Erdoğan: Ya siz de zerre kadar nezaket...

Secime rağmen butce fazlamiz varmis...
Yetisin gonsulaaaaaar...

Bknz.show tv..
seçimde iyi para harcadı yanlız hükümet reklama hala bütçe kalmışmıki,demekki aş iş ekmekten daha önemlisi reklam filmi çekmekki birilerinin stadartı hiçç bozulmasın

erdoğan insanlara negatif enerji veriyor artık bu bir gerçek,son yıllarda yaptığı aşırılıklarla oy kaybetti

Oy kaybetti kaybetmesine de kendisini savunacağım diye çırpınan çok hala. Gözleri açılır inşallah.

Sananeee....
Bananeeeee...
Hade hadeeee..
Bla bla bla sjabsiiwnss..
Yalniz salon erkeği lafina pek biguldum..

Evet sonuçta seçilmiş salon erkeği Erdoğan nezaketi bizden öğrenecek değil. Herkes işine baksın

uslup uslup dersiniz....ülkenin ilk seçilen cumhurbaşkanına uzun herif diye hitap edersiniz...
kimseyi keklemeyin, biraz kendiniz olun....

Uzun herif değil uzun adam deniyor ki bunu da çıkaran biz değil akp'liler. Yani "uzun adam" bir hakaretse bu hakareti bizzat Akp'liler etti, bak terbiyesizlere :) Davutoğlu da kısa adam mesela Kibariye'nin tabiriyle bıcır bıcır, küçücük :) Bunlar hakaretse suçluyu kendi içinizde arayın önce.

bir kaç gün önce başka bir topicti sanırım burada bulamadım biri uzun herif yazmış....yoksa uzun adam ın hakaret olmadığını bilecek durumdayım.... Davutoğlu da evet kısa bıcır bıcır allahın yarattığı ne yapalım yani...

Hasan gibi baslicam uslubuna dikkat et diye

Ama gercekten berbat ya. Ulusunlar ne demek? Yok ben size soylemedim yok cuk oturdu. Soyledin mertce arkadinda dur bari. Hayatınız r

Hasan gibi baslicam uslubuna dikkat et diye

Ama gercekten berbat ya. Ulusunlar ne demek? Yok ben size soylemedim yok cuk oturdu. Soyledin mertce arkadinda dur bari. Hayatınız r
bknz. ulumak: Köpek, kurt, çakal vb. hayvanlar uzun, iniltili, ağlar gibi bir ses çıkarmak.
hakaret bu cümlede yok , lütfen..

Herifi hakaret görüp millete ulusunlar demek. benim anam senelerdir babama hakaret ediyormus ya la

Allahim ne guzel kafalar bunlar.
ananıda al git...
daha hakaretin ne oldugunu bılemıyorusn

bknz. ulumak: Köpek, kurt, çakal vb. hayvanlar uzun, iniltili, ağlar gibi bir ses çıkarmak.
hakaret bu cümlede yok , lütfen..

ananıda al git...
daha hakaretin ne oldugunu bılemıyorusn
bi öğrenemediniz kibr olmasını la

yahu altınsa da o altın klozetleri değiştirmek sifonu çekmek kadar kolay senin için... Kimi yiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…