Erdoğan'a bin oda yetmedi

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.742
Atatürk Orman Çiftliği’ne yapılan Kaçak Saray’ın arazisi içinde, Erdoğan’ın oturacağı evin inşaatında sona gelindi. İçinde havuz, sauna, masaj odası, şömine, gıda deposu ve 153 metrekarelik mutfağı olan konutta, dev bir kasa için de yer ayrıldı. Kasanın olduğu bölüm, özel bir geçitle yatak odası ve Erdoğan’ın çalışma ofisine bağlandı…

http://www.zaman.com.tr/medya_iste-erdogan-icin-yapilan-yavru-saray_2281771.html#

Sözcü gazetesinin haberine göre Atatürk Orman Çiftliği arazisine kaçak olarak inşa edilen Cumhurbaşkanlığı külliyesinde yapımı sürenCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin yaşayacağı konutun inşaatı tamamlanmak üzere. Konutta, yatak odasıyla bağlantılı geçişi olan, çalışma odası büyüklüğünde bir kasa odası yapıldığı da ortaya çıktı. Yatak odasındaki giyinme odasından, çalışma ofisine ve oradan da kasa odasına geçiş yapılabilecek. Bu geçiş koridorunun projeye sonradan eklendiği öğrenildi.

AŞÇI VE DİYETİSYENLER İÇİN ÖZEL BÖLÜM

Zehirlenme korkusu yaşayan Erdoğan’ın mutfak personeli için geniş bir alan bırakıldı. Gıda analizi için alınan cihazlar buraya konulacak.

AİLE BİREYLERİNE ÖZEL KORİDORLAR

Proje ile Ak Saray’ın yanına yeni bir saray yavrusu da ekleniyor. İnşaatı ve iç dekorasyonu süren Saray yavrusunun bir kanadı resmi görüşmeler için diğer bir kanadı ise konut olarak planlanıyor. Pencerelere güvenlik gerekçesiyle kurşun geçirmez cam takılacak. Pirinç ve kristal avizelerin aydınlatacağı Saray yavrusunda da yok yok… Saray yavrusunda, aile yemek odası, aile salonu, TV odası, aile kabul salonu, resepsiyon salonu da olacak. Aile bireylerinin kullanacağı koridorlar da ayrılmış durumda. Misafirler için de yatak odası ve süit odalar bulunuyor

http://www.zaman.com.tr/medya_iste-erdogan-icin-yapilan-yavru-saray_2281771.html

ee beyaz saray da kremlinde bunlar yok mu ? merak etmeyin aksaray erdogana kalmayacak...
bush a yeltsine kalmadigi gibi obama medvedev ve putinede kalmayacak

Size hangi mantıkla yaklaşmak lazım bilemedim yinede tüm sabrımla anlayacağınız dilden konuşayım. Aksaray 300 bin metre kare, beyaz saray 55 bin metre kare buna karşılık Amerika daha büyük ve nüfusu daha kalabalık olan süper güç olarak anılan bir ülke ve orada kişi başına düşen milli gelir 47.000 dolar. Türkiye'de ise kişi başına düşen milli gelir 13.000 dolar ve nüfus, yüz ölçümü bakımından daha küçüğüz artı uluslararası alanda Amerikanın yanında nasıl bir güç olarak adalandırılırız bilmiyorum.

Aradaki farkı anlayabildiniz mi? Şimdi bunun adı aç gözlülük değildir de nedir?

anlayacagim dilden anlatabildiginize göre benden bir farkiniz yokmus ne acii

görüslerimiz farkli bu bariz belli...
ama bu saldirganlik karsindakini aptal assagilik ezik görmek neden???
üslubunuza dikkat edin biraz..
mahalle kavgasi yapmiyoruz burda...
siz beni tanimiyorsunuz bende sizi
olayi kisisellestirmeyelim...

beyaza beyaz, siyaha siyah demek için bir görüşte olmamıza gerek var mı? Diyelim bir siyasi parti taraftarıyız, bu partinin yaptığı bir yanlışa yanlış diyemez miyiz?

Akpli olun olmayın farklı görüşte olmakla bunun ilgisi yok. Ülkemiz petrol krallığı zengin ülke değil. İnsanlar fakirlik çekerken ikibin odalı saraylar yaptırmak israftır! Günahtır! Ne islama uyar ne başka bir dine ne vicdana. Gösteriş müslümanlıkta yoktur.

Vallahi Amerika'yla Türkiye'yi bir tutup biz de yaparız ne var gibi bir düşünceye sahip kişiye anlayacağı dilden konuşmak lazımdı. Kesinlikle çok farklıyız ama amacım sizi kırmak değil. Benim hıncım hırsızlara arsızlara ve onlara çanak tutanlara.

simdi bende size empati yoksunu anlama özürlü kendi dogrusuna saplantili desem savunma olarakta abd yi gözünde bu kadar büyüten yaptiklarini mesru gören birine ancak böyle cevap verebilirdim desem hos olurmuydu :) ?

bencede cok farkliyiz ve benimde amacim kesinlikle sizi kirmak degil. benimde hincim sirf suan ülkenin basindakiler dini hassatiyeti yüksek insanlar oldudklari icin yaptiklari her icraatte art niyet arayan uluslararasi arenada bile kötüleyen en ufak bir acigini bulmak icin kirk dereden su getiren ama ona ragmen de yasam standartindaki artiyi görmezden gelenlere...

Ben hiçbir mesajımda sizin kullandığınız mahalle ağzını kullamadım. Ve mantığınıza algılamanıza gerçekten hayran kaldım. Cümlelerimden nasıl Amerikanın yaptıklarını meşru gördüğüm sonucuna vardınız? Özellikle bu soruma yanıt istiyorum.

İkincisi uluslararası arenada bizi kötüleyen kişi ben değilim hanımefendi sakin olun. Şöyle bi yabancı basına göz gezdirin ülkemizi kimlerin kötülediğini kimlerin bizi rezil ettiğini görürsünüz. Ya da görmezsiniz siz.

bende bunu diyorum iste
aksaray konusunda degil belki ama
hükümetin bazi icraatlerini bende onaylamiyorum
akp sempatizaniyim diye her yaptiklarina evet kesinlikle dogrudur oleeeyyy demiyorum yani! demem de.. bunu hep söylüyorum zaten...
ama ayni hassasiyeti karsimdakindende bekliyorum...
evet akp yi sevmiyorum ama su yaptigi bu yaptigi cok dogru mantikli yada ise yarar bisey olmus desinler.. birkez ya birkez cokmu??

mahalle agzini kimin kullandigi bariz ortada onu tartismaya bile gerek yok...

amerikanin yaptiklarini dogru buldugunuzu yazmadiniz evet.
ben bunu siz söylemissiniz gibi yaparak yani bunun sizin dusuncenizmis gibi yazarak, bunun insani ne kadar sinirlendirebilecegini göstermek istedim. cünkü sizde yukarda aynisini bana yaptiniz. umarim empatiyle tanismanin sokunu cabuk atarsiniz üzerinizden :))

evet yabanci basinda erdogan sevilmiyor hergun burda karikatürlerde yer aliyor kendisi dalga geciyorlar falan...
ama neden???
öncekilerle neden dalga gecmiyorlardi? birak dalga gecmeyi iki satir yazmiyorlardi.... niye aceba...

meyve veren agac taslanir...

simdiye kadar kimse disine dayanmiyordu bunlarin! sert kayaya toslayinca tutmayin avrupali enisteleri.....

Sizin adınıza sizin düşüncenizmiş gibi bir şey yazmadım ne diyosunuz siz?

Bir örnek verin desem?

ben abdyle turkiyeyi bir tutmadim böyle bir düsüncem yok [ayni sekilde rusyayla turkiyeyide bir tutmam]
her ülkenin kendine göre imkanlari vardir her yönden.....

beyazsaray ve kremlindede var dememin sebebi her ülkenin ihtisamli yapilari vardir
bunun ekonomiyle alakasi yok... öyle olsa 3 dünya ülkelerinde birak saraylari, basbakanlik konutlari bile olmazdi....

bir saray yapimiyla batacak ülke ister kücük olsun ister büyük, ülke olmasin zaten....

simdi anladiniz mi benim düsüncem gibi yazdiklarinizin benim düsüncelerimin yanindan bile gecmedigini
ve neden size empati yaptirdigimi

Kırmızıyla işaretlediğim cümlenizle Amerikayı bir tutuyorsunuz cümlemi aynı kefeye koyup da bunu hakaret gibi algılayıp gereksiz bir empati yaptırmaya çalışan sizsiniz. Açık açık hakaret ediyorsunuz ve güya bana empati yaptırıyorsunuz. Ama gördüğünüz gibi kimin hakaret ettiği, mahalle ağzıyla konuştuğu ortada. Aklınız sıra beni alt edeceksiniz. Benim derdim ne sizin ki ne? Bu komik diyaloğa nerden girdim bilmiyorum lütfen artık beni alıntılamayın.

niye ikiside ayni degil mi genel anlamda bakarsak?? ikimizde düsünemedigimikz birseyi düsünüyormusuz gibi gösterilmekten dolayi kendimizi savunuyoruz... evet empati yaptirmak istedim, ki gerek sizin benim düsündügümü sandiginiz gibi basit bir konuyla gerekse benim abartarak sizin düsünmüssünüz gibi yaptigim bir konuyla gereksiz yere karsinizdakinei assagilamaya calisip böyle düsünen birine anlayacagi dilden konusmak lazim diyerek hakaret etmeyesiniz...
herkesin düsüncesi kendine... elestirebiliriz ama hakaret edemeyiz. ben size hakaret etmedim orda örnek verdim ama siz acik acik assagiladiniz...

evet aklim sira sizi alt edicem.. (burda bile kendinizi üsstün görüyorsunuz) ah kötü ben.. ben kim oluyorumda sizin gibi ulu bir sahsiyetle tartismaya giriyorum ... ne haddime degil mi ?
"size hangi mantikla yaklasicam bilemedim", " anlayacaginiz dilden konusucam" son derece saygi cercevesi icindeki cümleler degil mi ....

evet uzadi ama igneyi kendine cuvaldizi baskasina...

sizde artik alintilamayin beni yeter bu kadar

güzel cevaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…