Erdoğan'a bin oda yetmedi

Bu arada Erdoğan bana da Amerika gibi aylık en az 10000 dolar gelir garanti ederse kafama kadar ev dikebilir.

Objektif bakmak farklı bir şeydir.Ama gri olmak omurgasızlıktır. Gri insan çıkarları doğrultusunda fikirlerini değiştirebilen ilkesiz insandır.
o sizin düsünceniz tecrubeniz varsa bisey diyemem o konuda...

bana göre gri olmak körü körüne bir partinin her icraatini desteklememektir!
yanlis bulduklarini söylemek ve secim zamanida dogru ve yanlislari tartip hangisi agir basiyorsa ona göre oy vermektir...
size göre omurgasizlik... ne diyeyim.... sirf muhalefet diye olmadik adamlari desteklemek körü körüne her dediklerine inanmak omurgali olmaksa ben almayim kalsin...
cunku haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir...

ben sirf akp sempatizaniyim diye akp nin yaptigi haksizliklarida savunamam siz beni omurgasiz bilin... ben dilsiz seytan degilim... bu bana yeter

bunuda kisisel algilamayin aklima geldi yazdim kimseyi kastetmiyorum..

herhangi bir partinin ateşli savunucusu değilim. geçen seçimlerde başka bir partiye oy verdim. yerelde başka, şimdi daha da başka bir parti düşünüyorum. sizce oradan chpli gibi mi duruyorum?

Bu arada White House Aksaraydan baya küçük ve gelenekselleşmiş aynı bizim Çankaya Köşkü gibi.Şimdi gidip Obama'da durup dururken White House'ı bırakıp 1000 küsür odalı saray yapsa Amerikan halkı da tepki gösterir.

bu durumda ikimizde tarafsiz oluyoruz. bunu anlamak cok mu zor?
desteklemediginiz partinin bir icraatini yerinde buluyorsunuz, bu tarafsizliktir objektifliktir hakliya hakkini kendince vermektir
bende kendimi yakin buldugum partinin idami getirmemesini dogru bulmuyorum elestiriyorum bende objektifim... haksiz buluyorum

herhangi bir partinin ateşli savunucusu değilim. geçen seçimlerde başka bir partiye oy verdim. yerelde başka, şimdi daha da başka bir parti düşünüyorum. sizce oradan chpli gibi mi duruyorum?
ne yalan söyleyim öyle sanmistim

peki siz neden her secimde desteklediginiz partiyi degistirdiniz?? kastettiginiz omurgali olmak bu muydu ???????????????

ben sirf akp sempatizaniyim diye akp nin yaptigi haksizliklarida savunamam siz beni omurgasiz bilin... ben dilsiz seytan degilim... bu bana yeter

hani tarafsızdınız. ve objektif bakıyordunuz
parti tutmuyordunuz.

hani tarafsızdınız. ve objektif bakıyordunuz
parti tutmuyordunuz.
tutmuyorum demedim tutuyorum ama her icraatina katilmiyorum dedim! kac kezde yazdim akp sempatizaniyim diye! anlayin artik defalarca yazdirmayin.. körü körüne bagli degilim evet ama en ykain buldugum parti akp!! oldumu???

bazilari buna omurgasizlik diyor bense hakliya hakkini teslim etmek ve objektiflik diyorum

ne yalan söyleyim öyle sanmistim

peki siz neden her secimde desteklediginiz partiyi degistirdiniz?? kastettiginiz omurgali olmak bu muydu ???????????????
benim duruşum parti kapsamında değil. bir ideoloji ve ekonomik sistem kapsamında. siyasi duruş kapsamında. beraber hareket ettiğim topluluklar kapsamında. ben iktidara göre şekle girenlerden değilim. siz konuyu baya yanlış anlamışsınız :)

Devletin başı kaçak saray yaptırıyor , yasaları çiğniyor, üstelik bunu bizim vergilerimizle yaptırıyor, ama bunu bile destekleyenler çıkıyor.
Pessss diyorum artık..
Bu hükümetin T.C. yasalarını kabul etmediğini, kendi işine geldiği gibi kullandığını kabul ediyor üstüne birde destek veriyorsunuz.

Memlekette kul hakkına, hırsızlığa, işçi ölümlerine ve bunlar gibi nice suça ortaklık eden %50 var..
Şaşırma parkonum.

Niye destek verdiklerini ben sana anlatayim parkon hanimcim,
Simdi soyle oluyor. Bunlar her firsratta rte soyle akepe boyle diyip duruyorlar ya. Sonra her Iki lafin arasina bide "ben zaten tr de yasamiyorunkiiii" yi sikistiriyorlar. Eee maden tr gulluk gulustanlik niye trde yasamiyon diye soruyon. Yoooook diyo trde is yok, egitim bitmis, saglik yerlerde surunuyor. Eee senin 8-10 saat calisarak aldigini o evde yatarak issizlik parasi aliyor, faturasini devlet oder, cocuguna devlet bakar. Turkiye gibi issizlikde genc nufus 1. Olan ulkeye niye gelsinki. Eee niye ove ove yere goge sigdiramiyon ozaman. Oda soyle oluyor. Siz orda zar zor ayi bitiriken, rte agzina her actiginda bizim eurolar, dolarlar ikiye katlanyor ne habeeer. Her sene geliriz babalar gibi 5 yildiz tatilimizi yapariz, malimaza mulk katariz. Haa ulkeye kotuyeme gidiy onuda siz dusunun canim

Çok doğru tespit valla

istediğin kadar yaz. anlamayacaklar..

Biliyorum, yazdiklarimi tinlamazlar. Bunu ben daha önce baska bir üyeye'de yazmistim. Cevap vermenin yerine kosa kosa kaçmisti konudan :)

Yani bu konudada Esmerpapatyam alinti yapsa bile halen ayni sey söyler "ben sempatizanim diye herseyi desteklemiyorum" ve konu ona göre bitmistir. Artik bu arada bu akp'lilerin yeni savunmasidir. "Evet kötü seyler yapiyorlar ama hepsini desteklemiyorum ki" ve "Ama en azindan basörtü takabiliyoruz". Evet, ölü cesedlerin üzerine basörtü takiyorsunuz, ne mutlu size

Ben daima böyle seyler yazacagim oky. Hiç degilse içimde kin ve nefret biraz olsa hafifleniyor.

Kin ve nefretinin çaresi psikolojik tedavi bence. Burda boşuna vakit kaybetme sen.

Kin ve nefretinin çaresi psikolojik tedavi bence. Burda boşuna vakit kaybetme sen.

Hayir çaresi ne biliyor musun? Herkesi kucaklayan bir devlet. Ayristirmayan, kutuplastirmayan, sirf "diger taraftan" oldugu için yada alevi oldugu için ölümüne sevinmeyen bir devletin var olmasidir.

Asil bu basörtü meslesini bu kadar büyütüp, baskalarina zülm etmeken hoslanan kesim bir zahmet psikolojik tedavi olsun. Zira yasadigniz travmalari baskalarina atmaya hakkiniz yok.

Son düzenleme:

Var miymis öyle bir parti acaba? Merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…