Varsin demokrasi gitsin...basortusu ozgur ya o yeter...
Bir tek Allah'tan korkuyordu hani? niye böyle birşey yaptırdı anlamadimAllah doyursun
Evet, o ruh halini halen anlamakta zorluk çekiyorum. Ben müslüman olsam daha çok karsi gelirdim akp'ye. Demek neymis? Din önemli degildir. Sadece gösterge önemlidir. Sekillendiricilik önemlidir. Basörtüsü ile güya dindar bir imaj veriyorlar. Diger taraftandan senin dinini istismar eden insanlara oy vermek.
Tekrar ban yiyecem bundan dolayi ama umrumda degil. Böyle tür insanlara müslüman degil, çikarici insan derim..
din tüccarları işte...türbanmış... türbanda hem de ne türban akıllara zarar.. ben başı açık bayanım, ne öyle makyajım var, ne de giyimim.. baş örtüüsnün amacı gösterısten uzak durmaktır bunu bilin! stıletto gıyen turbanlı mı olur? kaşına kadar eyelıner ceken, kırmızı rujlar süren.. palyaço gibi en cart renklerle takılan..ve daha neler neler.. ne garıp kı takıldıgım sosyal aglarda ve dısarda, orda burda gördüğüm bayanların hepsı akçı
neyse...
'' bana ne ile gelırsen gel kul hakkıyla gelme''
Herkesin kazanci farkli birinci olarak. Ben yapilanin dogru bisi oldugunu savunmuyorum ama bence once kendimize bi bakalim. "Vekiller 10bin lira basip tatile gidiyor, bense sadece bin liralik tatil yapiyorum bu yuzden daglar kadar fark var mesela" diyorsak bence dogru olmaz. Kuaformus manikur pedikurmus estetikmis pahali arabaymis tatilmis, luks takilmasini biliyoruz. Ama bazilari daha luks takilinca bu konuda abartinca, dinen uygun degil onca fakir varken etik degil demek yerine yine de en iyisi donup aynaya bakalimimam osurursa cemaat sıçar... Devleti yönetenlerin mutevazi yasamda örnek olması gerekir. Kaldı ki senin benim aldığım maaşla yaşadığım lüx hayatla vekillerin yöneticilerinki arasında dağlar kadar fark var. Tek bir partiden bahsetmiyorum hepsi aynı bk.
Ya ayni sey mi ayni sey mi anlamiyorum. Luks yasiyosam kendi paramla yasarim. Kuafore tatile kendi paramla giderim ondan bundan cukkaladigim paralarla degil. Bu herif luksu senin benim paramla yasiyor. Ayni sey mi.ayni mi ya yeterHerkesin kazanci farkli birinci olarak. Ben yapilanin dogru bisi oldugunu savunmuyorum ama bence once kendimize bi bakalim. "Vekiller 10bin lira basip tatile gidiyor, bense sadece bin liralik tatil yapiyorum bu yuzden daglar kadar fark var mesela" diyorsak bence dogru olmaz. Kuaformus manikur pedikurmus estetikmis pahali arabaymis tatilmis, luks takilmasini biliyoruz. Ama bazilari daha luks takilinca bu konuda abartinca, dinen uygun degil onca fakir varken etik degil demek yerine yine de en iyisi donup aynaya bakalim
din tüccarları işte...türbanmış... türbanda hem de ne türban akıllara zarar.. ben başı açık bayanım, ne öyle makyajım var, ne de giyimim.. baş örtüüsnün amacı gösterısten uzak durmaktır bunu bilin! stıletto gıyen turbanlı mı olur? kaşına kadar eyelıner ceken, kırmızı rujlar süren.. palyaço gibi en cart renklerle takılan..ve daha neler neler.. ne garıp kı takıldıgım sosyal aglarda ve dısarda, orda burda gördüğüm bayanların hepsı akçı
neyse...
'' bana ne ile gelırsen gel kul hakkıyla gelme''
Olsun, başı kapalıbugün benzin cafe ye girerken skinny jeanslı saten eşarplı türbanlıdan sonra.... neyse...
din tüccarları hakikaten
evet hakkını yiyemem tek saç teli yokOlsun, başı kapalı
İstanbul Fatih bölgesinde çok var onlardanevet hakkını yiyemem tek saç teli yok
onu geç gecen kısa etekli altta siyah içi gözüken çoraplı bir türbanlı gördüm
yani yemin ederim mini idi
dalga mı alay mı :S
Bunu bende daha önce dedim Med. Cevap yok. Tek cevaplari "demokratik hakkimi kullaniyorum, oyumu istedigim sekilde veririm". Iyide o zaman 20 yil sonra demokratik oy birligi ile her yerde türban, cami yasak olursa, o zaman görürüm sizin demokratliginizi
O son dediğini ruyanda görürsün ancak :)
Ayrıca bu konuda sana cevap verdim ben ama gormedin herhalde cevap gelmedi çünkü.
Valla Ak Parti'ye din istismarcisi diyorsunuz da biriniz de chpnin Atatürk mhpnin vatan millet istismarindan bahsetmiyor.
Daha önceki mesajlarimdan birinde ak Parti'ye oy verme nedenlerimi acikladim.
Çok sevdiğim bir abim demişti ki chpli biri ak partililerin olduğu yere gidip chpye oyverdigini soylese ak partililer en fazla konuşur. Ama ayni şekilde ak Partili biri gidip chplilerin içinde oyunu akpye verdihini soylese onh orda linc ederler sacini başını yolarlar.
Bu forumdaki durum aynen bu. Ya ayni dusuneceksin ya da dusunceni soylemeyeceksin.
Yani bu ülkede bir tek siz dusunup siz anliyorsunuz geri kalani cahil. siz o kadar buram buram sizsiniz ki biz cok avam kaldik kusura bakmayin forumun onde gelen aydınları.
sanki Allah'la anlaşma yapmışlar cennet onlara tahsis edilmiş gibi bir havaları var.. Ne biliyorsun cennette elin çinlisiyle karşılaşmayacağını? Veya başı açık olan herkes kafir midir? Kendini neye dayanarak üstün tutuyorsun? Bu en büyük günah değil midir? Gerçekten inançlı hakkı adaleti içine sindirmiş olan kimse, hiç kimse şu partinin bunca yıldır yaptıklarını görmezden gelemez, kılıf uyduramaz. Kim ne derse desin bunun adı çanak tutmaktır. Ama bunu yaparken şu hadisi de unutmasınlar "haksızlığa karşı susan dilsiz şeytan gibidir".
Peki vekillerin bakanlarin vs ne kadar lukse kacabilecegini kim belirliyor canim?Ya ayni sey mi ayni sey mi anlamiyorum. Luks yasiyosam kendi paramla yasarim. Kuafore tatile kendi paramla giderim ondan bundan cukkaladigim paralarla degil. Bu herif luksu senin benim paramla yasiyor. Ayni sey mi.ayni mi ya yeter
Ayrica adama laf ediyorsunuz ama genelde sizin gibiler chpnin kurucusu kemal'e toz kondurmaz. O nasil binalarda yasadi acep...Ya ayni sey mi ayni sey mi anlamiyorum. Luks yasiyosam kendi paramla yasarim. Kuafore tatile kendi paramla giderim ondan bundan cukkaladigim paralarla degil. Bu herif luksu senin benim paramla yasiyor. Ayni sey mi.ayni mi ya yeter