Erdoğan'a bin oda yetmedi

Meyve veren agac taslanir ne ya... Erdogan mi meyve veren agac

Yabancilar bize baska taraflariyla guluyorlar bazilari da sirf dini hassasiyeti yuksek diye bazilarinin kiskanildigini biseyler icra ettigini zannediyor... yazik...

Bir dusunurun sozu var. Din halklarin afyonudur...

Not: bunlar benim dusuncelerim polemige girmiyorum alintilamayin ugrasamam ve hatta okumam...

Bir tek Allah'tan korkuyordu hani? niye böyle birşey yaptırdı anlamadim Allah doyursun

Varsin demokrasi gitsin...basortusu ozgur ya o yeter...

Evet, o ruh halini halen anlamakta zorluk çekiyorum. Ben müslüman olsam daha çok karsi gelirdim akp'ye. Demek neymis? Din önemli degildir. Sadece gösterge önemlidir. Sekillendiricilik önemlidir. Basörtüsü ile güya dindar bir imaj veriyorlar. Diger taraftandan senin dinini istismar eden insanlara oy vermek.

Tekrar ban yiyecem bundan dolayi ama umrumda degil. Böyle tür insanlara müslüman degil, çikarici insan derim..

Bir tek Allah'tan korkuyordu hani? niye böyle birşey yaptırdı anlamadim Allah doyursun

Onu gordukce iyi ki ateistim diyorum... ben onurlu olmayi savunmak icin nir yaraticiya ihtiyac dahi duymuyorum, onlar yaraticiyi kullanarak onurlu olduguna insanlari inandirmaya calisiyorlar... yazik

Hay agzina saglik guzel kardesim...

Makyajla, giyimle kalsa yine iyi. Barlarda hoppala hoppala fondip yapan cinsleri var bunların hakkiyla kapansin. resmen sakiz ettiler. " basim kapali istedigimi yaparim " mantigiyla bakiyorlar. soylencek cok sey var da, iste ..

Herkesin kazanci farkli birinci olarak. Ben yapilanin dogru bisi oldugunu savunmuyorum ama bence once kendimize bi bakalim. "Vekiller 10bin lira basip tatile gidiyor, bense sadece bin liralik tatil yapiyorum bu yuzden daglar kadar fark var mesela" diyorsak bence dogru olmaz. Kuaformus manikur pedikurmus estetikmis pahali arabaymis tatilmis, luks takilmasini biliyoruz. Ama bazilari daha luks takilinca bu konuda abartinca, dinen uygun degil onca fakir varken etik degil demek yerine yine de en iyisi donup aynaya bakalim

Ya ayni sey mi ayni sey mi anlamiyorum. Luks yasiyosam kendi paramla yasarim. Kuafore tatile kendi paramla giderim ondan bundan cukkaladigim paralarla degil. Bu herif luksu senin benim paramla yasiyor. Ayni sey mi.ayni mi ya yeter

bugün benzin cafe ye girerken skinny jeanslı saten eşarplı türbanlıdan sonra.... neyse...
din tüccarları hakikaten

hakkı ıle kapansa ıbadetını yerını getırse kım ne dıebılırkı,ama kapalı gorunupte aramızda gezınen neler var nelerr ...

evet hakkını yiyemem tek saç teli yok
onu geç gecen kısa etekli altta siyah içi gözüken çoraplı bir türbanlı gördüm
yani yemin ederim mini idi
dalga mı alay mı :S
İstanbul Fatih bölgesinde çok var onlardan iyi çorabı varmış onun, bunlarda yok. Kocaman da gözlükleri var, kırmızı rujlari zaten doğuştan galiba

O son dediğini ruyanda görürsün ancak :)

Ayrıca bu konuda sana cevap verdim ben ama gormedin herhalde cevap gelmedi çünkü.

Valla Ak Parti'ye din istismarcisi diyorsunuz da biriniz de chpnin Atatürk mhpnin vatan millet istismarindan bahsetmiyor.

Daha önceki mesajlarimdan birinde ak Parti'ye oy verme nedenlerimi acikladim.

Çok sevdiğim bir abim demişti ki chpli biri ak partililerin olduğu yere gidip chpye oyverdigini soylese ak partililer en fazla konuşur. Ama ayni şekilde ak Partili biri gidip chplilerin içinde oyunu akpye verdihini soylese onh orda linc ederler sacini başını yolarlar.
Bu forumdaki durum aynen bu. Ya ayni dusuneceksin ya da dusunceni soylemeyeceksin.

Yani bu ülkede bir tek siz dusunup siz anliyorsunuz geri kalani cahil. siz o kadar buram buram sizsiniz ki biz cok avam kaldik kusura bakmayin forumun onde gelen aydınları.

Konu dine gelmiş yine. Öncelikle kendi adıma şunu söyleyeyim, elhamdülillah müslümanım. Allah beni bu yoldan ayırmasın inşallah. İnancım gereği haksızlığa göz yumamıyorum çünkü adaletsizliğe göz yummak beni de en az onlar kadar suçlu yapar içim almıyor halka zulmeden bir iktidarı sırf dini hassasiyeti varmış gibi göründü diye desteklemeyi. Bunları görerek hırsıza, yolsuza, katile hala kılıf arayan birinin onlardan farkı yoktur gözümde. İstikrar da istikrar evet istikrarlı bir şekilde yok oluyoruz. Bilmiyorum farkında mısınız Türklük diye bir kavram kalmasın istiyorlar. Ben arnavutum niye orda burda çıkıp benim dilim benim ırkım diye cıngar çıkarmıyorum? Çünkü andımızda da denildiği gibi NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. Türküm diyene... Türküm diyorum işte ötesi var mı? Sen ben o hepimiz bir sebepten ayrışırsak, kendi kültürümüzden özümüzden uzaklaşırsak yok olmaya daha açık olmaz mıyız? Aynı şeyi sen inançlısın sen inançsızsın şeklinde ayırarak da yapıyorlar.

Birinden açıkça bir kötülük görmedikçe kimse beni ilgilendirmez başkasına zarar vermediği sürece herkesin inancına saygılıyım ama akçılara bakıyorum mübarek sanki Allah'la anlaşma yapmışlar cennet onlara tahsis edilmiş gibi bir havaları var.. Ne biliyorsun cennette elin çinlisiyle karşılaşmayacağını? Veya başı açık olan herkes kafir midir? Kendini neye dayanarak üstün tutuyorsun? Bu en büyük günah değil midir? Gerçekten inançlı hakkı adaleti içine sindirmiş olan kimse, hiç kimse şu partinin bunca yıldır yaptıklarını görmezden gelemez, kılıf uyduramaz. Kim ne derse desin bunun adı çanak tutmaktır. Ama bunu yaparken şu hadisi de unutmasınlar "haksızlığa karşı susan dilsiz şeytan gibidir".

Bu bölümde bu konu çoooooook dile getirildi..Siz göremediyseniz bizim sorunumuz değil.
Evet şu an ki chp zihniyetinin büyük bir kesmi de Atatürk diyerek istismarcılığa soyunmuştur.

Fakat birileri umarım sizlere anlatabilir ki, chp tek başına iktidara gelmeyeli yüzyıllar oldu.
Yani şu an memleketin bu durumundan sorumlu değildir.
Ha başımıza bu zihniyetin çöreklenmesinin baş sebebidir de bu ayrı bir konu.

Altta kalınlaştırdığım kısım için ise, ben sizin cahil olduğunuzu asla düşünmüyorum..
Siz gayet bilinçlisiniz..Bu da sizi suç ortağı yapar..

İnandığınız dine ters ne varsa dolaylı olarak onu destekliyorsunuz.."Baş örtüsü serbest" ama pardon..

Çok yazık..Gerçekten çocukların geleceği mahvoluyor.

Cenneti de parsel parsel satar onlar

Ya ayni sey mi ayni sey mi anlamiyorum. Luks yasiyosam kendi paramla yasarim. Kuafore tatile kendi paramla giderim ondan bundan cukkaladigim paralarla degil. Bu herif luksu senin benim paramla yasiyor. Ayni sey mi.ayni mi ya yeter
Peki vekillerin bakanlarin vs ne kadar lukse kacabilecegini kim belirliyor canim?

Sen mi? Tek makam aracina mi binebilirler (halkin parasiyla alinan!), sadece X odali bina mi yapilabilir (halkin parasiyla!)
Yani kim belirleyecek bunu? Demek ki adamlarin yetkisi var. Hepiniz birden fakirleri halki dusunuyormus gibi kesildiniz bakiyorum da. Kendiniz vekil bakan olsaniz alasini sonuna kdr kullanirsiniz.
Kim karar veriyor bir ulkede bir basbakanin (halkin parasiyla!) Ne kadar harcayabilecegine dair? Yoksa sizce 0 harcama yapip siradan evde mi oturmasi gerekiyor.

O zaman hicbir vekil hangi partiden olursa olsun MESELA makam aracini bile kullanmasin, gitsin kendi parasiyla alsin, halkin parasi ya sonucta, ayip ayip!
E luksu de yasarlar, sizi elinize oyle firsat gecse Allah bilir siz naparsiniz halkin parasini

Ayrica adama laf ediyorsunuz ama genelde sizin gibiler chpnin kurucusu kemal'e toz kondurmaz. O nasil binalarda yasadi acep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…