- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
olmazmı canım zararları var elbett seçmeni bunu bilmiyormu benim kızdığım nokta seçmenlerini bişi bilmeyen kör kütük bağlanmış toplulukk sanmalarıı.. elbet var ve olacakta hatalarıı..
Allah tan su tweeter lanetini evimize sokmuyorum.Sabah haberini bile tweetle sunuyorlar.Bu nedir yahuuuTuvalet terligi bi hakaret degildir sosyal medyada bir espridir. Genel bi espri hani capsler falan varya onlardan.
Benden alinti yapip degisk degsk konusan sizsiniz cevap vericem tabiki sizin tarzinizla. Sizin tarzinizla size yazinca ama ben senin uslupla konusuyorum bik bik diyosunuz... okudugunuzu anlamanizi tavsiye ediyorum...
ben sizin şahzınıza söylemedim zatenn kii.. foto konusuna gelince akp ile açılan alaylı her konuya koyuyorum bu tarz fotağraflarr..siz derken? ciddi söylüyorum ne chp ne mhp ne de hdp sempatizanıyım ve oyumu bu üç partiye de asla vermiycem.sizl lik bir durumum yok.seçmenlere hakaret etmem herkes kendinden sorumlu.
mesela bu konuya kılıçdaroğlu nun bir kadına bakarken fotosunu ekleyen biri ile ilgili ne düşünebiliriz? konuyla tek ilgisi olmayan bir foto.
Allah tan su tweeter lanetini evimize sokmuyorum.Sabah haberini bile tweetle sunuyorlar.Bu nedir yahuuu
Sosyal medya espirisi oldugunuda bilmiyordum.kullanmadigim icin heralde .Tuvalet terliginin ozelligini acarsan kotu bir kelime oldugu bellidir.
Benim gözlemlediğim şöyle bir algı var -sizde böyle bir endişe var mıdır bilmiyorum- ;
"Akp'den aslında artık biz de çok memnun değiliz, yanlışlarını görüyoruz ama başımızdan giderse bu kinlenen, ezilen diğer taraftakiler bize artık rahat vermez"
Değil oysa ya, dışlayıp mağdur etmek bir yana "Akp'ye oy verdim ama yanlış olduğunu düşünüyorum artık vermeyeceğim" diyen, diyebilen insana hasretiz aksine :)
Tuvalet terligi ayaga cis sicramasi diye ayagi korur alaturka tuvaletlerde kullanilir.Genel olarakda kirli pis terliktir.Kotulemw kelimeleride espri olmus wayyyy anasiniiiTuvalet terligini size soyle aciklayayim hani her evde var ya ayni terliklerden. Her cevrede bulunan insan tiplerine benzetirler bunu.
Soyledigimi de annem annemciler bi bitmediginiz yaa tuvalet terligi gibisiniz=annem annemciler bi bitmediniz yaa heryerde var sizin tipten manasinda soyledim.
Ne kompleksmis arkadas. birine hakaret etmek istesem daha yaratici hakaretler edebilirim tuvalet terligi bir hakaret degil espridir. Bilmemeniz dolayisiyla anlamamaniz da beni baglamaz yani on kere kibleyin isterseniz en fazla uzaklastirilirim bikac gun ama sizi de ozlerim yani
peki sen düşünülmediğinimi sanıyorsun bu erdoğan nerden geldi nerelere gidiyor diye kafa patlatmıyormu sanıyorsunn..13 senelik bir iktidar elbet başlıyacak fireler vermeyee.. ilel ebet bu adam yaşayacak değil.. demii.. ama karşısına kimi çıkarıyorsunuz kılıçımı.. bana bunlarla gelme annem.. hadi gel asgari ücreti tartışalımm,, emekli maaşları tartışalım,,yapılan zamları tartışalımm,,hakları tartışalım,, siz ne yapıyorsunuz adam bakmış alay, karısına alay,, seçmenine alayy,, nedir tutumunuzz. ağaç kesilir tüü kaka yalovada kesilir 100 lercesi ses yok gık yokk,,eğer eleştri yapacaksak objektif olalım ama nerde .. sadece alay ,,gırgırr,şamata.boş laf,,boş düşüncee
eee o zamann sosyal medyada espri öylemi bu terlik vakaasıı... neden benim annem lafına saygısız diyorsunn uslup yanlış diyorsunn sosyal medyada çok kullanılır bu söz .annemmTuvalet terligi bi hakaret degildir sosyal medyada bir espridir. Genel bi espri hani capsler falan varya onlardan.
Benden alinti yapip degisk degsk konusan sizsiniz cevap vericem tabiki sizin tarzinizla. Sizin tarzinizla size yazinca ama ben senin uslupla konusuyorum bik bik diyosunuz... okudugunuzu anlamanizi tavsiye ediyorum...
iyide akp seçmenine bir bak kime verecek oylarını chp ye sittin sene vermezlerr. varmı çıktımı . ben mesela akp ye oyumu verdimm göster bana ona vereyimm kim var kime verecekk..Benim gözlemlediğim şöyle bir algı var -sizde böyle bir endişe var mıdır bilmiyorum- ;
"Akp'den aslında artık biz de çok memnun değiliz, yanlışlarını görüyoruz ama başımızdan giderse bu kinlenen, ezilen diğer taraftakiler bize artık rahat vermez"
Değil oysa ya, dışlayıp mağdur etmek bir yana "Akp'ye oy verdim ama yanlış olduğunu düşünüyorum artık vermeyeceğim" diyen, diyebilen insana hasretiz aksine :)
Tuvalet terligi ayaga cis sicramasi diye ayagi korur alaturka tuvaletlerde kullanilir.Genel olarakda kirli pis terliktir.Kotulemw kelimeleride espri olmus wayyyy anasiniii
Yeni caps bulayim sana tuvalet fircasii....at bunu tweetleee
Şu an büyük ustayi izliyorum, ağzından bal damliyor
eee o zamann sosyal medyada espri öylemi bu terlik vakaasıı... neden benim annem lafına saygısız diyorsunn uslup yanlış diyorsunn sosyal medyada çok kullanılır bu söz .annemm
işte tam bundan bahsediyorum, karşıdakine cahilsin demek yerine neden onun gibi düşünmediğini tane tane anlatmak. işte bütün mesele buVerdiği firelerin, yaptıgı hataların farkında olmanız guzel elbet.
Ama hiç şüphem yokki yapılan yolsuzlugu, hırsızlığı kabul etmiyorsunuzdur yahut olsun yapsın deyip oy vermeye devam edeceksiniz.
Ne yazıkki durum ağaçların kesilmesinden cok daha vahim.
Bakın hiç geziye, berkine yada baska seylere girmeyeceğim. Seninde, benimde, sokakta gördüğün her hangi birinin de yakındıgı dertleri yazacağım.
Emeğiniz çalınıyor, emeğimiz çalınıyor.
İnsanlar evlerinde faturam fazla gelmesin diye tek odasının peteğini yakıp oturuyor, donuyor.
Kurban bayramında belki yiyor et.
Beyaz peynirden baska peynirin tadını bilmeyen insanımız var, ha az daha zenginse kaşar peyniri de yiyorlar belki:)
Ay sonunu denk getiremiyor insanlar.
Sırf mesaiden az daha ucret alabileyim diye insanlar pazar gunu bile çalısıyor.
Şimdi bunlar varken ben seninle asgari ücreti, emekli maaşını nasıl tartısabilirim?
Sen asgari ücret artmalı dersen ben senin samimiyetine nasıl inanabilirim?
Çünkü gidip sarayda oturan adamı savunacaksın yine.
Biz bu açlıkla savasırken o adamın o lüx içinde yasamasını için alıyormu?
O sarayın parasıyla, parasını da gectim 1 senelik faturasıyla neler napılabilirdi bu ulkede sen düşün.
Emekliye ikramiye verirsek ekonomi çöker derken sarayı neyle yaptılar düşün.
Senin hakkın alın terin yokmu o sarayın her bir taşında? Benim var.
Ben hakkımı helal etmiyorum.
Bir seylerin adamakıllı tartısabilineceği bir durum kalmadı artık.
Umarım bu kadar içten yazdıklarımdan sonra cıkıp dalga gecen uslubunuzla konusmazsınız yıkılırım yani
Şu an büyük ustayi izliyorum, ağzından bal damliyor
İşte bana bunlarla gell ben bir lider ortaya çıktımı oturur dinlerim acaba neler yapabilir diye tartar ve oyumu veririm 13 sene oldu bu adam başa geleli olumsuzlukları yazdınız tebrik ediyorum ama birde sen çıkıp ak partinin şunları,, şunları yapmasından çok keyif aldım helal olsun diyebiliyormusun..eğer vo adam hak yiyorsa çekecek cezasını yolsuzluk yapıyorsa çekecek cezasını yediriyorsa hesap verecekk.. artıı bana şu yukarıda saymış olduklarınıza sahip bir ülke gösterinn ve ben açlıkla savaşan inmsanlar olduğuna inanmıyorum benim insanım tembel bir bakıyorsun kirayı oo çok fazla diyor..kii fazla ama o diyen insan yılda 2 kere tel değiştirebiliyorr.. kendisi çalışıyor hatununu çalıştırmıyorr ve ağlıyorr.az para alıyorum diyorr.arkadaşım şu hayatta mücadele edeceksin çalışacaksınn ekmek kazanıcaksınn.Verdiği firelerin, yaptıgı hataların farkında olmanız guzel elbet.
Ama hiç şüphem yokki yapılan yolsuzlugu, hırsızlığı kabul etmiyorsunuzdur yahut olsun yapsın deyip oy vermeye devam edeceksiniz.
Ne yazıkki durum ağaçların kesilmesinden cok daha vahim.
Bakın hiç geziye, berkine yada baska seylere girmeyeceğim. Seninde, benimde, sokakta gördüğün her hangi birinin de yakındıgı dertleri yazacağım.
Emeğiniz çalınıyor, emeğimiz çalınıyor.
İnsanlar evlerinde faturam fazla gelmesin diye tek odasının peteğini yakıp oturuyor, donuyor.
Kurban bayramında belki yiyor et.
Beyaz peynirden baska peynirin tadını bilmeyen insanımız var, ha az daha zenginse kaşar peyniri de yiyorlar belki:)
Ay sonunu denk getiremiyor insanlar.
Sırf mesaiden az daha ucret alabileyim diye insanlar pazar gunu bile çalısıyor.
Şimdi bunlar varken ben seninle asgari ücreti, emekli maaşını nasıl tartısabilirim?
Sen asgari ücret artmalı dersen ben senin samimiyetine nasıl inanabilirim?
Çünkü gidip sarayda oturan adamı savunacaksın yine.
Biz bu açlıkla savasırken o adamın o lüx içinde yasamasını için alıyormu?
O sarayın parasıyla, parasını da gectim 1 senelik faturasıyla neler napılabilirdi bu ulkede sen düşün.
Emekliye ikramiye verirsek ekonomi çöker derken sarayı neyle yaptılar düşün.
Senin hakkın alın terin yokmu o sarayın her bir taşında? Benim var.
Ben hakkımı helal etmiyorum.
Bir seylerin adamakıllı tartısabilineceği bir durum kalmadı artık.
Umarım bu kadar içten yazdıklarımdan sonra cıkıp dalga gecen uslubunuzla konusmazsınız yıkılırım yani
İşinin ustasi piirimmvallahi baldan uzak duracağım artık
ne ustası bu büyük usta neden usta deniliyor bu adama acaba?
yaş önemnli tabi ve sen tuvalet terliğini bilemedin öylemii vay vay gençlik ne hale gelmişş..Hakikaten sizin mantiginizla dusunmemistim yani cis sicramasi falan... espri yani bu genelgecer bir espri yani... twitter kullanmiyorum
iyide akp seçmenine bir bak kime verecek oylarını chp ye sittin sene vermezlerr. varmı çıktımı . ben mesela akp ye oyumu verdimm göster bana ona vereyimm kim var kime verecekk..