Erdoğan'a bin oda yetmedi

umarim ironi yaptigimi anlamissinizdir
neyi alenen gördünüz?? söyleyin bende bileyim?? körü körüne bagimliyim ve tek bir cikar dogrultusunda hareket ediyorum öylemi?? neymis o cikar??
akp secmeni degilim!!!!!! olamamda zaten!!!!!! türk vatandasi degilim cünkü!! herhangi bir cikarim olamaz...
niye diye sormayin cocuktum bana sorulmadi....

ben olaylara yorum yapiyorum siz bana tartisma üslubunuz buysa ben devam etmek istemiyorum

ironi böyle olmaz:)

Kusura bakmada, insanlarin ölümüne sebeb olan ve bunu seref olarak gören biri için asla ve asla iyi birsey diyemem. Adam sirf köprü, metro yapti diye iyi mi oluyor? Hayat standardi, hayat kalitesi denilen sey'e ne oluyor? Bunlar Türkiyede yükseldi mi? Ha evet, büsbüyük avm'ler geldi, insanlar sagolsun kredi kart borçlarinda boguluyorlar. Egitim sistemi desen zaten bozuk. Birçok atanamayan ögretmen var. Torpil ile yüksek makama gelen insanlar var (evet bu geçmistede yapiliyor ama en azindan hayvanat bahçe müdürleri seçmiyorlardi, en azindan diplomasina göre seçiliyorlardi).

Hele bu "bunlar dini hasasiyetler büyük olan insanlar" diyorsun ya! Buna gerçekten bir tarafim ile gülerim. Islamda nerde yaziyor iftira'nin güzel birsey oldugunu? Ki bak hem Kabatas ta, hem camide içki içtiler demesi yalandi. Kuran da halk aç, sussuzken, 500 milyon dollarlik, tekrar ediyorum 500 MILYON DOLLARLIK! bir saray yapmanin nerde yaziyor?

Bu adam bir küçüçük ölen çoçuk için "bu terrörist" dedi, ve hatta öldügu gecede, bir topluma yuhlatti. Hangi vicdana, hangi dini görüse sigar bu? Soruyorum sana!

Ve üstelik çaldiklari paralardan konusmuyorum bile. Bebek riziki ile gelir diyor da, insanlardan çaldigi parayi hiç konusmuyor ama! "Bakara, makara" diyen adami, degil makamindan atma, ceza vermek, gidip seçim zirvesinde el ellelerdi. Ve hatta bunu kabul etmislerdi bakara makara dedigini fakat suçlu diyende degilde, dinleyen ve bunu Türk halkin'a gösteren di!

Somada 500 kisi öldü, utanmadan "fitratlarinda var" denildi. Taziye'ye gitti Soma'ya, insanlar ile bile görüsmedi, arada 3 sira jandarma, polis ve korumalar vardi. Gidip ordaki insanlari dövmeye kalkti. Hatta yanindaki müsavir gerçektende dövdü ve adam utanmadan doktordan rapor alip dava açmak istedi. Bu tekrar hangi din'e, vicdan sigiyor? Ondan sonra hayat odalarini yerlestircez diye palavralar attilar. Bak 1 yil oldu, halen tik yok. Hatta geçenlerde yine 1 kisi hayatini kaybetmis.

Genç kizlarimiz yolda bile yürümekten korkar oldu. Tecavüzcülere ceza vermiyorlar "kizin rizasi vardi" diye. Cinayetçilere ceza indirim veriyorlar "tahrik oldu" diye.

Yani bu adam o kadar büyük yalnislar yaptiki, insan disi seyler yapti ki, artik bana ne metrosundan, yolundan. Sana birsey diyim mi? Hitlerde çok güzel arabalar yaptirdi, yollar yaptirdi, tren yolu yaptirdi,.. Hatta bundan dolayi o'da demokratik denilen yoldan seçildi. Simdi biri sana dese "aah Hitler yahudiler öldürdû tamam, ama bak ne kadar güzel tren yolu felan yapti", sana komik gelmezmiydi? Bu insan ne diyor demezmiydin?

Benim içinde artik Ak parti ve seçmenleri politik ideolojiden çikti. Bu sadece fikir degisikligi degil artik. Benim için ak parti vicdansizligi, ayristirmayi, kutuplastirmayi, ezdirmeyi temsil ediyor.

bu alintiyi kastetmedim bu alintiladiginiz ironi degil

aziz nesin meselesini diyorum :)

Eczaci bir ablam sundan 4 5 sene once akp sayesinde duzeldi hersey derken gecen yil yeni duzenlemeyle bin bela okuyordu.Siyaset boyle birsey iste.O yuzden bugun ak dediginize yarin kara diyebilirsiniz ki gunumuzde ornekleri cok.

sarayın yapılması mantıklı değil maalesef..

Benim fikrime göre olunamaz. Olunmamalı. Arada kalmak bana göre başka bir şeydir şu an burada telaffuz edemiyorum. Garip değil yanlış. Bu da benim fikrim.
bence olunmali
objektif bakilmali olaylara dogruysa dogru yanlissa yanlis
tecavuzculere idam yada hadim istiyorum mesela ama yapmiyorlar bunu dogru bulmuyorum..
öte yandan esimin teyzesi artik sinifta peruk takmadan ders verebiliyor bunuda dogru buluyorum..
nesi var bu dusuncenin?

Objektif bakmak farklı bir şeydir.Ama gri olmak omurgasızlıktır. Gri insan çıkarları doğrultusunda fikirlerini değiştirebilen ilkesiz insandır.

istediğin kadar yaz. anlamayacaklar..

kime göre neye göre demek istiyorum..
objektif bakmak mı demiştiniz? o zaman ben de buna kime göre neye göre demek istiyorum. size göre idam gelmeli ama gelmiyor, bunu yanlış buluyorsunuz. ben de idam gelmemeli diyorum. idamı getirmeyerek doğru yapıyorlar diyorum. hadi bakalım hangimiz daha tarafsız bakıyor? buna kim karar veriyor öyleyse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…