- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
ayyy bayılazaaammmm....Artık neye cevap vereceksin ki? Cevap vermiyorum diyorsun:)
Bence de yorumunu yap geç fikir paylasımı bilmeyen için en güzel secenek.
nereye götürcen beniUstume alinmadim, icimden geldi kiz. Gel hele bisey dicem bak...
seçimde iyi para harcadı yanlız hükümet reklama hala bütçe kalmışmıki,demekki aş iş ekmekten daha önemlisi reklam filmi çekmekki birilerinin stadartı hiçç bozulmasınSecime rağmen butce fazlamiz varmis...
Yetisin gonsulaaaaaar...
Bknz.show tv..
seçimde iyi para harcadı yanlız hükümet reklama hala bütçe kalmışmıki,demekki aş iş ekmekten daha önemlisi reklam filmi çekmekki birilerinin stadartı hiçç bozulmasın
aaa öyle deme çok kibar reisi cumhurumuz varGariban köyşüye ''Ananı al da git'' sözü ne kadar nezaketli değil mi?
Açmıyor mu açamıyor mu?onca hakarete rağmen kimse erdoğana hakaret davası açamıyor
Sananeee....
Bananeeeee...
Hade hadeeee..
Bla bla bla sjabsiiwnss..
Yalniz salon erkeği lafina pek biguldum..
erdoğan insanlara negatif enerji veriyor artık bu bir gerçek,son yıllarda yaptığı aşırılıklarla oy kaybetti
Sananeee....
Bananeeeee...
Hade hadeeee..
Bla bla bla sjabsiiwnss..
Yalniz salon erkeği lafina pek biguldum..
uslup uslup dersiniz....ülkenin ilk seçilen cumhurbaşkanına uzun herif diye hitap edersiniz...
kimseyi keklemeyin, biraz kendiniz olun....
bir kaç gün önce başka bir topicti sanırım burada bulamadım biri uzun herif yazmış....yoksa uzun adam ın hakaret olmadığını bilecek durumdayım.... Davutoğlu da evet kısa bıcır bıcır allahın yarattığı ne yapalım yani...Uzun herif değil uzun adam deniyor ki bunu da çıkaran biz değil akp'liler. Yani "uzun adam" bir hakaretse bu hakareti bizzat Akp'liler etti, bak terbiyesizlere :) Davutoğlu da kısa adam mesela Kibariye'nin tabiriyle bıcır bıcır, küçücük :) Bunlar hakaretse suçluyu kendi içinizde arayın önce.
herif halk dilinde adam demektir zatenHerifi hakaret görüp millete ulusunlar demek.benim anam senelerdir babama hakaret ediyormus ya la
Allahim ne guzel kafalar bunlar.
bknz. ulumak: Köpek, kurt, çakal vb. hayvanlar uzun, iniltili, ağlar gibi bir ses çıkarmak.Hasan gibi baslicam uslubuna dikkat et diye
Ama gercekten berbat ya. Ulusunlar ne demek? Yok ben size soylemedim yok cuk oturdu. Soyledin mertce arkadinda dur bari. Hayatınız r
ananıda al git..Herifi hakaret görüp millete ulusunlar demek.benim anam senelerdir babama hakaret ediyormus ya la
Allahim ne guzel kafalar bunlar.
bi öğrenemediniz kibr olmasını labknz. ulumak: Köpek, kurt, çakal vb. hayvanlar uzun, iniltili, ağlar gibi bir ses çıkarmak.
hakaret bu cümlede yok , lütfen..
ananıda al git...
daha hakaretin ne oldugunu bılemıyorusn