Erdoğan'a bin oda yetmedi

Valla parkon tam yazıcılar bozuldu okulda gökten zembille iner gibi yazıcı geldi, bu durumda ben kimin zengin olduğuna değil bana bunun nasıl bir faydası olduğuna bakıyorum.

Bütün okullara tablet ve akıllı tahta da dagitulmasi gerekiyor tabi. Şimdilik bir kaç tane merkez okulu alabildi bunları inşallah yakin zamanda köylere de gelir sıra.

Hepsine aynı anda dagitmalari yapmaları mümkün değil. Biraz beklemek lazım diye düşünüyorum.
Ama proje ihaleye 4 yıllığına çıktı nickim. 2014 sonuna kadar bitmesi gerekiyordu tm bunların. Yazıcı dediğin kaç lira Allah aşkına? 20 milyar değil 1 milyar versinler bana tüm okulları yazıcıyla donatayım.O dağıtılan bazı okullardaki tabletler ve akıllı tahtalarda alt yapı hazırlanmadığıı için sadece oyun oynamaya yarıyor.
Tün bunlar tamamen devleti zarara sokuyor, biz vergimizde neden birilerini zengin ediyoruz?

çok ama çok merak ediyorum hangi özel hastanede cuzi miktarda para verip muayene oluyorsunuz yahu? ya da nedir bu cuzi miktar? bir CRP'ye 50 Tl veriyorduk 2 ay önce eminim şimdi 70 olmuştur.. muayene desen 70tl.. hem de bu saydıklarım öyle çoook lüks bir hastahane falan da değil, üstelik çocuk bölümü..

ilk yıllar evet çok ama çok iyiydi hatta sadece bu sağlık sistemi yüzünden bile oy veririm diyordum.. ortada sistem falan kalmadı, kabul edin.. hiç öyle cuzi falan değil üstelik emekli iseniz çatır çatır kesiliyor bütün tahliller maaşınızdan..

Yoo Nickim saygı duymak zorunda değil kimse, haa bizde bunu çok dert ediyorduk zaten değilmi :KK48:

Bugün ak parti yarın pak parti,canım kime oy vermek isterse ona oy veririm herkes gibi...Bazıları ister saygı duysun ister duymasın,bu benim demokratik oy kullanma hakkım olduğu gerçeğini değiştirmez,sadece kin ve nefretlerini artırmakla kalırlar işte :KK48:

Aynen öyle isteyen saygı duyar isteyen duymaz beni de ilgilendirmiyor :)

çok ama çok merak ediyorum hangi özel hastanede cuzi miktarda para verip muayene oluyorsunuz yahu? ya da nedir bu cuzi miktar? bir CRP'ye 50 Tl veriyorduk 2 ay önce eminim şimdi 70 olmuştur.. muayene desen 70tl.. hem de bu saydıklarım öyle çoook lüks bir hastahane falan da değil, üstelik çocuk bölümü..

ilk yıllar evet çok ama çok iyiydi hatta sadece bu sağlık sistemi yüzünden bile oy veririm diyordum.. ortada sistem falan kalmadı, kabul edin.. hiç öyle cuzi falan değil üstelik emekli iseniz çatır çatır kesiliyor bütün tahliller maaşınızdan..

Valla ben 13 liraya muayene oluyorum. Demekki özel hastaneden özel hastaneye farkediyor. Tahlillerde de aynı şekilde indirim yapılıyor

Ama proje ihaleye 4 yıllığına çıktı nickim. 2014 sonuna kadar bitmesi gerekiyordu tm bunların. Yazıcı dediğin kaç lira Allah aşkına? 20 milyar değil 1 milyar versinler bana tüm okulları yazıcıyla donatayım.O dağıtılan bazı okullardaki tabletler ve akıllı tahtalarda alt yapı hazırlanmadığıı için sadece oyun oynamaya yarıyor.
Tün bunlar tamamen devleti zarara sokuyor, biz vergimizde neden birilerini zengin ediyoruz?

Evet gecikmiş olabilir ama eninde sonunda bütün okullara yayginlasacagini düşünüyorum ben.

Bana faydalı işler yapılsın da kim zengin olursa olsun. Ben bu konuyu çok takmiyorum kafaya açıkçası.

benim dediğim Bağcılarda normal bir özel hastahane.. senin dediğin hangi hastahane?

İstanbul'da oturan kuzenlerimde oraki özel hastane fiyatlarindan cok şikayetçi. Ben manisanin bir ilcesindeyim ve burda bütün ozel hastaneler bu fiyata muayene ediyorlar.

İstanbul'da olanlara soyleyince inanamiyorlar ama bu kadar gercekten :)

İstanbul'da oturan kuzenlerimde oraki özel hastane fiyatlarindan cok şikayetçi. Ben manisanin bir ilcesindeyim ve burda bütün ozel hastaneler bu fiyata muayene ediyorlar.

İstanbul'da olanlara soyleyince inanamiyorlar ama bu kadar gercekten :)

Ha anladım :) şaşırdım çünkü bu fiyata muayene mi olur diye, demek o yüzden fiyat farkı var. Burası korkunç her ay ciddi zam geliyor kimse de dur demiyor. merak ediyorum nereye kadar gidecek.

Barış sürecini desteklemiyorum ben.. Bu süreci kabul etmek zaten kürt-türk ayrımı olduğunu kabul etmek demektir benim gözümde.

Özel hastahane masrafları uygun evet ama aldığımız maaşa göre yüksek.

Keşke sağlık ücretsiz olsa. Kanada'da öyle bu arada.(Kanada ile ABD aynı şey değil)

Keşke saray olacağına her ilde barınaklar yaptırsaydı.. Bu sayede insanlar soğuk kış aylarında barınabilecek yerler bulurlardı.(Varsa bile yetersiz) Daha da iyisi keşke hiç kimse aç kalmasaydı.:KK43:

Hümanistim sanırım ben.

Şu süt meselesi gerçekten iyi oldu. Bende faydalanıyorum. İki yaşında kızım var. Ama bunun yerine belli bir miktar maaş bağlasa daha iyi olurdu. Anne sütü alan çocuğun en azından bez masrafını karşılardık.

Engelli olayı gerçekten çok iyi oldu, haklısınız.

Fakat bunlar sadece AKP bünyesi altından çıkmadı. Diğer parti millet vekilleri dahilinde tartışılıp son söz olarak hükümet tarafından yasaya geçti.

Yani bunlar sadece AKP bünyesinde oluşturulmuş oluşumlar değildir.

Hükümetimiz belki elinden geleni yapıyor, olabilir.. Ama bu arz talebi doyurmuyor malesef.. Asıl mesele de bu.

Evet eksiklikler var. Keşke dediğiniz herşeye keşke diyerek katılıyorum ben de.

9 ay önce yeğenimi bize yakın ildeki özel hastaneye götürdük.70 liraydı.bana göre çok yüksekti.kardeşime göre de ucuzdu.o istanbulda aynı hastaneye çok uçuk rakamlar ödüyormuşdu.
hatta takıldı,kontrollere buraya gelip gitsem daha ucuza gelir diye.:KK51:

Ha anladım :) şaşırdım çünkü bu fiyata muayene mi olur diye, demek o yüzden fiyat farkı var. Burası korkunç her ay ciddi zam geliyor kimse de dur demiyor. merak ediyorum nereye kadar gidecek.

Kuzenlerimden duydum oraki fiyatları inanamadım. Çok fazla gerçekten.

Evet gecikmiş olabilir ama eninde sonunda bütün okullara yayginlasacagini düşünüyorum ben.

Bana faydalı işler yapılsın da kim zengin olursa olsun. Ben bu konuyu çok takmiyorum kafaya açıkçası.
Yani benim okuluma bir yazıcı gelsin milyarlar nereye gidiyor önemli değil diyorsunuz
Önemli olan özel de verdiğiniz muayene ücreti değil toplamda verdiğiniz sanırım,tahlil lerden aldıkları nolcak

beyaza beyaz, siyaha siyah demek için bir görüşte olmamıza gerek var mı? Diyelim bir siyasi parti taraftarıyız, bu partinin yaptığı bir yanlışa yanlış diyemez miyiz?

Akpli olun olmayın farklı görüşte olmakla bunun ilgisi yok. Ülkemiz petrol krallığı zengin ülke değil. İnsanlar fakirlik çekerken ikibin odalı saraylar yaptırmak israftır! Günahtır! Ne islama uyar ne başka bir dine ne vicdana. Gösteriş müslümanlıkta yoktur.
Haklisin dinen uygun bulmuyorum. Fakat bizler aslinda once oz elestiri yapalim; kendimiz de luks yasamasini pek bi severiz, tatile cikmayi iyi arabaya binmeyi yemege cikmasini. Bunlari yapmayip parayi fakirlere de verebiliriz istesek, ama bizlerin de gozu doymuyor ne yazik ki (onca fakir dururken bu memlekette). Once aynaya bakalim kendimiz bu konuda dinen cok da uygun/etik davrandigimiz soylenemez

Eger bu forumda lukse kacmayan varsa laf etsin anlarim. Obur turlusu once kendimizi elestirelim

ee beyaz saray da kremlinde bunlar yok mu ? merak etmeyin aksaray erdogana kalmayacak...
bush a yeltsine kalmadigi gibi obama medvedev ve putinede kalmayacak
Aksaray Beyaz Saraydan 50 kat daha büyük. Ve beyaz Sarayı Obama yaptırmadı. 200 sene önce falan, hala daha devlet başkanlarının sarayda oturma geleneği devam ederken yaptırılmış bir bina. Bizimki gibi 2015 senesinde saray yaptıracak kadar görgüsüz bir adam değil demek ki Obama.
Ha bu arada Beyaz Saray'ın yalnızca 132 odası var. Ak Saray'ın 1000'in üstünde.
Aynı kefeye nasıl koyuyorsunuz?

Erdoğan’ın sarayı: 200.000 metrekarede, 1000 odası, 1000 çalışanı var. Buckingham Sarayı (İngiltere): 77000 metrekarede, 775 odası var, 600 çalışanı var. Bellevue Sarayı (Berlin): 10.000 metrekarelik arsada. 50 odası, 150 çalışanı var. Beyaz Saray (Washington): 5100 metrekarede. 132 odası, 90 çalışanı var.

alıntıladım.

Ze
Haklisin dinen uygun bulmuyorum. Fakat bizler aslinda once oz elestiri yapalim; kendimiz de luks yasamasini pek bi severiz, tatile cikmayi iyi arabaya binmeyi yemege cikmasini. Bunlari yapmayip parayi fakirlere de verebiliriz istesek, ama bizlerin de gozu doymuyor ne yazik ki (onca fakir dururken bu memlekette). Once aynaya bakalim kendimiz bu konuda dinen cok da uygun/etik davrandigimiz soylenemez

Eger bu forumda lukse kacmayan varsa laf etsin anlarim. Obur turlusu once kendimizi elestirelim
ZeKat fitre ve sadaka bunun için yokmu Allaha şükürler olsun bunları yapabildiğimiz için bunları soyleyebiliyorum
İbadet te kabahat te gizli diye bunun için soyleniyo
Hepimiz luksu seviyoruz insan egosu bu tabiki ama bunun için kimseden çalıp kimsenin hakkını yemiyoruz

X