Eki Görüntüle 1135250
Erdoğan, dün partisinin, Ağrı Adliye Sarayı Dörtyol Kavşağı'nda düzenlediği mitingin ardından havalimanına hareket etti.
Küpkıran Köprüsü mevkisinde kendisini karşılayan çocuklara oyuncak ve satranç takımı dağıtan Erdoğan, talep üzerine kadınlara da oyuncak verdi.
Başbakan Erdoğan, 100. Yıl Mahallesi'nde de yolda kendisini karşılayanları selamladı. Burada, Nurcan Yür isimli kadın, Başbakan Erdoğan'ı evine davet etti.
Bunun üzerine seçim otobüsünden inen Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet etti. Başbakan Erdoğan, daha sonra, 7 çocuk annesi Yür'ün evine konuk oldu.
Nurcan Yür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Başbakanımızı yolda iki saat bekledim. Başbakan gelince önünü kestik. Eve davet ettim. 'Evin yakın mı, müsait mi?' dedi. Müsait dedim. Geldi, oturdu, elini öptüm, çay içtik, muhabbet ettik. Başbakanı çok seviyoruz canımız ona kurban olsun" dedi.
Ardından, Başbakan Erdoğan, aynı mahallede yaşayan Nusrettin Bengi'nin evine de konuk oldu.
PANKARTI GÖRDÜ, OTOBÜSÜ DURDURDU
Evden çıkarken burada kendisini bekleyenlere seslenen Erdoğan, "Hepinizin evini dolaşmak isterdim fakat nasip böyle oldu. İnşallah bir daha ki gelişte de diğer evlerden birine uğrarız. Gelir bir çayınızı içeriz" diye konuştu.
Daha sonra havalimanına hareket eden Erdoğan, yol güzergahında "Başbakanım annem kokuyorsun. Onun gibi içten ve pazarlıksız seviyorsun" pankartını açan grubu görmesi üzerine otobüsü durdurdu. Erdoğan, pankartla otobüsün önüne gelen grupla fotoğraf çektirdikten sonra buradan ayrıldı. milliyet
Akıl sağlığı denilen bir şey kalmadı ülke de
akıl sağlığı ile ne alakası var. insan sevgisini her türlü gösterebilir. ba aşağılama neden bu çekememe neden. saygı duyun
Pankartta ilginc olan uc sey var... Birincisi Erdogan kadin parfumu mu kullaniyormus acaba merak ettim..:26: Ikincisi ayni pahalli parfumden Agrinin butun kadinlari da mi kullaniyorlarmis acaba? Ucuncusu de bu parfum ne keskinmis ki basbakandan once kokusu oralara kadar gelmis ve pankartini bile hazirlayabilmisler..Yalakalikta sinir tanimiyoruz vesselam.. Milletin akil sagligindan suphe etmiyorum da yalakaligin dozu nerelere kadar cikabilir ona hayretler icindeyim..
:
Hahaaaa yakında anne kokusu diye satılır ucuz parfümcülerde adıda hüloooğğğğ olur :)
ne güzel dile getirmişler sevgilerini....imrendim...tayyip candır....bb nı sürekli kötülemeye çalışanlara kapak gibi haber.......
Hahahaha... Artik heryerler Erdogan Erdogan, pardon, anne anne kokar gari.. Hayir, acaba hakketen de koklamayi akleden olmus mudur ki? (biz basbakanimizi kokusundan taniriz filan olduk yani..)
Sevgilerine bir sözüm yok, sevebilirler, her insan kendine yakın bulduğu bir lideri sevebilir, onu evinde ağırlamak isteyebilir.
Zamanında bende rahmetli Turgut Özal'ı çok tonton bulurdum fakat canım sana feda, annem babam sana feda gibi sözleri abartı buluyorum.
Benim canım ya Allah yoluna, ya vatan uğruna feda olabilir, duygusal bakacak olursam da birde evladım için. Gerisi ötesi berisi yok benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?