Erdoğan, o pankartı görünce otobüsü durdurdu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898

Erdoğan, dün partisinin, Ağrı Adliye Sarayı Dörtyol Kavşağı'nda düzenlediği mitingin ardından havalimanına hareket etti.

Küpkıran Köprüsü mevkisinde kendisini karşılayan çocuklara oyuncak ve satranç takımı dağıtan Erdoğan, talep üzerine kadınlara da oyuncak verdi.

Başbakan Erdoğan, 100. Yıl Mahallesi'nde de yolda kendisini karşılayanları selamladı. Burada, Nurcan Yür isimli kadın, Başbakan Erdoğan'ı evine davet etti.

Bunun üzerine seçim otobüsünden inen Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet etti. Başbakan Erdoğan, daha sonra, 7 çocuk annesi Yür'ün evine konuk oldu.

Nurcan Yür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Başbakanımızı yolda iki saat bekledim. Başbakan gelince önünü kestik. Eve davet ettim. 'Evin yakın mı, müsait mi?' dedi. Müsait dedim. Geldi, oturdu, elini öptüm, çay içtik, muhabbet ettik. Başbakanı çok seviyoruz canımız ona kurban olsun" dedi.
Ardından, Başbakan Erdoğan, aynı mahallede yaşayan Nusrettin Bengi'nin evine de konuk oldu.

PANKARTI GÖRDÜ, OTOBÜSÜ DURDURDU

Evden çıkarken burada kendisini bekleyenlere seslenen Erdoğan, "Hepinizin evini dolaşmak isterdim fakat nasip böyle oldu. İnşallah bir daha ki gelişte de diğer evlerden birine uğrarız. Gelir bir çayınızı içeriz" diye konuştu.

Daha sonra havalimanına hareket eden Erdoğan, yol güzergahında "Başbakanım annem kokuyorsun. Onun gibi içten ve pazarlıksız seviyorsun" pankartını açan grubu görmesi üzerine otobüsü durdurdu. Erdoğan, pankartla otobüsün önüne gelen grupla fotoğraf çektirdikten sonra buradan ayrıldı. milliyet

Hüloooggggggcanlar görev başında :)
Çok güldüm ben bu habere yaa :) yazzık anne kokusundan mahrum yetişmek böyle olsa gerek :)

ne güzel dile getirmişler sevgilerini....imrendim...tayyip candır....bb nı sürekli kötülemeye çalışanlara kapak gibi haber.......

Allah akıl fikir versin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pankartta ilginc olan uc sey var... Birincisi Erdogan kadin parfumu mu kullaniyormus acaba merak ettim..:26: Ikincisi ayni pahalli parfumden Agrinin butun kadinlari da mi kullaniyorlarmis acaba? Ucuncusu de bu parfum ne keskinmis ki basbakandan once kokusu oralara kadar gelmis ve pankartini bile hazirlayabilmisler.. Yalakalikta sinir tanimiyoruz vesselam.. Milletin akil sagligindan suphe etmiyorum da yalakaligin dozu nerelere kadar cikabilir ona hayretler icindeyim..

:
Hahaaaa yakında anne kokusu diye satılır ucuz parfümcülerde adıda hüloooğğğğ olur :)

Şu anda haberi arkadaşlarla okuduk gözyaşlarımız sel oldu duygu patlaması yaşıyoruz annem gibi kokuyosun

hem komık hem acı ... durum o kadar vahım kı mıllet nasıl yalakalık yaparım dıye sasırmıs durumda

:

Hahaaaa yakında anne kokusu diye satılır ucuz parfümcülerde adıda hüloooğğğğ olur :)

Hahahaha... Artik heryerler Erdogan Erdogan, pardon, anne anne kokar gari.. Hayir, acaba hakketen de koklamayi akleden olmus mudur ki? (biz basbakanimizi kokusundan taniriz filan olduk yani..)

ne güzel dile getirmişler sevgilerini....imrendim...tayyip candır....bb nı sürekli kötülemeye çalışanlara kapak gibi haber.......

Görüntü kayıtlarıyla yapılan haberler kötülemeye girmiyor sanırım ki. Haber alma özgürlüğü kapsamına giriyor. Gördükleriniz hoşunuza gitmiyorsa bu haberi yapanlardan kaynaklanmıyor.

"Başbakanım annem kokuyorsun. Onun gibi içten ve pazarlıksız seviyorsun"

ana hakaret etseydi daha iyiydi. bir erkeğe kadın benzetmesi. gay dese fark etmez yani.

millet iyice saçmaladı ya.

Hahahaha... Artik heryerler Erdogan Erdogan, pardon, anne anne kokar gari.. Hayir, acaba hakketen de koklamayi akleden olmus mudur ki? (biz basbakanimizi kokusundan taniriz filan olduk yani..)

:) ayy sabahtan beri gülüyorum valla :)
orantısızyalakalık bu başka bişey değil :)
Kolayını bulsalar elini eteğini öperler, yalakalıkta sınır tanımıyorlar.

Sanırım anne kokuyosun,kefene bile senin için girerim deyip kefenle karşılamanın sebebi anlaşıldı :)
Karşılıksız tek sevgi anne baba sevgisidir gerisinde mutlaka bir çıkar vardı diye boşuna dememişler.
Kaçak yapın mı yıkılmasın sarıl kefene git karşıla bb'nı tamam :)
Millet hangi ara bu kadar aciz oldu anlamak güç.

Rize Belediyesi, Alipaşa Köyü sahilinde kurulu olan, 'Ensar Çay Satış Reyonu ve Çay Evi' adlı işyerinin kaçak olduğunu belirleyerek yıkımına karar verdi. Tabelasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı, çevresindeki beton elektrik direklerine yapıştırılmış posterleri yer alan büfenin çevresinde bu sabah güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından yıkım ekipleri çalışmaya başladı. Yıkıma tepki gösteren büfe sahibi Kadem Fener, jandarma engelini aşarak görevlileri durdurmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Kadem Fener’in eşi Meral Fener de gözyaşları içerisinde ekiplere tepki gösterdi.

“KEFENİ İLE DESTEK VEREN ADAMI BU HALE GETİRİYORLAR”

Büfe sahibi Kadem Fener, 4 ay önce Sivil Toplum Platformu üyelerinin yolsuzluk operasyonları ile hedef alındığını ileri sürdükleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için düzenlenen 'Rize milli iradeye sahip çıkıyor' mitingine kefen giyerek katıldığını hatırlatarak şunları söyledi:

“Başbakanımıza kefeni ile destek veren adamı bu hale getiriyorlar. Bu yıkım kararını alanların böyle yerleri var. 3 yıldır yıkım kararı çıkan yerler yıkılmıyor. Bu devletin üzerindeki devlet kimdir ki bizim üzerimize geliyor. Vergi levham, kira sözleşmem, su ve elektrik bağlantı belgem var. Devlet bize yol ve izin vermiş ama devletin üzerindeki bir güç burayı yıkıyor.”

Büfenin tabelasında yer alan Başbakan Erdoğan’ın fotoğrafı ile ilgili konuşan Kadem Fener, “Başbakanımızın bizim gönlümüzde resmi var. Kapısında İslam sancağı tabelası ile Başbakan’ın fotoğrafının olduğu bir yeri yıkacak güç kimdir bunu merak ediyorum” diye konuştu.

Kadem Fener ve eşinin bölgeden uzaklaştırılmasının ardından Rize Belediyesi ekipleri 2 saat içerisinde büfenin yıkımını gerçekleştirdi.

Cumhuriyet.

Sevgilerine bir sözüm yok, sevebilirler, her insan kendine yakın bulduğu bir lideri sevebilir, onu evinde ağırlamak isteyebilir.
Zamanında bende rahmetli Turgut Özal'ı çok tonton bulurdum fakat canım sana feda, annem babam sana feda gibi sözleri abartı buluyorum.

Benim canım ya Allah yoluna, ya vatan uğruna feda olabilir, duygusal bakacak olursam da birde evladım için. Gerisi ötesi berisi yok benim için.

Mune gerçekten sevdikleri için mi yoksa yalakalıktan yapılmış birşey mi? sence.
Ölmeden kefen giyip öldüğünü zannedenler, sevmeden pankartta açarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…