yok. bu kahvecinin karısı. çakma serpil çakmaklısürekli ocakta yemeği olan kadın demi.
ne hayranlığı neresinde hayranlık var haberin oyuncu tiyatrocu herneyse ünlü birisini es geçmeyip sohbet etmişler esprili şekilde..bunu anlamayıp açıklma yaptırıyosun bana yorum israfısın..Bu oyuncuya hayran olduğu kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
dizide dedikoducunun tekiydi
sevilecek tarafı yokki yeri gelir içki içer yeri gelir ibadetlerini yapar ikisinide mübah gösteren dizilerden...Bu diziyi bir ben sevemedim herhal
bende hiç izlemedim sevemedim izlemedim..Bu diziyi bir ben sevemedim herhal
öyle diyorsun da sayın cumhur başkanımız basbayağı izliyor iştesevilecek tarafı yokki yeri gelir içki içer yeri gelir ibadetlerini yapar ikisinide mübah gösteren dizilerden...
zaten hiç haram diye bi olayı yok bu dizilerin çoğunun...ramazanda sahur oruç..
düğünlere karşılıklı kadın erkek göbek atmalar dansözler ...aman neyse..
Belki de gerçekten öyle hayatlar olduğu içindir? Siz böyle yaşamıyorsunuz diye berbat bir durummuş gibi göstermeyin olayı lütfen.sevilecek tarafı yokki yeri gelir içki içer yeri gelir ibadetlerini yapar ikisinide mübah gösteren dizilerden...
zaten hiç haram diye bi olayı yok bu dizilerin çoğunun...ramazanda sahur oruç..
düğünlere karşılıklı kadın erkek göbek atmalar dansözler ...aman neyse..
sende bendensin kankabende hiç izlemedim sevemedim izlemedim..
hayat böylelerine güzel işte..Belki de gerçekten öyle hayatlar olduğu içindir? Siz böyle yaşamıyorsunuz diye berbat bir durummuş gibi göstermeyin olayı lütfen.
:)) verecek cevap olmayınca hakaret.Bak Emine en sevdiğin oyuncuyu bulduk
bu cümle ne anlama geliyor ,ayrıca sevsin ne var bunda
senin açıklamana ihtiyacım yoktu
yorum israfıymışım sende sazansın sanırım her yoruma atladığına göre
ilk hakareti eden kimdi ortada zaten:)) verecek cevap olmayınca hakaret.
yorum israfı hakaret değil onu söyliyimde birdaha gardını ona göre al.ilk hakareti eden kimdi ortada zaten
ben sadece gereken cevabı verdim
yorum israfı nedir allah aşkına yeni mi türettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?