"Erdoğan'a beyaz başörtüsü göndereceğim"

evlimutluvecocukLuu

Bin Şükür 🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
643
703
103
"Erdoğan'a beyaz başörtüsü göndereceğim"

Özgecan Aslan'ın annesi Songül Aslan, her 3 sanığa da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesiyle ilgili konuştu.

03 Aralık 2015 Perşembe 14:58
Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen Özgecan Aslan'ın annesi Songül Aslan,"Hak ettikleri en büyük cezayı alacaklarını biliyordum. Özgecanımın kanı yerde kalmayacaktı" dedi. Songül Aslan, geçtiğimiz Şubat ayında matemlerinin simgesi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a siyah başörtüsü göndermişti. Cezanın açıklanmasının ardından ise beyaz başörtüsü göndereceğini söyledi.

“KIZIM GERİ GELMEYECEK”

Aslan, evinde gazetecilere yaptığı açıklamada, bekledikleri bir sonucun çıktığını söyledi. Kızının geri gelmeyeceğini ifade eden Aslan,"Hakkettikleri en büyük cezayı alacaklarını biliyordum. Özgecanımın kanı yerde kalmayacaktı. Yine de ben mutlu olmadım çünkü benim kızım geri gelmeyecek ama devletimizden Allah razı olsun. Hak ettikleri cezayı en yüksek şekilde aldılar"dedi.

http://m.yeniakit.com.tr/haber/erdogana-beyaz-basortusu-gonderecegim-110843.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…