Erdoğan, o pankartı görünce otobüsü durdurdu

Bu ne yahu sevginin de bir derecesi vardır. Babasının oğlu gibi annesiyle kıyaslamak annem gibi kokuyorsun demek ne demek nereden biliyormuş Erdoğan'ın kokusunu. Anne hiçbirşeyle kıyaslanamaz. Kaldı ki başbakanın halkına övgüler yağdırması lazım, ama halk kendi seçtiği ve zaten saygı göstermesi gereken, oylarıyla o makama geldiği için minnettar olması gereken başbakanın önünde eğiliyor. Bu millet kimsenin kölesi, hizmetkarı değil ki. Ben neden ona bu kadar coşkulu pankartlar yazayım annemle mukayese edeyim aşırı abartılı. Çok üzgünüm ki bu insanlar Erdoğan'ın umrunda bile dğeil o Ağrıda ki seçimde kazanmanın peşinde menfaat yani normal zamanda gelsin Ağrıya dertlerini dinlesin yardım etsin görelim. Seçim zamanı bir gün de 4 il gezen başbakan Soma'ya ertesi günü öğlen gidebildi. Her yere helikopterle gidebiliyor oysa ki kendi menfaati söz konusu olunca.

Seviyorlar sevgilerini böyle göstermişler. Başbakanı seven çok seviyor çünkü, çevremdeki tatışmalardan gözlemlediğim bu... Ben yalakalık olarak algılamadım, sevgilerini böyle göstermişler(ki ben pek hazetmem)... de ben şunu garipsedim o eve davet eden kadın o kadar korumayı yarıp nasıl davet edebilmiş...

tebrik ederim tarafsız güzel bi yrm olmuş....

Anam garip anam çilekeş anaammm erkeğe anne kokusu yakıştırması beyin terk bu neyin kafası acaba bunlar ne içiyosa ondan istiyorum barmen ayranmı ki

Son düzenleme:
Himmm...
Cok ilginc millet olarak bir kere daha nerede oldugumuzu gorduk...
Anne gibi kokan bi basbakan entresan!!!

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Sen sevmeye devam et....... en fazla olacağın taşeron işçisi olmak

La oğlum ne ara kokladınız adamı laArtık yalakalık olsun diye ne yapacağını şaşırdı insanlar

başbakanın çok hoşuna gitmiş anlaşılan otobüsü durdurup, foto çekildiğine göre

Hüloggg lafı çok iğrenç ya artık okumaya duymaya tahammül edemiyorum.
Ha bir de hüloğğ diyip bir kısmı kast ederek ayrım yapıp rte yi aynı konuda eleştirenler de ayrı bi olay :)

Basbakan boyle sevilir mi ya? Erdogan oldugu icin degil. Ama bu kadari da normal degil. Insanlar cok tuhaf gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…