- 20 Mart 2008
- 141.338
- 212.659
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Biraz değil hiç olmaması gerekirdi.Faiz zaten haram ister düşük ister yüksek olsun.
dinen gerekli lafi biraz komik olmuş
Ciddi kayıp yaşadılar 5 lira düşmesi enteresan yani.
Evi arabayı satıp alanlar varmış ya, cok üzüldüm.. bu ülkede her an her şey anormal seyredebiliyor ne garip dimiCiddi kayıp yaşadılar 5 lira düşmesi enteresan yani.
Dün takip ettik hep saniyelik değişti herşey yetişmek mümkün değildi artık.Evi arabayı satıp alanlar varmış ya, cok üzüldüm.. bu ülkede her an her şey anormal seyredebiliyor ne garip dimi
Cunki yukselince de zarardasin, bu sekilde normal olmayan yollardan dusurulunce de. Arap ulkelerinden borcla alinan milyarlarca dolari iki gecede robot makinalarla 3.65 e kadar fiyatla satip dusurulen dolar bu halkin cebinden cikiyor. Zengin de olsan, fakir de. Ne karsiliginda geldigi belli olmayan bu borcu bu halk odeyecek. Ya da bu gidisle Arap ulkelerinin somurgesi haline gelecek. Kimse ucak dolusu parayi kara kasina, kara gozune gondermez.İyi oldu onlara. Millet aç kalacaz diye korkarken birileri zengin olacaz diye dolara koştu.
Asla ne bir paket fazla un aldım, ne altın dolar aldım. Tam tersi bu ramazan ayında kaç koli yapabiliriz durumu iyi olanlardan destek alalım fazla olsun diye hesaplar yaptık eşimle.
Aç gözlü olanlara iyi oldu bu düşüş...
Ayrıca bişey dicem ya. Pardon yükselince beddua ediyorlar, düşünce beddua ediyorlar hayırdır dertler ne????
Ne olması isteniyor, yükselsin mi düşsün mu millet bir acayip!
Afrika'yı geçecez diyenler şimdi üzülüyor Afrika'nın gerisinde kaldık diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?