• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan kızına böyle veda etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Erdoğan kızına böyle veda etti
Sitene Ekle
erdogan-kizina-boyle-veda-etti-7034192.Jpeg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar, İstanbul'da düzenlenen nikahla dünyaevine girdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikaha yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda davetlinin katılırken, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu şahitlik yaptı. Nikah töreni sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan bir duygusal bir konuşma yaptı. Erdoğan, “Sümeyye’ye çocukken ‘ceylanım’ derdim, ‘gözümün nuru’ derdim. Şimdi bir ceylan gibi yuvadan ayrılıyor” dedi.
http://www.milliyet.com.tr/erdogan-kizina-boyle-veda-etti-gundem-2245390/

Sende tam bi " bir derdim var topiginde herkesin sovdugu cadi-pis-cirkef-oglunu paylasmak istemeyen tuh kaka kaynana" potansiyeli goruyorum.:skandal:
Başka laf yokmuydu az söylemiş in :tokat:
Bdv yi izlemeyin diyorum gerçek değil yavrum onlar : p

Oğlan vermekte zor bu devirde nasıl verecez Allahım yarabbim nasıl. Aramıza başka kadın girecek resmen :olamaz:

aslına bakarsan damat olmak daha zor bu aile için, düşünsene tr nin en nufüslü ailesinin kızını alıyosun, dünürü olmak bile zor, topluma karşı bile her hareketine dikkat etmek zorundasın, sorumlulukları çok büyük

aslına bakarsan damat olmak daha zor bu aile için, düşünsene tr nin en nufüslü ailesinin kızını alıyosun, dünürü olmak bile zor, topluma karşı bile her hareketine dikkat etmek zorundasın, sorumlulukları çok büyük
Göz önündeki aileler için zor tabi.Ama göz önünde olmayı secip secmemk kendi ellerinde birazda.Evlendi tmm daha gormeyiz belki : )

Valla chess kendileri hareketlerine dikkat ediyorlar mi ki dunurleri etsin :-) guldum valla aksam aksam

Saraydan uctu kiz :( Allah mutlu mesut etsin..en az 3 bebek bekliyoruz ama babasinin yuzunu kara cikarmasin. Huzurlu mutlu bir omurleri olsun

Ceylanim diye severmis. Şehit anneleri de yavrum kuzum diye severdi. 23 nisan kutlanmaz şehit var diye. Ne hikmetse dün 8 şehit verdik. Bugün düğün yapıldı. Pes

Nasıl etkilendim gözlerim doldu
Helikopter de ölen insanların ailelerine üzüldüğümden daha fazla duygulandım
Az mı ya 6 kişinin davet edildiği sekiz şahitlik prenses Sümeyye yaraşır bir düğün ve babasının kızı evleniyor :KK42:
Nasıl olsa her gün gençler ölüyor sıradan bir şey
Her gün prensesler evlenmiyor:KK30:
Eeee gelinliğinin neresinde kalmıştık

Düğün çalgılımı olmuş? Bilmiyorum öyleyse eğer ayıp edilmiş. Ama sade bir nikahsa ayıplanacak bişey göremiyorum.

Nasıl etkilendim gözlerim doldu
Helikopter de ölen insanların ailelerine üzüldüğümden daha fazla duygulandım
Az mı ya 6 kişinin davet edildiği sekiz şahitlik prenses Sümeyye yaraşır bir düğün ve babasının kızı evleniyor :KK42:
Nasıl olsa her gün gençler ölüyor sıradan bir şey
Her gün prensesler evlenmiyor:KK30:
Eeee gelinliğinin neresinde kalmıştık

O şehitler bu ülkenin evladı değil nasıl olsa adamlar Relax. Doğarken Ağlamış insan bu son olsunmus

Back