laiklikmi olsa iyi canımm iktidara gelsin chp 6 ay sonra baş örtüsüne ezana din derslerine takar kafayı yahu fıtratları dinsizlik diyorum başka yokk .. herkeslerde beni kapalı bir bayan sanacak değilim .. ben .. belirteyimde ..
oooo bu böyle uzar gider yayın organları evet bu ülkede bir zamanlar doğan grubu vardı halada varda forsu kalmadıı bitirdiler allaha şükürr. o saydıkların 13 sene evvelde vardıı . nerdeydin o zamannn ..kii bir üstte saydıklARIN DA YOKTUU ÇÖPLÜK SU AKMAMAlarr.. o kadar çok varki boşver güzelim yaa..
laiklikmi olsa iyi canımm iktidara gelsin chp 6 ay sonra baş örtüsüne ezana din derslerine takar kafayı yahu fıtratları dinsizlik diyorum başka yokk .. herkeslerde beni kapalı bir bayan sanacak değilim .. ben .. belirteyimde ..
Hangi birini alıntılayacağımı bilemedim yine. Neyse zaten döndürüp dolastırıp aynı seyi yazmıssınız o yuzden alıntıya da gerek yok. Tek cevap yeter
Akp'nin yaptıgı iyi şeyler yok mu onları neden gormuyorsunuz diyorsunuz.
Elbette var. Sağlık alanında iyi anlamda reformlar yapıldı, begenebileceğim projeler yapıldı, cogu belediye iyi calısıyor, kürdüm demeye utanan insanlar vardı şimdi gururla söyleyebiliyorlar (ha bunun ayrı bir boyutu da olustu tabi neyse), toki konutlarıyla bir cok insan ev sahibi yapıldı, ekonomik krizi hafif atlattık vs vs.
Ama bunlar yanlışlarının yanında devede kulak ki bunları da babasının hayrına cebinden yapmadı senin benim vergimle yaptı, yapmak zorundaydı ki yaptı.
Şimdi yanlışlarından da bahsedelim.
Tüm yayın organlarını ele geçirdi, yargıyı ele geçirdi. Hakkında yazılan her olumsuz eleştiri sonucu insanlar işlerinden kovuldu yetmedi bir cok gazeteci, öğrenci içeri girdi. Baskıcı bir rejim olusturdu.
Balyoz, ergenekon adı altında tum tsk çökertildi sonrada kandırılmışız dedi bu kadar basit mi insanları onursuzlastırmak hayatlarını mahvetmek?
Sınavların cogunda kopyalar şaibeler gundeme geldi. Kendilerine yakın tum isimler bakanlıklarda devletin kurumlarında yuksek makamlarda işe alındı. Bir cok insanın hakkı yendi.
Of neyse içim şişti daha fazla uzatmayacağım.
Maaşlar yukseldi bilmem ne de denmiş.
Maaşlar yukseldi de ekmek yerinde mi saydı? Enflasyonun ne oldugundan haberiniz var mı sizin?
Benzinden ne haber peki?
Bunlar basit şeyler değil. Masonlar Dinimizi elimizden almak için bin tane oyun oynadilar bize taa Osmanlı'dan beri. Ak Parti sadece dindar bir parti olsaydı Refah Partisi gibi cılız kalırdı. Tek mesele başörtüsü degilZaten akp nin basta kalmasının sebebide bu.
Ya diğerleri gelirde basörtüsüne ezana takarlarsa diye akp ye oy veriyorsunuz.
O saydıgınız sağlıkmış, sıra beklememekmiş, suların akmasıymış falan hepsi faso fiso.
Bir kez daha kanıtladınız tesekkurler.
Enflasyonun 2002 den once su an ne durumda olduğundan haberimiz var, sizin var mı? Tüm yayın organlarını filan ele geçirmedi, hala T.C Başbakan ve Cumhurbaşkanına hakarete varan yazılar ve hatta yalan haberler yapabiliyorlar. Medya algısı oluşturma ve tum medyayı elinde tutma olayı eski darbeci hükümetlerin işidir. Balyoz ve Ergenekon'dan vazgecilmemeli zaten o ayrı konu. İşe almalarda adam kayirma yapıldı diyorsunuz, bunun alasını eski hükümetler yaptı. Sınavlardaki şaibe diyorsunuz, bu şaibeler eskiden çatır çatır yapılıyordu, şu an ortaya çıkartıldı ve son verildi!
Yaptıkları hizmetler bizim vergilerimizle, evet. Lakin bu vergileri eskiden de veriyorduk ve hiçbir hizmet bulamiyorduk. İnsanlar islerinden olmuşmuş. Kim işinden olmuş? Ahh ahh, 90 lı yıllarda eşi başörtülü olduğu için işlerine son verilen tsk mensuplari, başörtülü olduğu için işinden atılan memurlar.... bunlari görmeyin zaten. Baskıcı reJim 2002 den önceydi asıl
Benim için esas mesele yaptiklari olumlu gelismelerdir ve benim için artısı eksisinden çoook daha fazla. Eskiye bakmaliyiz ki, nerden nereye geldigimizi görelim. Bence bakmaliyiz eskiye. Biz nasıl diyorsak, bir zamanlar ezan türkçe okunuyormuş diye, bizim çocuklarımız da ilerde inşallah, eskiden darbe diye bişey varmış, eskiden başörtüsü yasaklanmış diye konusacaklarBenim yazdıklarımdan hangisinde eskiden iyiydik, eskiden zengindik akp geldi bizi fakirleştirdi diye bir sonuc cıkardınız?
Eski hükümetler calmıyordu, eski hukumetler adam kayırmıyordu diye nerede dedim?
Her hangi bir partiyi, hükümeti veya şahsı övdümmü ki gelip bana manasızca eskilerde yaptı diyorsunuz?
Eskiler umurumda değil.
Zaten cocuktum ve hatırlamıyorum.
Ben şimdiye bakarım.
Çünkü geçmişimi değiştiremem.
Bir sey yapabilecek gücüm varsa bu ancak gelecek içindir.
Ne diye gelip gelip eskileri anlatıyorsunuz?
Dinim için yaşıyorum çünkü.Ayyyy gene 'dininiz'e getirmişsiniz konuyu.
Ben susuyorum tamam en guzel sizin partiniz en iyisi sizin dininiz.
Pai :)
Dinim için yaşıyorum çünkü.