- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
Hitlerle ayni kefeye koyuyorsan diyecek bir şey yok. O kadar da değil yani.
Valla niye oy verdigimi anlamak zorunda degilsin ben de surekli sana anlatmak zorunda değilim. Ama saygı duymak zorundasın. Prensipleri olan bir insana bu yakışır :) seçme hakkimi istediğim gibi kullanırım.
Sanatçı aydinlarimiz boşuna videolar cekmiyorlar oy ver oyunu yakma diye ben de oy veriyorum oyumu yakmiyorum işte :)
Seni eleştirmiyorum canım.. Sadece bana AKP hükümetini seçmenin sebeplerini anlatabilir misin? Makul gelirse belki bende düşüncelerimi değiştirebilirim..
Baş örtülerinin yasaklanmasının sebebi o dönem müslüman kadınların kapanmaya mecbur bırakılmasıydı.
Siz diyorsunuz ki "özgür bıraktı". Bir bakıma doğru olabilir fakat siz sokakta zaten özgürdünüz. Baş örtünüzü rahat takıyordunuz. Ha, diyebilirsiniz ki o dönem iyi gözle bakılmıyordu başı örtülü olanlara.Fakat bu devletin sorunu değildi. Bu ülkemizde yaşayanların genel bakışıydı. Yıllarca o baskıyla yaşamış bir kadın halkı açılmayı bir nevi simgeleştirmiş, çağdaşlaşmayla bir tutmuştur. Bu o dönemin sorunuydu.
Bunun haricinde yol, tünel ve köprü için yatırımları oldu AKP'nin. Sadece demek istediğim bu zaten hükümetin yapması gereken bir görev değil miydi? Bu sebeple tebrik etmek gereksiz. Ha derseniz başkası gelse yapmazdı. Evet yapmayabilirdi. Benim şu an siyasi partilerin hiç birine yanaşmamamın sebebi bir bakıma budur.. Hiç kimse görevlerini gerçek anlamda yerine getirmiyor. Devlet demek düzen demektir.. Ne acı ki artık haberlere bile bakamaz olduk.