- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
Hitlerle ayni kefeye koyuyorsan diyecek bir şey yok. O kadar da değil yani.
Valla niye oy verdigimi anlamak zorunda degilsin ben de surekli sana anlatmak zorunda değilim. Ama saygı duymak zorundasın. Prensipleri olan bir insana bu yakışır :) seçme hakkimi istediğim gibi kullanırım.
Sanatçı aydinlarimiz boşuna videolar cekmiyorlar oy ver oyunu yakma diye ben de oy veriyorum oyumu yakmiyorum işte :)
çünkü Atattürk'ün kurduğu,bataklıktan güzelleştirdiği bir alan,adı da Atatürk orman çiftliği,başka neden aramaya gerek var mı.Atatür'ün yaptıkları tek tek yokediliyor.Benim anlamadığım birşey de şu aksaray mevzusunda niçin AOÇ,eğer başka yere yapılsaydı bi nebze anlardım ama yapılırken katledilen alanı bildiğim için düşünürken bile kalbim sıkışıyor ve sinirleniyorum
Binlerce ağaç katledildi,önünden geçerkenki ihtişamı abartı görseniz benim içimden geçip te çoluğun çocuğun yanında dilimi tutayım ayıp dediğim şeyler birçok insanın içinden geçer.
Bu rezilliği savunurken insanlardan utanılmıyorsa iki haftadır verilen hava şehitlerinden utanmalı insan...
çünkü Atattürk'ün kurduğu,bataklıktan güzelleştirdiği bir alan,adı da Atatürk orman çiftliği,başka neden aramaya gerek var mı.Atatür'ün yaptıkları tek tek yokediliyor.
bu arada Atatürk havalimanı da kapatılacakmış
çünkü Atattürk'ün kurduğu,bataklıktan güzelleştirdiği bir alan,adı da Atatürk orman çiftliği,başka neden aramaya gerek var mı.Atatür'ün yaptıkları tek tek yokediliyor.
bu arada Atatürk havalimanı da kapatılacakmış
Seni eleştirmiyorum canım.. Sadece bana AKP hükümetini seçmenin sebeplerini anlatabilir misin? Makul gelirse belki bende düşüncelerimi değiştirebilirim..
Baş örtülerinin yasaklanmasının sebebi o dönem müslüman kadınların kapanmaya mecbur bırakılmasıydı.
Siz diyorsunuz ki "özgür bıraktı". Bir bakıma doğru olabilir fakat siz sokakta zaten özgürdünüz. Baş örtünüzü rahat takıyordunuz. Ha, diyebilirsiniz ki o dönem iyi gözle bakılmıyordu başı örtülü olanlara.Fakat bu devletin sorunu değildi. Bu ülkemizde yaşayanların genel bakışıydı. Yıllarca o baskıyla yaşamış bir kadın halkı açılmayı bir nevi simgeleştirmiş, çağdaşlaşmayla bir tutmuştur. Bu o dönemin sorunuydu.
Bunun haricinde yol, tünel ve köprü için yatırımları oldu AKP'nin. Sadece demek istediğim bu zaten hükümetin yapması gereken bir görev değil miydi? Bu sebeple tebrik etmek gereksiz. Ha derseniz başkası gelse yapmazdı. Evet yapmayabilirdi. Benim şu an siyasi partilerin hiç birine yanaşmamamın sebebi bir bakıma budur.. Hiç kimse görevlerini gerçek anlamda yerine getirmiyor. Devlet demek düzen demektir.. Ne acı ki artık haberlere bile bakamaz olduk.
Valla niye oy verdigimi anlamak zorunda degilsin ben de surekli sana anlatmak zorunda değilim. Ama saygı duymak zorundasın. Prensipleri olan bir insana bu yakışır :) seçme hakkimi istediğim gibi kullanırım.
Sanatçı aydinlarimiz boşuna videolar cekmiyorlar oy ver oyunu yakma diye ben de oy veriyorum oyumu yakmiyorum işte :)
Ben sana hiçte saygi duymak zorunda degilim. Beni ayristiran "biliyorsunuz alevi" diyen birine oy veriyorsun. O oy bana saygi duymadigini gösterir. Ben sana o halde niye saygi göstereyim?
Erdogan, Hitler gibi milyonlarca kisi yakmamis olabilir fakat kullandiklari teknik tip a tip ayni. Ayristirmasi, kutuplastirmasi "divide and conquer" teknigi,.. Hitler mesela o zaman ki milli duygulara hitap ediyordu. Tipki Erdogan simdi din'i kullandigi gibi. Bir arastir istersen. Bu arada o dönemdeki Alman halki da demokratik oy hakkini kullanmislardir :)
Baris sureci dediniz ve kaybettinizOkullarda ücretsiz kitap dagitmasi, fatih projesi kapsaminda okullara bilgisayar yazıcı gibi en onemli ihtiyaçları gondermesi.
Engellilere bakim parası.
Engellilerin memur olarak istihdam edilmesi.
Okullarda uygulanan okul sütü uygulaması ve yeni başlayacak olan üzüm dağıtım uygulaması.
Ozel hastanelerde cuzi bir miktar vererek muayene ollabilmem.
Bir de sigortayla alinmayan ilaçlar sigorta kapsamina alınsa süper olacak.
Ve en önemlisi barış süreci ve bu süreç konusunda ki kararlılığı.
Okullarda ücretsiz kitap dagitmasi, fatih projesi kapsaminda okullara bilgisayar yazıcı gibi en onemli ihtiyaçları gondermesi.
Okullarda uygulanan okul sütü uygulaması ve yeni başlayacak olan üzüm dağıtım uygulaması.
Baris sureci dediniz ve kaybettiniz
Bi de Fatih projesi çöktü diye haberler okumustum ne kadar dogru bilmiyorum.
Ozel hastaneler konusuna girmicem resmen soyguncular Capadan sasmam
Okul sütü uygulamasının cocuk sagligina yarardan cok zarari var.Sise gunluk sut verirlerse sonuna kadar desteklerim o ayrı
Engellilere bakım parasi ve memur olabilmeleri gercekten iyi bir adım. Ama engelliye malesef saygi gosterilmiyor
Bu saydığınız şeyler için minnet duymam mı gerekiyor.Bunlar sosyal devlet olmanın getirileri diye düşünüyorum ki kendimi özel hissetmemi gerektiren şeyler değil bunlar..
. Keşke insanların gelir düzeyi alım gücü bu kadar aşağılara çekilmese ve fakirlik düzeyine gelmeseydi de mendi istediği marka sütü alıp kendi içirseydi.İstediği kuru yemişi alıp yedirseydi.
.
Valla ak Parti'ye kadar sosyal devletti yine Türkiye ama bunların esamesi okunmuyordu. Ak partiden onceki hükümeti hatırlıyorum da ekonomik krizin icine sokmaktan başka bir işe yaramadilar.
Fatih projesinin içeriği dışardan çok mantıklı geliyor.Düşünceni bu şekilde dile getir canımı ye:)
Fatih projesi cokmedi devam ediyor hala daha gecen ay bizim okula yazici geldi. Hem de ilac gibi geldi valla :)
Sütün şişe olarak dağıtılması konusunda katılıyorum. Şişe olarak dagitilsa daha güzel olacak kesinlikle
Okullarda ücretsiz kitap dagitmasi, fatih projesi kapsaminda okullara bilgisayar yazıcı gibi en onemli ihtiyaçları gondermesi.
Fatih projesinin içeriği dışardan çok mantıklı geliyor.
Ama ihalenin en başından itibaren devleti zarara sokmaktan ve birilerinin cebini doldurmaktan başka bir işe yaramıyor malesef.
Ihaleler hep pazarlık usülü yapıldı.bu kadar ciddi bir paranın döndüğü bir ihalenin doğru yapılma şekli açık ihale şeklidir.Ama Fatih projesinde bakanlığın uygun gördüğü firmalar sadece pazarlığa çağrılıp , üstelik teknik yeterlilikleri bile ihaleden önce yapılmadı.
Yürütülmesine gelelim projenin.Meb in açıklaması projenin 2014 yılı sonunda tüm okulların e- eğitime geçeceğini söylüyordu.İhale buna göre yapıldı.okulunuza yazıcı dışında gelmesi gereken internet altyapısı, tüm çocuklara tablet, sınıflara akıllı tahta ve en önemlisi bunlar geldiyse e-eğitim dökümanları geldi mi?
20 milyarlık projeyi devletin güvenip verdiği firmalar ne yaptı 4 yıldır?
Mebin hukuk adamları olduğu halde dışardan 4 avukatla anlaşılıp 6 ayda 1 milyon verilmiş bu adamlara.
Proje baştan sona fiyoskoyla sonuçlandı bana göre. Yine hükümetin istediği bazı kişiler zenginliklerine zenginlik kattı o kadar.