiyorum memleketi ve halkı bu hale getirenlere ve suç ortaklarına.

Haramı destekleyene de zerre saygı duymadım, duymayacağım da..Bu görüş, fikir, seçim olayını geçeli yıl oldu zira.

"hohohoy, ahhhahay, benim seçimim saygı duyun" diye yaşamaya devam edin..
Ben görücem açlıktan, sefillikten ağlandığınız, haklarınız tamamen ortadan kaldırıldığı günlerde sizi ve çocuklarınızı.

Kendi ellerinizle çocuklarınızın geleceğini çalıyorsunuz.

Medcezir, o soruya verdikleri cevabi gormedin mi. Haticeye degil neticeye bakiyorlarmis. 10 sene sonra da olsa sonucta basortuye ozgurluk getirmis :)
Psikolojim bozuldu inan ki. Bi sinir krizi gecirip bi guluyorum. Akpye de hakkim haram olsun, hayrini goremesin hicbiri. Taraftarlari da bi gun bunun hesabini versin.

O degilde, özellikle genclerimize ve cocuklara üzülüyorum, Sanslarina bakarmisiniz ?
Birde internetten baska ülkelerden ve oradaki refahliktanda haberdarlar. Onlarin ümitlerini yikiyoruz resmen.

din tüccarları işte...türbanmış... türbanda hem de ne türban akıllara zarar.. ben başı açık bayanım, ne öyle makyajım var, ne de giyimim.. baş örtüüsnün amacı gösterısten uzak durmaktır bunu bilin! stıletto gıyen turbanlı mı olur? kaşına kadar eyelıner ceken, kırmızı rujlar süren.. palyaço gibi en cart renklerle takılan..ve daha neler neler.. ne garıp kı takıldıgım sosyal aglarda ve dısarda, orda burda gördüğüm bayanların hepsı akçı

neyse...
'' bana ne ile gelırsen gel kul hakkıyla gelme''

Bunu bende daha önce dedim Med. Cevap yok. Tek cevaplari "demokratik hakkimi kullaniyorum, oyumu istedigim sekilde veririm". Iyide o zaman 20 yil sonra demokratik oy birligi ile her yerde türban, cami yasak olursa, o zaman görürüm sizin demokratliginizi

Varsin demokrasi gitsin...basortusu ozgur ya o yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…