Erdoğan'a bin oda yetmedi

"Kadin midir kiz midir? "

Ne kadar cirkim degil mi?

Ohoo dahasi var "anani al da git" "mini etek giyen degil, namuslu gençlik yetisirmek istiyoruz" "anasi sahip çiksaydi" "biliyorsunuz alevi.." yani var da var, var da var. Gerçekten anlayamiyorum, yani magdur olduklarindan, haksizliga ogradiklarindan dem vuruyorlar. Ee, simdi besbelli yine haksizliga ograyan insanlar var, magdur olan insanlar var ve umurlarinda bile degil.

Gerçekten sey'e benziyor. Hani kv'desinden çok kötü muamele gören gelinler var ya? Yillaaar sonra bu gelinler'de kv'de olduktan sonra ayni kötülügü, hata daha kötüsünü gelinlerine uyguluyorlar. Bdv'de de hep sasirmisimdir. Kötülügü görmus olan inan neden baskalarina uygulamaktan zevek alir?

Hayir çaresi ne biliyor musun? Herkesi kucaklayan bir devlet. Ayristirmayan, kutuplastirmayan, sirf "diger taraftan" oldugu için yada alevi oldugu için ölümüne sevinmeyen bir devletin var olmasidir.

Asil bu basörtü meslesini bu kadar büyütüp, baskalarina zülm etmeken hoslanan kesim bir zahmet psikolojik tedavi olsun bir zahmet. Zira yasadigniz travmalari baskalarina atmaya hakkiniz yok. :KK14:

Benim psikolojik tedaviye ihtiyacım yok. Kimseden nefret etmiyorum ve insanların farkli düşüncelerinin secimlerinin olabileceginin farkındayım. Peki sen?

Evet ak Parti'ye oy veriyorum. Bana ozgurlugumu verdi çünkü. Benim oy verme sebebim yalnız beni ilgilendiriri sen burda ancak hakaret edersin.

Yok, ondan dolayi hiç bir partiye oy vermem. Chp'ye bile oy vermem. Hep solculari kullandiklarindan dolayi, bir nevi hiç birsey yapmayarak akp'yi daha büyüttüklerinden dolayi.

Buna prensipli olmak deniliyor :KK14:

Ak Parti'ye oy verenlere hakaret etmeye sira gelince prensip kalmıyor galiba?

simdi bende size empati yoksunu anlama özürlü kendi dogrusuna saplantili desem savunma olarakta abd yi gözünde bu kadar büyüten yaptiklarini mesru gören birine ancak böyle cevap verebilirdim desem hos olurmuydu :) ?

bencede cok farkliyiz ve benimde amacim kesinlikle sizi kirmak degil. benimde hincim sirf suan ülkenin basindakiler dini hassatiyeti yüksek insanlar oldudklari icin yaptiklari her icraatte art niyet arayan uluslararasi arenada bile kötüleyen en ufak bir acigini bulmak icin kirk dereden su getiren ama ona ragmen de yasam standartindaki artiyi görmezden gelenlere...

Şuan ülkenin bbaşındaki insanları dini hassasiyete yakın gorüyorsanız diyecek bişey yok...

İnsanlar açlıktan ölürken,emekliler hayatını krediyle idame ettirirken,esnafı söylemiyorum bile bunlar böyle yaşıyorsa hassasiyetleri olmasaydı keşke diyorum.

Gerçekten dini hassasiyete göre yaşasalar dı boynum onlara karşı kıldan ince olurdu .

Benim psikolojik tedaviye ihtiyacım yok. Kimseden nefret etmiyorum ve insanların farkli düşüncelerinin secimlerinin olabileceginin farkındayım. Peki sen?

Evet ak Parti'ye oy veriyorum. Bana ozgurlugumu verdi çünkü. Benim oy verme sebebim yalnız beni ilgilendiriri sen sadece burda ancak hakaret edersin.

Ne özgürlügü verdi? Sadece basörtünü üniversitede takma özgürlügü verdi. Ve bunu ancak 10 sene sonra verdi bu arada.Bunun pahasi ne oldu? Kadinlar genel olarak özgür mü bu ülkede? Aksam disaraya gidebiliyor musun? Tevavüz edildiginde, tecavüzcü hapise giriyor mu? Bu sefer basörtüye degil, mini etege takilmis durumda. Erdogan resmen "mini etekli degil, namuslu gençlik yetistirmek istiyor" diyor. Bu basörtü kistilamasinin ne farki var?

Bunun gibi daha birçok nedenim var akp'ye karsi gelmek için. Daha önceki yorumumda uzuuun uzuuun yazdim. O yorumda akp'nin farkli bir düsünce oldugunu kabul etmedigimi ve nedenlerinide yazdim. Bir oku istersen.. :KK14:

Ne özgürlügü verdi? Sadece basörtünü üniversitede takma özgürlügü verdi. Ve bunu ancak 10 sene sonra verdi bu arada.Bunun pahasi ne oldu? Kadinlar genel olarak özgür mü bu ülkede? Aksam disaraya gidebiliyor musun? Tevavüz edildiginde, tecavüzcü hapise giriyor mu? Bu sefer basörtüye degil, mini etege takilmis durumda. Erdogan resmen "mini etekli degil, namuslu gençlik yetistirmek istiyor" diyor. Bu basörtü kistilamasinin ne farki var?

Bunun gibi daha birçok nedenim var akp'ye karsi gelmek için. Daha önceki yorumumda uzuuun uzuuun yazdim. O yorumda akp'nin farkli bir düsünce oldugunu kabul etmedigimi ve nedenlerinide yazdim. Bir oku istersen.. :KK14:

Valla 10s sene sonra ya da 20 sene sonra hiç fark etmez ben sonuca bakarım.

Ben de Erdoğan'ın o konusmalarinin hiçbirini desteklemedigimi soylemistim eğer okuduysan.

Ben senin ak partiyi sevmeme desteklememe nedenlerini anlıyorum saygi da gosteriyorum ama sen ak partiye oy verenlere saygi gostermiyorsun. Hemen hakaret etmeye basliyorsun. Ben bunu aanlayamıyorum işte

Arkadaslar Akpye oy verebilir destekleyebilirsiniz de. Ama Allah rizasi icin su Aksaray rezilligini savunmayin, lutfen.

Gelecege dair son kalan umutlarimi da olduruyorsunuz

Ak saray bana göre de gereksiz. Bu kadar lüks harcamaya ben de karşıyım. Ama bazi arkadaşlar surekli ak Parti'ye oy verenlere hakaret modunda. Yok anlamazlar yok bilmem ne. Bu da yanlış kusura bakmayın

Valla 10s sene sonra ya da 20 sene sonra hiç fark etmez ben sonuca bakarım.

Ben de Erdoğan'ın o konusmalarinin hiçbirini desteklemedigimi soylemistim eğer okuduysan.

Ben senin ak partiyi sevmeme desteklememe nedenlerini anlıyorum saygi da gosteriyorum ama sen ak partiye oy verenlere saygi gostermiyorsun. Hemen hakaret etmeye basliyorsun. Ben bunu aanlayamıyorum işte

Yahu yazdim ya, ben akp seçmenlere saygi duymuyorum diye. Benim için bu bir fikir olamaz. Ayrica "ben baze seylerini desteklemiyorum" ile olmaz. Dedigim gibi, Hitlerde öyle bakarsan yol yapti, tren yolu yapti. O zaman ki insanlar da desin "ben irkçiligini desteklemiyorum ama bare ülkeyi düzene soktu" diye.

Ben zülm yapan partiye ve onu destekleyenlere asla saygi duymam, bu kadar basit. Ha simdi yine dinden dem vurmaya baslamadan önce, ben basörtü kisitlayanlarada desteklemem. Aramizdaki fark bu iste. Göz göre göre zülm eden partiye oy veriyorsun ve yaptiklari zülm'e kilif buluyorsun, sirf basörtünü verdiler diye. Bu arada senin dinini sonuna kadar kendi maddiyatlari için kullandiklarina birsey demiyorsun.

Ki benim gözümde basörtüyü kistilayan insanlar, din'i istismar eden insanlar ile (akp gibi) aynisidir. Madem bu kadar dindarsin, nasil senin dinini bu kadar kullanan partiye oy veriyorsun. Bunu da ben anlamiyorum iste.

AKP yi savunan arkadaşlar lüks içerisinde yaşıyor sanırım.. Milletin halini görmediklerine göre.
Ülkenin yukarısında kış saraylarda, sıcacık arabaların içinde geçerken , ülkenin aşağısında bizler nasıl ısınacağız nasıl geçineceğiz diye düşünüyoruz.. Daha da kötüsü her kış evsizler soğuktan ölüyor. Çöpten yemek toplayanlar zehirleniyor.
Kusura bakmayın ama yaptırdığı o saray burada pisi pisine ölen bu insanların hakkıydı.

AKP yi savunan arkadaşlar lüks içerisinde yaşıyor sanırım.. Milletin halini görmediklerine göre.
Ülkenin yukarısında kış saraylarda, sıcacık arabaların içinde geçerken , ülkenin aşağısında bizler nasıl ısınacağız nasıl geçineceğiz diye düşünüyoruz.. Daha da kötüsü her kış evsizler soğuktan ölüyor. Çöpten yemek toplayanlar zehirleniyor.
Kusura bakmayın ama yaptırdığı o saray burada pisi pisine ölen bu insanların hakkıydı.
dikkatlı olun yazdıklarınızdan dolyaı hapise atılabılırsınız:))))))o kadar gazeteci içerde

Yahu yazdim ya, ben akp seçmenlere saygi duymuyorum diye. Benim için bu bir fikir olamaz. Ayrica "ben baze seylerini desteklemiyorum" ile olmaz. Dedigim gibi, Hitlerde öyle bakarsan yol yapti, tren yolu yapti. O zaman ki insanlar da desin "ben irkçiligini desteklemiyorum ama bare ülkeyi düzene soktu" diye.

Ben zülm yapan partiye ve onu destekleyenlere asla saygi duymam, bu kadar basit. Ha simdi yine dinden dem vurmaya baslamadan önce, ben basörtü kisitlayanlarada desteklemem. Aramizdaki fark bu iste. Göz göre göre zülm eden partiye oy veriyorsun ve yaptiklari zülm'e kilif buluyorsun, sirf basörtünü verdiler diye. Bu arada senin dinini sonuna kadar kendi maddiyatlari için kullandiklarina birsey demiyorsun.

Ki benim gözümde basörtüyü kistilayan insanlar, din'i istismar eden insanlar ile (akp gibi) aynisidir. Madem bu kadar dindarsin, nasil senin dinini bu kadar kullanan partiye oy veriyorsun. Bunu da ben anlamiyorum iste.

Hitlerle ayni kefeye koyuyorsan diyecek bir şey yok. O kadar da değil yani.

Valla niye oy verdigimi anlamak zorunda degilsin ben de surekli sana anlatmak zorunda değilim. Ama saygı duymak zorundasın. Prensipleri olan bir insana bu yakışır :) seçme hakkimi istediğim gibi kullanırım.

Sanatçı aydinlarimiz boşuna videolar cekmiyorlar oy ver oyunu yakma diye ben de oy veriyorum oyumu yakmiyorum işte :)

Benim anlamadığım birşey de şu aksaray mevzusunda niçin AOÇ,eğer başka yere yapılsaydı bi nebze anlardım ama yapılırken katledilen alanı bildiğim için düşünürken bile kalbim sıkışıyor ve sinirleniyorum

Binlerce ağaç katledildi,önünden geçerkenki ihtişamı abartı görseniz benim içimden geçip te çoluğun çocuğun yanında dilimi tutayım ayıp dediğim şeyler birçok insanın içinden geçer.

Bu rezilliği savunurken insanlardan utanılmıyorsa iki haftadır verilen hava şehitlerinden utanmalı insan...

Hitlerle ayni kefeye koyuyorsan diyecek bir şey yok. O kadar da değil yani.

Valla niye oy verdigimi anlamak zorunda degilsin ben de surekli sana anlatmak zorunda değilim. Ama saygı duymak zorundasın. Prensipleri olan bir insana bu yakışır :) seçme hakkimi istediğim gibi kullanırım.

Sanatçı aydinlarimiz boşuna videolar cekmiyorlar oy ver oyunu yakma diye ben de oy veriyorum oyumu yakmiyorum işte :)

Bir iki kıçından korkan yalaka benim aydınım da sanatçımda olamaz...

X