Erdoğan ‘sahaya indi’: Bana bak, başkanlık sistemi başlıyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ‘partili cumhurbaşkanlığı’ için sahaya ilk kez indi.

Fotoğraf: Reuters

Kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın görev yaptığı Kadın ve Demokrasi Derneği’ni (KADEM) ziyaret eden Erdoğan, dernek üyesi gençlerle otobüste bir araya geldi.

Burada gençlerle konuşan Erdoğan, “Bana bak başkanlık sistemi başlıyor. Ona göre çok çalışacaksınız. Tamam mı?” dedi.

Gençlerin Erdoğan’a yanıtı ise “Biz de varız” oldu.

Erdoğan’ın ‘partili cumhurbaşkanlığı’ kampanyası için 40 ilde toplu açılış ve miting düzenleyeceği, aynı zamanda televizyona da çıkacağı açıklanmıştı. ‘Evet’ propagandasının şubat ayı ortalarından itibaren yapılacağı biliniyor.
http://www.diken.com.tr/erdogan-sahaya-indi-bana-bak-baskanlik-sistemi-basliyor/

Hala Cumhurbaşkanı ve mevcut anayasaya göre suç işliyor, o yasaları takmıyor biz niye takalım şimdi, işe bak ya. Sabah sabah canımı sıktın chess :S bazen diyorum keşke bu ülkede doğmasaydım, dili bilmeseydim , en azından böyle şeyleri okuyup mutsuz olmak yerine, kendi hayatımdaki ufak aksaklıkları dert eder, onlara enerjimi harcardım. Hayır buna enerjı harcıyoruz da ne oluyor gerçi, sıfıra sıfır elde var sıfır.

“Cumhurbaşkanı sıfatıyla, Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma,Anayasaya, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılâplarına ve lâik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalacağıma, milletin huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerinden yararlanması ülküsünden ayrılmayacağıma, Türkiye Cumhuriyetinin şan ve şerefini korumak, yüceltmek ve üzerime aldığım görevi tarafsızlıkla yerine getirmek için bütün gücümle çalışacağıma Büyük Türk Milleti ve tarih huzurunda, namusum ve şerefim üzerine andiçerim.”

Suç işlenmesin diye referanduma gidiyoruz ya zaten, bknz anayasayı fiili duruma uydurmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…